Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Power-R kábelek

Moderátor: cables

Hovarju#7
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

Re: Power-R kábelek

Hozzászólás Szerző: Hovarju#7 »

nemtomm írta:
Ma, 12:03
Hovarju#7 írta:
Ma, 02:31

Sokféle „sufnituningos” kábelt kipróbáltam már, de ilyen profi munkával eddig még nem találkoztam.
Hmm azéert fordult már meg nálam sok gyári és nem gyári kábel is de erre a power kábelokra egyáltalán nem mondanám, hogy profi modon van megcsinálva. Kinézetre csak az igényesség hiányzik , egyre se adnék az ötös skálán kettőnél többet.
Milyen lehet neked a nem profi szerelés ha ezt annak gondolod? Ilyen kábelt be sem tennék a rendszerbe mert nagyobb kárt okozna mint hangot... sad.gif sad.gif sad.gif
Teljesen jogos amit írsz, megint egy tökéletes példa arra, hogy a fórumot használok többsége a szemével hall a füle helyett :D
Én sem mondanám gyönyörűnek a kábelt, nem fogom kitenni az étkezőasztalra, hogy vacsora közben azt nézze a család, de szerencsére a hangrendszer mögött egyáltalán nem látszik hogy milyen a külső borítás.
Ebből is látszik, hogy Mr. Cables csak azt teszi rá a drótokra, amit kell, semmi díszes, színes cicoma, semmi felesleges tákolmány, ami megint csak rontana a hangzáson.
Így éri el, azt a tökéletes hangot, amit a Power-R kábelek hoznak.
Na és itt bukik meg a hallgatók és a gyártók többsége....mert amíg az emberek ösztönösen azt választják ami külsőre megnyerő és tetszik nekik, sosem fognak igazi áttörést elérni, hangfalkábel téren.

nemtomm
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 935

Hozzászólás Szerző: nemtomm »

Hovarju#7 írta:

Sokféle „sufnituningos” kábelt kipróbáltam már, de ilyen profi munkával eddig még nem találkoztam.
Hmm azéert fordult már meg nálam sok gyári és nem gyári kábel is de erre a power kábelokra egyáltalán nem mondanám, hogy profi modon van megcsinálva. Kinézetre csak az igényesség hiányzik , egyre se adnék az ötös skálán kettőnél többet.
Milyen lehet neked a nem profi szerelés ha ezt annak gondolod? Ilyen kábelt be sem tennék a rendszerbe mert nagyobb kárt okozna mint hangot... sad.gif sad.gif sad.gif
"Az igazi barát szemből támad."

Hovarju#7

Alex_Aston írta:
Ma, 07:14
Hovarju#7 írta:
.... Ha a teszt után is úgy véli, hogy egy kábelnek díszesnek, modernnek és vastagnak kell lennie, akkor lehet, hogy inkább egy fül-orr-gégészeti vizsgálat lenne indokolt számára egy korsó sör helyett a nap végén....
Ha csak ezért regisztráltál hajnalban, hogy lesüketezz olyan embereket, akik más úton járnak, akkor ezért igazán kár volt.
Kérlek az ilyen véleményeket inkább tartsd meg magadnak.
Köszönöm a kérdést, szívesen elmesélem miért regisztráltam erre a csodálatos időgépre, amit AVX fórumnak hív a köznép.
Keresgéltem, kutakodtam az interneten, hogy vajon mit találok Mr. Cables-ről és a Power-R kábelekről, érdekelt vajon van-e valamilyen online jelenléte a márkának. (ilyen minőséggel, illene legalább egy weboldal)
Szomorúan láttam, hogy sem weboldala, sem jútúb videócsatornája nincs, csak egy kezdetleges facebook oldal, valamint ez a "fórum" ahol van egy pár vele foglalkozó bejegyzés.
Eleinte azt hittem, hogy egy 2002-es online piactér maradványait találtam meg, amit még anno a PHP első verziójával raktak össze, de aztán láttam hogy mai dátumokkal is vannak itt bejegyzések.....elképesztő.
Aztán elkezdtem olvasgatni...
Mennyi "okos" ember, és mennyi okoskodó ember. Értem én, hogy itt mindenki a saját kábeljeit akarja a legjobb színben feltűntetni, és a saját igazát a leghangosabban hallatni, de ez a tipikus magyar áskálódás meg egymás kiokatása, és persze a megszámlálhatatlan kötekedés....lenyűgöző.

