Aszpirin-nak (nek) nem tudom hogy helyes,

Kicsit megkésve, össze szaladtak a dolgok.........
2012-ben kezdtem a PC-s zenélést először egy sima asztali konfigon (hangos ventilátor és táp) ment a próbálkozás, több de inkább kevesebb sikerrel (Win7 hang tragikus!!!), így elkezdtem olvasgatni erről a "műfajról". Sok mindent elolvastam aztán fejben szétválogatni a számomra értékes infókat, végül kialakult egy metódus ami alapján a mai zenelejátszó gépeim is működnek.
Semmilyen forgó-morgó, mágneses teret gerjesztő, illetve rezonanciát keltő dolgot nem vagyok hajlandó a PC házba tenni (van annak épp elég baja amúgy is). Így maradtak a passzív hűtésű gépek + paneltáp később PicoPSU, mivel nem kell erőgép a zene lejátszáshoz ez kivitelezhető is volt. Akkoriban egy Asus xxx valami 2 magos alaplapot tudtam megvenni ez lett az "alap" gépem Windows Server 2012R2 oprendszerrel, Foobar, jRiver. Nagy volt az öröm mikor az asztali gépet (Win7) sikerült felülmúlni, de nem kicsit.
Ekkor tájt került képbe egy Macbook Air, kicsit később egy Mac Mini Audirvana-val kb hasonló paraméterekkel 2 mag 6-8 Gb RAM. Olyan 2010-11 környékiek lehettek. Nem vallottak szégyent, de az MS Server-es gépem egyszerűen jobb volt.
Azóta ezt a vonalat fejlesztgetem barátom segítségével akinek ezúton is köszönöm a segítséget és a sok jó tanácsot. (hátha olvassa) Azóta 56 verziót kipróbáltam, de lehet 156-ot, közben volt 2016 környékén és 2021-ben is Mac-es próbálkozás, de az olló csak nyílt..........
Azóta ide jutottam:
4 magos Intel procis passzív hűtésű alaplap 16GB RAM, 2 gép színre, szagra, ízre egyforma (Audio PC + Control PC), 10 körös lineáris táp, Mz/X USB kártya.
Windows Server 2012R2 (közben volt Server 2016, 2019 2022 is) RAM-ból futtatva, scriptelve csak a minimális processzek futnak, jPlayFemto 7D és JplayFemto Server a két gép kezeléséhez illetve tabletes távirányításhoz (BubbleUPNP), HungryBear's TrustedClean 3.1, Hiroyuki Yokota ExtremeStabilizer.