TJ.
Jelöld a polcot.greenbio írta: ↑2025.08.29., pén. 10:49sziasztok!
szeretném feljelölni sorszámmal a szalagjaimat, hogy a polcon ránézve tudjam, hogy melyiken mi van (nyilván erről lesz lista). ez sokkal kényelmesebb lenne, mint levenni, kinyitni, és szembesülni vele, hogy nem azt keresem, ami a kezemben van :) összefirkálni nem akarom, valami olyasmi kellene, ami nyom nélkül eltávolítható a keménypapír dobozról.
minden ötletet szívesen fogadok!
Csak a kodot teszed koze amikor megnyomod itt a cikkben a youtube gombot.kopaszbarack írta: ↑2025.08.13., szer. 10:38Ez a jutu linkelés nekem nem!
https://youtu.be/vaG5tVnpkwc?si=CIKwa_JTpMUszKgJ
Gyönyörű és milyen eszelősen finoman szól.Voyager írta: ↑2024.11.10., vas. 13:00Ha valaki esetleg nem szeretné még eléggé.
youtu.be/6AlBhAvWZ-0
Szóval javasolnám az elektrolit kondenzátorok adatatainak elemzését, különös tekintettel a következő kategóriákra:wittao írta: ↑2024.09.07., szomb. 10:24En ezt keszseggel elhiszem, de azert van, ami mar tonkrement 15-30 eves keszulekekben es azt is cserelik. Ezert kerdezem, hogy valoszinu nem orok elet, meg egy nap. Es ha nincsen hasznalatban, csak egy zacskoban, az elektrolit kondiknak a stopper akkor is szalad.
Studer B67 (csakis az MkII, az MkI vicces a túl közelre tett csévélőcsonkjaival) nincs a legjobb hangú gépek között, hasonlóan az A807-810-820 triumvirátushoz, plusz az A812 :)vencel írta: ↑2024.02.03., szomb. 20:05Egy Studer B67 teljesen felújítva és feljavított elektronikával ennél azért kevesebből kijön.
Lyrec Frida specifikációja:
Frequency Response:3¾ Ips: 30Hz - 16kHz 7½ Ips: 30Hz - 20kHz 15 Ips: 30Hz - 28kHz ±2 DB
Wow And Flutter:3¾ Ips: 0.12% 7½ Ips: 0.08% 15 Ips: 0.06%
Signal-To-Noise Ratio: 65dB "A" 15 Ips
Ez csak egy a pár közül szerintem.
Egy Stellavox TD-9 ugyan drágább, de összemérve a tudását és a funkcionalitását már nem is olyan drága.
Mivel nem hallottam a TP-1000, ezért nem is tudok nyilatkozni róla, de nagyon örülök, hogy kis hazánkban is került egy ilyen és remélem nagy sikere lesz, de ezt csak kevese fogják tudni itthon megvásárolni.
Az A820 egyébként egy stúdió gép és mint ilyen, nem otthoni zenehallgatásra készült, hanem arra, hogy a hét minden napján mennyen 24 órán keresztül. Az elektronikája sem audiofil vagy high-end zenehallgatásra lett megalkotva.
Sok boldog órát kívánok vele!