Rock60 írta: ↑2025.08.05., kedd 18:43
Nem egészen értem, mi folyik itt.
Ha valaki elmondja, hogy X összegnél nem szándékozik többet szánni erre vagy bármilyen a célra, akkor minek erőszakoskodni ? / Akinek inge, vegye magára./
Mikor SM hasonlóan agitál - csak még magasabb árkategóriában - nagyon hamar ki van osztva, akkor most mi a különbség ?
Nézd, én azért bátorkodtam ajálani Alexnek, mert jártam nála, ismerem a rendszerét, és úgy gondolom, és tapasztaltam, hogy egy ilyen rendszer komolyabb kábelekkel tudná igazán megmutatni a valós tudását. Ezt Alexnek is elmodtam, mikor nála jártam. Aztán, hogy ezt meglépi-e, vagy akár csak a lentebb felkínált próba ajálattal él e, az egyedül rá tartozik.
Ha nem, én azt is elfogadom, és nem fogok ezért becsmérlő, lesajnáló megjegyzéseket tenni sem rá, sem a rendszerére.
Ha már párhuzamot vontál köztem, és SM között felötlött bennem egy megfigyelés.
Mikor még én is ilyen Neotech hármasfonatokat készítettem, és használtam elégedetten, akkor megkaptam SM-tól, hogy "amíg ilyen vackokat használok, addig fogalmam sincs róla, hogy mit is tud a rendszerem, és hogy hallgassak meg 1-2 150e Ft körüli kábelt, mert ott kezdődik a tápkábal."
Én is ezt tanácsolom Alexnek, de a lesajnáló megjegyzések nélkül, mert elfogadom, ha Ő így gondolja, neki így jó.
Aztán mikor megléptem, és ilyen szintű kábelekkel szereltem fel a rendszerem, és örömmel be is számoltam róla, akkor valamiért SM "emelte a tétet", és azt kezdte hangoztatni, hogy "400-500e alatt nincs tápkáben, és csak egy ilyen kábel mutatja meg, hogy mit is tud a rendszer."
Aztán hogy Ő tényleg ilyeneket használ, vagy csak hallott ilyet valahol, az legyen az Ő titka, valójában nem is érdekel.
Mások rendszerében én is hallottam, ilyen, meg még drágább kábeleket is, de ezek alapján én nem ajálgatok semmit, mert ezek nem valós tapasztalatok az adott kábellel, ezért még csak szóba sem hozom őket.
Szerintem én nem úgy kommentelgetek, ajálgatok, mint SM, úgyhogy ha lehet, ne vegyél vele egy kalap alá.
Köszönöm!
MoFi MasterTracker - Funk Firm LSD - "Palotás" phono - Audio Research CD-1, LS-15, 100.2 - JBL Ti5000 - LessLoss - WireWorld - ValhallA - Siltech - Entreq - Furutech