Írd le. Ide, és ne az értékelés kommentjébe. Hogy a Mustang-alkatrészek fele a Mondeóból származikELEX írta:Erre mi szükség van? Én is leírhatnám, hogy a Mustangban az alkatrészek, kapcsolók, műanyag elemek fele Mondeoból származik. És? Nem mindegy neked, hogy milyen az Audi? Szar a Mercedes, szar az Audi....minden
Ha haragszol, ha nem, a véleményemet ezután is le fogom írni. Audit Audihoz hasonlítottam (2025-ös új Q5-öt az eggyel korábbi Q5-höz, és konkrétan az általam kipróbált Q5-öst még fel is dícsértem), az aktiális E-Mercit pedig emlékeim szerint semmihez, és még mindig tartom a lesújtó véleményemet róla. Hogy mi szükség van rá? Ki mondta, hogy kell bármilyen szükség legyen? Vagy csak áradozni szabad itt az autókról? Azrra semmi szükség, hogy elmondjuk, egy autós topikban, hogyan állnkak rá az európai prémium gyártók a minőségi mélyzuhanás pályájára, láthatóan abban a hitben, hogy a név majd el fogja adni változatlan, sőt, jóval magasabb áron is a termékeiket? Szerintem, persze, és ezzel nem is kell egyetérteni. De hogy én is kérdezzek relevánast: arra pl. mi szükség van, hogy az értékelés ("like") szövegét használod válaszként? Hogy ne lehessen neked rendesen viszontválaszolni?