Aztán úgy kb 3 óra olvasgatás után úgy döntöttem, itt az idő, hogy elmondjam én is a véleményem a Power-R kábelekről, erre a vonatra én is veszek egy bérletet, hisz a szerény 47 évemmel, amiből 30-at szinte csak zenehallgatással és koncertlátogatással töltöttem, én is hozzá tudok szólni jópár témához ami a fórumon jelen van.... Sőt, még azon is elgondolkodtam hogy támogatom a fórumot, hátha kap egy normális, 2025-höz illő UI-t.
Szóval Mr. Cables, csak előre! AVX fórum, próbál lépést tartani!
Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!

akvapark
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1390

Hozzászólás Szerző: akvapark »

Hovarju#7 írta:
Törzsgyökeres budapesti lakosként immár közel 30 éve vagyok lemezgyűjtő és zenerajongó. Ez idő alatt legalább húszféle kábelt kipróbáltam, különböző ár-érték arányban, külföldi és hazai márkáktól, a legkülönfélébb anyag-összetételekkel. Számomra sosem a pénztárcám döntötte el, milyen kábelt használok, mindig a saját fülemre hagyatkoztam...
Tobábbá, tudni illik, hogy nem vagyok jártas sem a fizikában, sem az elektronikában, így az sem vezérelt soem, hogy milyen anyagból van egy kábel vagy hogy hogy néz ki a forrasztás....
Namost, Néhány hónapja sikerült hozzájutnom Mr. Cables Power-R kábeleihez, és már az első percektől éreztem, hogy ez valami egészen más lesz. Eleinte én is szkeptikus voltam, hiszen korábban inkább a vastagabb vagy közepesen vastag kábeleket részesítettem előnyben. Mr. Cables hajszálvékony kábelei azonban elhozták számomra igazi audió-forradalmat!
A magas és mély hangok olyan tisztán és élethűen szólalnak meg, mintha élő koncerten ülnék, pedig a hangfalaim közel sem tartoznak a több milliós kategóriába.
Sokféle „sufnituningos” kábelt kipróbáltam már, de ilyen profi munkával eddig még nem találkoztam. Amikor hosszabban elbeszélgettem Mr. Cables- el a kábelezésről, rájöttem, mennyire igaza van: minél jobban „túlgondolnak” egy kábelt, a vastagabb anyagokkal, bonyolultabb felépítéssel, annál rosszabb lesz a hangzás.
Aki mindezt kétkedve fogadja, mert a fizika tankönyveiben keresi a jó hangzásra a választ, annak csak annyit mondanék: próbálja ki személyesen Mr. Cables kábeleit. Ha a teszt után is úgy véli, hogy egy kábelnek díszesnek, modernnek és vastagnak kell lennie, akkor lehet, hogy inkább egy fül-orr-gégészeti vizsgálat lenne indokolt számára egy korsó sör helyett a nap végén.
-Egy büszke Power-R kábel tulajdonos.
(X) Ez hiányzott a szöveg végéről. :smile51:
>>Egy nemzetnél sem vagyunk alábbvalók<

Alex_Aston
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3511

Hozzászólás Szerző: Alex_Aston »

Hovarju#7 írta:
.... Ha a teszt után is úgy véli, hogy egy kábelnek díszesnek, modernnek és vastagnak kell lennie, akkor lehet, hogy inkább egy fül-orr-gégészeti vizsgálat lenne indokolt számára egy korsó sör helyett a nap végén....
Ha csak ezért regisztráltál hajnalban, hogy lesüketezz olyan embereket, akik más úton járnak, akkor ezért igazán kár volt.
Kérlek az ilyen véleményeket inkább tartsd meg magadnak.
Csak a Marantz! :-D

