Nem csodálkozom, hogy többet kell bringáznod az ideális súlyért
Esetleg az ideális súlyt, magasabban kell meghatározni

Egy jó olívaolaj naggyon komoly :-)

Én nem szeretem a tócsnit. Pontosabban, soha életemben nem ettem olyat, ami ízlett volna. 3-4x ettem, mert már egyre inkább meg sem akarom kóstólni, de nekem mindig olyan,mintha tocsogna az olajban. Biztosan van, ahol nem ilyen, de én még csak ilyet ettem.Tctronic írta: ↑2025.09.20., szomb. 15:17Feleségem barátnővel vásározik Formigine-ben én vagyok itthon a két állandóan éhessel.Közkívánatra tócsnit kértek kapros tejföllel. (Most van Kistarcsán görhöny fesztivál, innen jött az ötlet) Kicsit küzdelmes volt, sokat csináltunk de holnap nem tudok főzni egyéb elfoglaltság miatt, szóval talán jut egy kicsi még.
Szerencsére az előkészítésbe besegítettek. Előtte bableves azt nem fotóztam.
IMG_20250920_135124.jpg
IMG_20250920_141337.jpg

Én meg olyan háklis vagyok, hogy a lecsót soha nem főzöm. A többféle paprika alap. Gyors párolás, inkább sütés. Legyen egy picit roppanós.Vasti írta: ↑2025.09.13., szomb. 20:42A lecsót én is nagyon szeretem, de igazán csak akkor, ha van hozzá többféle házi paprika és paradicsom. Sőt olyan bogaras vagyok, hogy hagymából is igyekszem többfélét tenni bele ;-) Ja, és félve írom le: én egy kis majoránnát is teszek bele (minden nehezebb kajába teszek szinte, sőt, szárított lestyánt is - és fokhagymát is ;-)