chord_ írta: ↑2025.08.16., szomb. 18:28
Csak óvatosan kérdem:
A méregdrága hálózati kábelek mindenkinél működnek? pl. nálad?
Ott még sokkal nagyobb a homály a hatásmechanizmust illetően. A világpiacon jelenlévő cégekkel az élen. Akik egy milla körül állnak szóba veled, belépő-közepes szinten. (a vf mennyi is?)
Hogy nyugalom legyen, nálam pl. a R vezetékek jóval hatásosabbak, mint a vf verziók.
De hogy ne legyen nyugalom, hallottam olyat, ahol a vf. meg nagyon hatásos.
Mi következik mindebből? kb. az, hogy neked nem való, sem ez, sem a kábelek; ebből ki kell maradjál, tényleg ne pazarold a postára a pénzt meg az időt. Akinél meg zseniálisan működik, azt meg hagyni kell, hadd örüljön.
Az óvatos kérdésedre egy még óvatosabb visszakérdés: mennyiben legitimizálja egy esetleges tisztességtelen gyártói magatartás a másik tisztességtelen gyártói magatartást azzal, hogy mondjuk kevésbé károsít meg? A másik pedig az, hogy ha az a kábel működik mindenkinél, mert bármely 2 készülék között megtörténik a jelátvitel pl, a VF meg nem működik, akkor mennyiben összehasonlítható a kettő?
Volt Power-R kábelezésem, sőt, annak idején ajánlottam is olyan rendszerekbe, ahová való azon az árszinten. Bizonyos rendszerekben nekem tetsző módon, másikaban nekem nem tetsző módon szerepeltek, így bátorkodtam részben eladni, részben kidobni, minek okán a gyártó engem is kérdőre vont és minősített is telefonon. Soha sehol nem tapasztaltam/tapasztaltunk ilyet. Haragszom-e ezért? Nem, de nem is ajánlom soha senkinek többet.
Engem csak a tények érdekelnek és annak a bizonyos éremnek
mindkét oldala.
Hallottam én is hogy hatásos, meg azt is hogy nem, meg hogy sok van fiókokban, mert senkinek nincs bőr a képén tovább adni, betudják az emberek tanulópénznek miután kijátszották magukat. És hát ismerjük a szegény tanárnő esetét, aki küldte a milliókat az ő sosem látott nagy szerelmének és még akkor se hitte el, hogy a szomszéd utcából húzzák le róla a lét afrikai srácok, mikor a bizonyítékokat elé tárták. Ő akkor is szent meggyőződéssel állította, hogy már pedig ők hatalmas szerelemben vannak azzal a valakivel, akiről azt se tudja kicsoda. Nah, ennyire érdekel engem, hogy ki mit vízionál otthon.
Én a mindenkinél, mindenhol működiket csak úgy tudom értelmezni, amit ezek a szavak jelentenek. A bejött a szobába valaki, ettől már nem működött, csak régi hálózatban, stb, ez a bullshit. Ha valaki ezt a pszichéjében lejátszódó dolgot értékeli és ettől boldog, hát felőlem aztán legyen, nekem az nem fáj, hidd el, de ha nem hiszed, az is jó.
A nyugalom az jó. Jó portékákat kell gyártani, aminél nem tudsz 2 hét múlva sokkal jobbat csinálni, mert akkor az nem termék volt, hanem max egy fejlesztési fázis példánya, azt meg nem szokás jobb helyeken értékesíteni. Jó termék korrekt áron, beszámítja a gyártó a régit az újba, felújítja a régit és vállalja x év múlva is, stb, ez a nyugalom. :)