Hovarju#7

Törzsgyökeres budapesti lakosként immár közel 30 éve vagyok lemezgyűjtő és zenerajongó. Ez idő alatt legalább húszféle kábelt kipróbáltam, különböző ár-érték arányban, külföldi és hazai márkáktól, a legkülönfélébb anyag-összetételekkel. Számomra sosem a pénztárcám döntötte el, milyen kábelt használok, mindig a saját fülemre hagyatkoztam...
Tobábbá, tudni illik, hogy nem vagyok jártas sem a fizikában, sem az elektronikában, így az sem vezérelt soem, hogy milyen anyagból van egy kábel vagy hogy hogy néz ki a forrasztás....
Namost, Néhány hónapja sikerült hozzájutnom Mr. Cables Power-R kábeleihez, és már az első percektől éreztem, hogy ez valami egészen más lesz. Eleinte én is szkeptikus voltam, hiszen korábban inkább a vastagabb vagy közepesen vastag kábeleket részesítettem előnyben. Mr. Cables hajszálvékony kábelei azonban elhozták számomra igazi audió-forradalmat!
A magas és mély hangok olyan tisztán és élethűen szólalnak meg, mintha élő koncerten ülnék, pedig a hangfalaim közel sem tartoznak a több milliós kategóriába.
Sokféle „sufnituningos” kábelt kipróbáltam már, de ilyen profi munkával eddig még nem találkoztam. Amikor hosszabban elbeszélgettem Mr. Cables- el a kábelezésről, rájöttem, mennyire igaza van: minél jobban „túlgondolnak” egy kábelt, a vastagabb anyagokkal, bonyolultabb felépítéssel, annál rosszabb lesz a hangzás.
Aki mindezt kétkedve fogadja, mert a fizika tankönyveiben keresi a jó hangzásra a választ, annak csak annyit mondanék: próbálja ki személyesen Mr. Cables kábeleit. Ha a teszt után is úgy véli, hogy egy kábelnek díszesnek, modernnek és vastagnak kell lennie, akkor lehet, hogy inkább egy fül-orr-gégészeti vizsgálat lenne indokolt számára egy korsó sör helyett a nap végén.
-Egy büszke Power-R kábel tulajdonos.

cables
Törzsgárda
Törzsgárda
Értékelés: 2324

Hozzászólás Szerző: cables »

Én úgy tudom a mesterséges intelligencia válaszai úgy keletkeznek, hogy a témával kapcsolatos internet szakirodalmat, tehát emberek (szakemberek) által írt dokumentumokat összegzik és értékelik ki, szabatos érthető megfogalmazásban.

Régen ez irodalmazásnak nevezték, szakkönyvtárakban kellett témakereséssel napokat, heteket eltölteni.

gomolalaci
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 368

Hozzászólás Szerző: gomolalaci »

cables írta:
2025.08.09., szomb. 16:46
---
Miért jobb a párhuzamos zajszűrés audio rendszerek táplálásánál?
A ChatGPT 5 ezt mondta:

A párhuzamos zajszűrés előnye az audiorendszerek táplálásánál abból adódik, hogy nem a tápvonalra sorosan kapcsolódva szűr, hanem a hálózattal párhuzamosan, és így sokkal kisebb mértékben befolyásolja a tápimpedanciát és a dinamika átvitelt.
Részletesen:
• Következmény: a hang lehet kevésbé dinamikus, "összenyomott", különösen nagy hangerőn vagy nagy áramigényű pillanatokban.
• A hasznos 50 Hz-es váltóáram szinte akadálytalanul jut át a tápegységbe.
• A tápimpedancia a teljes hangfrekvenciás és hálózati tartományban nem nő meg jelentősen.
• Széles sávú zajcsökkentés: a hálózati zajt (kapcsolóüzemű tápegységek, rádiófrekvenciás interferencia, dimmerek zaja) hatékonyan elnyomja.
• Egyszerű beépítés: sokszor egyetlen párhuzamos RC- vagy LC-tag, vagy varisztoros/villamosan aktív modul formájában.

zajszűrés.jpg
Miért jó a mesterséges ,,intelligeciára" hivatkozni??? Egy GÉP tényleg tud véleményt alkotni? Kötve hiszem!!!
A gondolkodás nem megerőltető...

cables
Törzsgárda
Törzsgárda

---
Miért jobb a párhuzamos zajszűrés audio rendszerek táplálásánál?
A ChatGPT 5 ezt mondta:

