Vinkler írta: ↑2025.09.07., vas. 20:41
revox írta: ↑2025.09.07., vas. 18:36
Vinkler írta: ↑2025.09.07., vas. 17:19
Milyen kampány?
A pro-kon kívül kb 10-13 éve alig használják,
Ezt nem reagáltam le, de kinti viszonyokról volt szó. Ott nagyon sok amatőr használta és még ma is használják, de nyilván fogy a számuk.
Itthon csak versenycsapatok használták és néhány elvetemült. Lassan spájzolni kell, idővel el fog tűnni. Egy-két gyártó ha még gyártani fogja, LP árban lesznek
Szerintem a kutya sem használja. Én sosem szerettem, de ez az én bajom.
Hasznàlták azt sokan, csak nálunk nem. De xarakodás, bár gyakorlattal nem vészes mutatvány a feltétele. Itthon 10-15 éve alig volt értelmes kerék, még versenyzői körökben sem, nemhogy a macerás és akkor még bőven dupla árú szingóval kínlódjanak. (A nagyon lóvés, Margitszigeten körözőket hagyjuk ki a számításból. Csak a versenyzök készleteit nézve, akiknek fontos is volt a teljesítmény) De azért láttam, ebayn, amikor 20ezer volt egy Conti Competition gumi, hogy pattintották el 50 körül a csak versenycsapatoknak gyártott, latexes belsős LTD gumikat. Nyilván, akit nem érintett,,nem figyelte, sose sikerült ilyen LTD-t elhozni. Angolok egekig elmentek liciteken.
De ez tényleg múlt idő. Bár, lassan egy tbls szakszerű és működőképes felszerelése se kisebb macera. Olyan igazi xarnak egy pofon, cserébe a kerékszettek súlya nőtt 150-200grammot.
Engem ez pl egyáltalán nem inspirál cserére,főleg,igaz, már egy rakat kerékszettet eladtam, még így is van 4

4 ilyen szettet clincherre cserélni, sacc kb 2x2200(USB) és 2x2800(CULT) eur lenne,ha van még egyáltalán felnifékes.
de ingyen se cserélném. Nem tudom megfogalmazni, mi más a szingóban, de más vele a bicaj, ami lehet csak szokás kérdése, de nekem fekszik.
De ez elkalandozott az alap fekvetéstöl, miszerint 2025-ben kicsit megkésett a "cikk", mert emlékeim szerint, az utolsó, ismert WT mohikán Pigacar volt (és az UAE), akik vagy 3-4 éve szintén elengedték a szingót és a felniféket.
Ezért mondtam, ez csak "kampány", rosszabb esetben klikkvadász lufi. (Ha ezen kívül más infót nem tartalmaz a poszt)

avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu