Semmi meghökkentő. Csak amit alább írtam ezen dolgokra..... "A "jáccósoknak" valószínűleg mindegy..... Határozottan tudják, mi az ami nekik kell és mindenáron meg is keresik! :)Shimano írta: ↑2025.08.07., csüt. 09:50Az egy a hirdető szerint egy 33 as,de valójában egy aq 44 es volt nagyon nagyon jó áron,meg is vettem volna,de átgondoltam végül is,és arra jutottam hogy nincs pofám kihasználni ezt a tévedést.Ezt jeleztem is az eladónak,aki utólag meg is hirdette 44 esként,ennyi a történet.SoundMania írta: ↑2025.08.07., csüt. 08:33Június 21.-én még ezzel a szöveggel stipistopizott Rocket 33 kábelt:
"Beszéltem az eladóval,és elviekben az enyém lesz a kábel,legyen az akármi is,szóval engedjétek el.Most nyaral,és nem tud ezzel foglalkozni,pont."
28.-án pedig már árult egyet... :)
Canárik (Canare a keresőben) sorsára is keressetek rá nyugodtan....
Játszanak a fórumon sokan sok mindennel és sok mindenkivel! :)
A canareből meg elég egy is,nekem több is van,erről ennyit.
Egy 33 ast eladtam valóban,de hogy ebben mi az ami meghökkentő,azt nem látom.![]()
Kíváncsi lennék aki már kinőtt belőle, mi a véleménye...."
Ismerősöm mondta, csak az mondja , hogy soha nem vesz drága kábelt a rendszerébe, aki még soha nem hollotta olyanokkal.
Másik ismerősnek már Thesisei vannak, de még amikor si3 volt, azóta tervezgeti, hogy 1x majd jó lenne egy ksl lp, lpz, mert még a fülében van a hangja....
Megint másik, meg azt mondja, hogy egy dps4 lehet hozott annyit mint egy denon pma 860 helyett egy Quasar 3+si3 szett. Csak néhány heedas példa..... Én csak szóltam..... :)