Sajnos ez van. Én sem értettem, h miért kell gagyisítani az anyagminőséget. Ez az id3-al kezdődött a konszernnél. A faceliftnél erősen módosítottak is rajta. Úgy vélem ez meg annak a dilettáns vezetésnek az érdeme, aki már nincs a konszernnél. Ettől függetlenül annyira azért nem siralmas a helyzet, simán hozza a versenytársak színvonalat, csak ugye ez másnál is felfedezhető. Ettől függetlenül egyben van az autó szerintem. Meg ugye ez egy kis autó, az Audinál elég alul van a táplálékláncban, ez ne felejtsük el!Aszpirin írta: ↑2025.09.06., szomb. 22:48Srácok, ezt érdemes megnézni, ha még nem láttátok.
A vég kezdete az Audinál? Én először nem akartam hinni a szememnek, egy Dacia-nál talán megbocsátható ez a belső minőség, de egy 35 milliós Audinál?
Volt szerencsém az előző Audi Q5 Quattro S-Modellel 9 napig "együttélni" a tavaly november végén-december elején, és bár én nagyon nem komálom az SUV-kat, az egy teljesen korrekt, prémium fílingű autó volt, az alábbi videóban láthatónál jobb motorizáltsággal. De ez az új? A videó alapján az égből egy mély gödörbe zuhant az Audi színvonala, legalábbis ami a Q5-öt illeti. EZT semmilyen módon nem lehet prémiumnak nevezni...
Mondom, nézzétek meg, végig, érdemes. Sajnos.
Miért ne lehetne prémiumnak nevezni? Gyere be, nézd meg, próbáld ki személyesen. Nem az, de annyira azért nem sz@r.