A párhuzamos zajszűrés előnye az audiorendszerek táplálásánál abból adódik, hogy nem a tápvonalra sorosan kapcsolódva szűr, hanem a hálózattal párhuzamosan, és így sokkal kisebb mértékben befolyásolja a tápimpedanciát és a dinamika átvitelt.
Részletesen:
• Következmény: a hang lehet kevésbé dinamikus, "összenyomott", különösen nagy hangerőn vagy nagy áramigényű pillanatokban.
• A hasznos 50 Hz-es váltóáram szinte akadálytalanul jut át a tápegységbe.
• A tápimpedancia a teljes hangfrekvenciás és hálózati tartományban nem nő meg jelentősen.
• Széles sávú zajcsökkentés: a hálózati zajt (kapcsolóüzemű tápegységek, rádiófrekvenciás interferencia, dimmerek zaja) hatékonyan elnyomja.
• Egyszerű beépítés: sokszor egyetlen párhuzamos RC- vagy LC-tag, vagy varisztoros/villamosan aktív modul formájában.

zajszűrés.jpg
zajszűrés.jpg (14.57 KiB) Megtekintve 956 alkalommal

cables
Törzsgárda
Törzsgárda

---
5 éve öli zajt és egyre kegyetlenebbül...a Power-R Noise killer legújabb változatáról

A Power-R Noise killer fejlesztése sohasem volt és ma sincs félretéve nálam. A legújabb változat az elődökkel szemben Fázis-érzékeny és jóval hatásosabb. Az ára pedig változatlan. A hallható tartománytól messze magasabb frekvenciájú elektromos zaj alattomosan hat, nem hallható, de elfedi a zene legfontosabb részleteit és csökkenti a dinamikát. Hogy mennyire rontja ez a zaj a hangzást azt akkor érezzük meg, ha ez a kis eszköz bekerült a rendszerünkbe! Érdemes kipróbálni!

Érdeklődés, teszt: cables@freemail.hu
Noise killer.jpg
Noise killer.jpg (37.72 KiB) Megtekintve 1197 alkalommal

cables
Törzsgárda
Törzsgárda

Z+ hálózati kábel.png
Z+ hálózati kábel.png (1.04 MiB) Megtekintve 1393 alkalommal

Ilyen könnyen kezelhető a Z+. Ez a jövő hálózati kábele? Döntse el ön, a saját rendszerében meghallgatva! Regisztrált AVX tagok letét nélkül tesztelhetik!

cables
Törzsgárda
Törzsgárda

---
Miért a jelenlét érzés a reprodukált zene legfontosabb jellemzője?

A legtökéletesebb zenei élmény, ha közelről, élőben hallgatunk egy tisztán akusztikai (unpugged) koncertet. Ezt a semmi máshoz nem hasonlító élményt csak megközelíteni lehet, ha otthon hallgatunk zenét.

A zenei hangot, amit a hangsugárzóból hallunk a hangjel, egy feszültség/idő függvény hozza létre. Ez a vibráló éles átmeneteket tartalmazó jel halad át a készülékeinken a forrástól a hangsugárzóig, persze változó amplitúdóval. Az alakjának viszont nem lenne szabad változni, ez lenne az ideális állapot. De a hangjel alakja gyakorlatban változik, mégpedig olyan módon mintha egy elképzelt finom smirgli lesimítaná a részleteket. Más szóval tompul a hang. A lesimított részletek energiája lekerül egy mélyebb hangsávba, ettől teste lesz a zenének. Ez a test nem része a zenének, ez úgy keletkezik, hogy a zene finomságait tartalmazó éles átmeneteket, a gyors változásokat a készülékeink és a kábelek időben elcsúszva viszik át. Mélyebb lesz a hangzás az eredeti felvételhez képest. Ez a testes hang könnyen megszokható, mert kevésbé kell figyelni rá, de nem érdemes megszokni, erre azonnal rájövünk, ha ugyanazt a jó felvételt meghallgatjuk egy jobb rendszeren, ahol a több részlet jelenlét érzést okoz. Ekkor szebbnek érezzük az éneket és a hangszerek hangját, úgy érezzük a művészek a szobánkban játszanak, élő előadás részesei vagyunk.
---

