Shimano írta: ↑2025.08.06., szer. 19:49
Lehet degradálni rendszereket,embereket,lelked rajta,de akkor sem tudod hogy nekem mire van szükségem ahhoz hogy élvezzem is azt amit hallok,ha ezerszer leírod még hogy hogy szerinted milyen drótok lennének jók nekem,és a többi racionálisan is gondolkodó fórumtársnál.Egyszerűen más csónakban evezünk,mást is keresünk ebben a hobbiban,és jól is van ez így,de az is jó lenne,ha ez elfogadásra is kerülne a részedről.
Ha sz@rnám a pénzt,akkor sem vennék pl fél millás tápdrótokat,meg egyéb más drótot sem,mert egyrészt egy átb@szás ez az egész kábelbiznisz a túlárazottságával,másrészt meg ha holnap sz@rnék egy nagy rakás lóvét,akkor abból előbb vennék egy jobb előfokot vagy futóművet,mint egy nyamvadt drótot.
Más kell a zene befogatásához,élvezetéhez,és más a kihegyezett csúcshifihez,utóbbira én nem gyúrok,mert egyszerűen nem érdekel.Van több hobbim is,neked is csak ajánlani tudom hogy legyen más is ezen kívül,mert az egyik után a másik mindig jól tud esni,kijózanítóan is jól.
Nagyon beleragadva egy hobbiba,kb azt szülheti amit nálad is érzek,mert egyszerűen betegessé tehet,elveszti a racionalitás érzékét az ember,és a cél amiért azt csinálja amit már nem is az örömszerzésről szól egy idő után,ha nem egy olyan kényszeres cselekedetté,ami egyszerűen nem tesz jót.
A legnagyobb baj a közös nyelvezet megtalálásában a baromi nagy távolság abban, hogy ki mennyit akar, vagy tud áldozni erre a hobbijára.
Mintha más nyelvet beszélnénk. Más jelenti a jót és rosszat, az olcsót és drágát, a túlárazottat.
Ki mondhatja meg, mi a racionális ?
Te ? Én ? SM ? Supravox ? Reserved ? Vikunya ? Revox ? Vagy annak a hifinek a gazdája, ami revox szerint az ötös szinten áll, azon a skálán, ahol a magáét max kettesre taksálná ?
Nekem eszembe nem jutna meghatározni mások racionalitás határát, elég a magamét bekalibrálni.
Annak csak a feltételezése is, hogy a kihegyezett csúcshifi gátolná a zene befogadását, élvezetét, az azért merész, biztosan nem gondoltad komolyan.
Kábel vs készülék.
Figyelmedbe ajánlanám Zoli73, "nyamvadt drót" vs készülék csere tapasztalatát.
Ha olvastad, miért nem protestáltál, ha nem olvastad, miért nem olvastad ?