MrCollector írta: ↑2025.08.07., csüt. 19:31
kaef2 írta: ↑2025.08.07., csüt. 19:16
Nem mintha bármi közöd lenne hozzá, de ahogy (szándékosan, pont erre számítva) írtam: a kiadó a Hunnia Records volt, nekem semmilyen formában nem volt egy fillér hasznom soha a Hunniás kiadványok megjelenéséből, csak a stúdió látogatásokat és a nativedsd letöltéseket szerveztem, a nyolcadik felvételig 2020 őszéig, amikor minden kapcsolatot és My Reel Club® név használati jogot megvontam tőlük.
Tudomásom szerint az adminok dolga amúgy, hogy a kéretlennek vélt reklámot kezeljék. Ha gondolod jelents fel náluk.
Javaslom meghallgatni (megvenni) az említett felvételeket, és akkor esetleg megérted miről beszélek és miért említettem őket pont a kábeles csoportban.
Van közöm, mert a kábeles topikban KÁBELEKRŐL szeretnék olvasgatni nem ilyen meg olyan felvételekről, azok előadóiról, kiadóiról. Nyilván meg van ennek a helye, csak máshol. Szerintem szállj egy kicsit magadba és le a magas lóról.
Hallottam már dsd felvételeket, sőt My Reel Club által felvállaltakat is. De itt nem fogok róluk beszélgetni, se veled, se mással. De nagyon szívesen veszek ezzel kapcsolatban bármiféle demonstrációt (meghallgatást) ahol bebizonyíthatod nekem mennyivel jobbak is ezek, mint a többi. Persze erről privátban értekezzünk.
Engem nem kell meggyőznie senkinek arról, hogy egy jó rendszeren egy jó kábelezéssel jobban fognak szólni a zenék. Mondjuk azért, mert én nem sajnálok elmenni ide-oda hallgatózni, és nem "félek" kipróbálni kábeleket a sajátjaimon kívül is. Talán azoknak kellene tanácsokat adnod a mögötted lévő rengeteg tapasztalattal, akik ebben kételkednek, vagy éppen segítséget kérnek.
Ha visszaolvasol pár poszttal korábbra, akkor azt láthatod, hogy @Rock60 érdeklődésre adtam meg pár példát.
Nem értem, hogy miért lenne problémás a különleges, a hangrendszereket erős kihívás elé állító felvételek említése.
Amikről lehet tudni, hogy készültek. Ha ezt nem tudjuk, semmilyen módon nem tudjuk megítélni (ha kiváncsiak vagyunk rá), hogy amit hallunk (akár kábelek cserélgetésekor is) mennyire autentikus, és mennyire adja vissza az alkotók esetleges szándékát.
Az említett felvételeknek van valós, nem zengetett tere, mivel nagyon halkak és mivel szokatlanul nagy dinamikájúak és mivel az élvezetes lejátszásuk sok kiváló minőségű erősítést, nagyon jó slew rate-t (az élő zenére jellemző tranziensek megfelelő átvitele miatt) és zajtalan láncot kíván meg, jelentős kihívást állítanak minden rendszer elé, mivel minden a rendszerben lévő zaj, torzítás fokozottan meg fog jelenni a lejátszásuk esetében, azok is, amiket esetleg a gyengébb minőségű kábelek és az általuk járulékosan okozott torzítások, zajok okoz(hat)nak. Annak, hogy az emlitett felvételeknek ki a kiadója csak abból a szempontból van jelentősége, hogy aki kiváncsi rájuk könnyebben megtalálhatja és megveheti a felvételeket ezáltal.
A Kimber IsoMike felvételek ráadásul mit ad Isten, Ray Kimbernek, a Kimber kábelek készítőjének, gyártójának a felvételei, full Kimber Select ezüst kábelekkel felvéve.
Ha valahol, egy kábeles topikban pont érdemes megemlíteni a felvételeit.