cables
Törzsgárda
Törzsgárda

---
A Kábelezzünk rovatban élénk vita folyik arról, hogy egy gyártónak milyen adatokat kell megadni egy új kábeléről. Én azt hiszem a nagy kábel gyárak az új termékeknek olyan külső megjelenést fejlesztenek és olyan adatokat közölnek, ami a vásárlók többségének vonzó. Ez viszont sok esetben köszönő viszonyban sincs a jó hangzás feltételeivel. Csak egy példát említek. A vásárlók döntő többsége meg van győződve arról, hogy egy vastagabb kábel jobban vezeti az áramot, tehát egy vastagabb kábellel jobban fog szólni a rendszere. Ez nagyon nem így van. Erre a legjobb példa a Z+ hálózati kábel, amely nagyon vékony, könnyen kezelhető, de ennek ellenére nagy dinamika és kiemelkedő jelenlét érzet jellemzi. Ami még nagyon fontos tesztelhető saját rendszerben vételi kötelezettség nélkül.

1,5 m-es Z+  hálózati kábel.jpg
1,5 m-es Z+ hálózati kábel.jpg (60.02 KiB) Megtekintve 1762 alkalommal

cables
Törzsgárda
Törzsgárda

---
" Te jól ismered, használod és kedveled az Z hálózatit, miben jobb a Z+?"
Előre lépés a Z+ hálózazi kábel.png
Előre lépés a Z+ hálózazi kábel.png (741.19 KiB) Megtekintve 2014 alkalommal
---

Alex_Aston
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3511

Hozzászólás Szerző: Alex_Aston »

gomolalaci írta:
2025.04.05., szomb. 20:44
...Rudi bácsi miért lett kitiltva? Keresem az okot, de bevallom nem találom....
viewtopic.php?p=2943298#p2943298
Csak a Marantz! :-D

gomolalaci
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 368

Hozzászólás Szerző: gomolalaci »

Elnézést kérek az esetleg buta kérdésemért! Nagyon ritkán látogatom, olvasom a fórumot ezért nagyon tájékozatlan vagyok, de szeretnék egy kérdést feltenni: Rudi bácsi miért lett kitiltva? Keresem az okot, de bevallom nem találom....
A gondolkodás nem megerőltető...

Deenoo
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 30

Hozzászólás Szerző: Deenoo »

chord_ írta:
2025.03.30., vas. 09:02
fülelek írta:
2025.03.29., szomb. 20:55
merida írta:
2025.01.22., szer. 17:20
Ez érdekel engem is. Mit lehet tudni róla?

Nem csupasz a kábel, mert zománcszigetelés van rajta, ami nem feltétlen optimális.
Nem valószínű, hogy 1945-ben gyártották, tessék hihető igazolást adni, a kryo hűtés se biztos, mert szintén nincs igazolva.
Igazoló papíroknak híján van, valóban.
De amikor beteszik a te kábeled után, az kb. olyan, mint amikor egy depressziós három hét utáni anticiklonos szürkeségből hirtelen kisüt a nap.
Még a színek is mások lesznek.
Ezt a Te rendszeredben produkálja, legalábbis Te ezt hallod.
Más rendszerben pedig örömöt okoz a jelenléte!
Maradjunk ennyiben, kérlek. angyal

chord_
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 1048

Hozzászólás Szerző: chord_ »

Rock60 írta:
2025.03.30., vas. 07:33
" Honnan lehet az ilyesmit látni ? "

Nem olvasod a Fórum " Általában a hifiről " oldalát ? gondolkodik.gif
RR-t, Cables-t kitiltották az avx fórumról.
A cables@freemail.hu címen eléritek.

