Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
iPhone 13 Pro
Utoljára kasumi ugrasztotta előre 2025.09.02., kedd 19:35-kor.
- kasumi
- V.I.P.
- Értékelés: 438
Re: iPhone 13 Pro
175000 forint.
Utoljára kasumi ugrasztotta előre 2025.09.02., kedd 19:35-kor.
Újratervezés
- kasumi
- V.I.P.
- Értékelés: 438
iPhone 13 Pro
Üdvözletem!
Megvételre kínálom iPhone 13 Pro telefonom.
Háttértára: 256 GB, színe: Sierra Blue
2023. júniusi vásárlás, első tulajdonosa vagyok, hálózatfüggetlen (Vodafonos volt, de kértem és kaptam feloldást).
A készülékre 2026. júniusig él a jótállás; a jótállási papírt, eredeti dobozt és a töltő kábelt adom a telefon mellé.
Esztétikailag hibátlan, szilikon tokkal és védőfóliával ellátva; egy új tokot is adok hozzá. Javítva, bontva, hekkelve nem volt. Az akkumulátor állapota jelen állás szerint 81%-os. Az Apple support diagnosztikája szerint hiba nem található a készüléken.
Megnézhető, megvásárolható Esztergomban.
Ára: 195000 forint.
Megvételre kínálom iPhone 13 Pro telefonom.
Háttértára: 256 GB, színe: Sierra Blue
2023. júniusi vásárlás, első tulajdonosa vagyok, hálózatfüggetlen (Vodafonos volt, de kértem és kaptam feloldást).
A készülékre 2026. júniusig él a jótállás; a jótállási papírt, eredeti dobozt és a töltő kábelt adom a telefon mellé.
Esztétikailag hibátlan, szilikon tokkal és védőfóliával ellátva; egy új tokot is adok hozzá. Javítva, bontva, hekkelve nem volt. Az akkumulátor állapota jelen állás szerint 81%-os. Az Apple support diagnosztikája szerint hiba nem található a készüléken.
Megnézhető, megvásárolható Esztergomban.
Ára: 195000 forint.
Újratervezés