Hangi dolgokról, engem is kérdezhettek nyugodtam, privátban vagy itt is.
Blog: Komoly Zenei Ajánló
Pro-Ject RS2-T - Gustard A26 - Heed Nexus - Spendor SP1 - Radnai kábelek

chord_
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 1048

Hozzászólás Szerző: chord_ »

fülelek írta:
merida írta:

cables írta:
2024.07.15., hétf. 23:15
-----
Minimál design - High End hangzás

Csupasz IC kábel.jpg

Minden ami fontos: a 80 éve gyártott optimális átmérőjű réz huzalok és a csatlakozók Kryo hűtve
Semmi, ami felesleges: köpeny nélküli elrendezés
Nem csupasz a kábel, mert zománcszigetelés van rajta, ami nem feltétlen optimális.
Nem valószínű, hogy 1945-ben gyártották, tessék hihető igazolást adni, a kryo hűtés se biztos, mert szintén nincs igazolva.
Igazoló papíroknak híján van, valóban.
De amikor beteszik a te kábeled után, az kb. olyan, mint amikor egy depressziós három hét utáni anticiklonos szürkeségből hirtelen kisüt a nap.
Még a színek is mások lesznek.
Blog: Komoly Zenei Ajánló
Pro-Ject RS2-T - Gustard A26 - Heed Nexus - Spendor SP1 - Radnai kábelek

Rock60
Törzsgárda
Törzsgárda
Értékelés: 1435

Hozzászólás Szerző: Rock60 »

" Honnan lehet az ilyesmit látni ? "

Nem olvasod a Fórum " Általában a hifiről " oldalát ? gondolkodik.gif

asebestyen
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 7676

Hozzászólás Szerző: asebestyen »

fülelek írta:
merida írta:

cables írta:
-----

Csupasz IC kábel.jpg

Minden ami fontos: a 80 éve gyártott optimális átmérőjű réz huzalok és a csatlakozók Kryo hűtve
Zoli, minden tiszteletem a Tiéd, de most hogy Rudi bácsi mikrofonja le van kapcsolva (szerintem kifejezetten jogosan, bár az én véleményem irreleváns a kérdésben), nem elegáns ez a posztod tekintettel a helyzetre. :smile53:
Alces 6 | Mac Mini M1 | RME ADI-2 DAC FS | Genelec 1031APM aktív monitorok

fülelek
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 5237

Hozzászólás Szerző: fülelek »

merida írta:

cables írta:
-----

Csupasz IC kábel.jpg

tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 6310

Hozzászólás Szerző: tonee73 »

Luxor Audio írta:
2025.03.29., szomb. 19:11
cables írta:
2025.01.25., szomb. 08:10
-----Egyértelmű javulást hoz a gyártók saját DC kábeleihez képest!

A Power-R DC tápkábel jól hallható javulást hoz a rendszerbe.jpg-----
Érdeklődöm, mit keres és milyen jogalapon látható több termékünk fotója ebben a topikban, pláne egy Power-R termékfotóval kombinálva. Nem tudok ilyen irányú megkeresésről, hozzájárulásunk kéréséről, különös tekintettel a szerzői jogokra, amiknek jogtulajdonosa vagyok.
Jogos, a képeket kiszedtem.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Értékelés: 11041
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Luxor Audio »

cables írta:
2025.01.25., szomb. 08:10
-----Egyértelmű javulást hoz a gyártók saját DC kábeleihez képest!

A Power-R DC tápkábel jól hallható javulást hoz a rendszerbe.jpg-----
Érdeklődöm, mit keres és milyen jogalapon látható több termékünk fotója ebben a topikban, pláne egy Power-R termékfotóval kombinálva. Nem tudok ilyen irányú megkeresésről, hozzájárulásunk kéréséről, különös tekintettel a szerzői jogokra, amiknek jogtulajdonosa vagyok.

cables
Törzsgárda
Törzsgárda

----
Kinek érdemes tesztelni a Z hálózati kábelt a saját rendszerében?

Elsősorban azoknak akiknél gondot okoz egy hagyományos vastag és merev hálózati kábel elhelyezése a készülékek mögött rendelkezésre álló térben. A Z 5-7 mm külső átmérőjű és igen hajlékony kábel. Akinek problémás a hely, annak ez igen nagy előnyt jelenthet. Az meg csak hab a tortán, hogy jó eséllyel a hangzás is javulni fog.

Kérdések, teszt érdeklődés: cables@freemail.hu

Z tápkábel vékony és hajlékony.jpg
Z tápkábel vékony és hajlékony.jpg (57.4 KiB) Megtekintve 3395 alkalommal

Válasz küldése

Vissza: “Power-R kábelek”