Az szuper! Ennyi pénzből hetente el tudom hívni a kedvenc előadóimat hozzánk egy kerti koncertre.

Moderátor: ValhallA
Az szuper! Ennyi pénzből hetente el tudom hívni a kedvenc előadóimat hozzánk egy kerti koncertre.
Nekem az Avatar a kedvencem tőle. Emlékszem, sokáig nem voltam hajlandó megnézni, mert mekkora hülyeség már, hogy a színészekkel felvett jeleneteket átrajzolják számítógép segítségével. Aztán úgy 2016-17 tájékán megnéztem, és még aznap rögtön a bővített változatot is, mert az kb 17 perccel több.
Egyetértek! Cameron zseniális, megkerülhetetlen rendező!Alex_Aston írta: ↑2025.07.20., vas. 20:45Talán minden idők legjobb folytatása a T2-vel fej-fej mellett (lehet a rendező miatt sem véletlen...), és szerintem egyben minden idők egyik legjobb filmje is.
Bármikor meg tudom nézni, bármennyiszer.
Piszkosul nem fog rajta az idő, és nem akar öregedni sem.
Talán minden idők legjobb folytatása a T2-vel fej-fej mellett (lehet a rendező miatt sem véletlen...), és szerintem egyben minden idők egyik legjobb filmje is.
“Take Me Home”, the final single from Phil Collins’ album “No Jacket Required”, was released in the UK this week in 1985. Reaching the Top 10 in the US charts, the track includes backing vocals from Sting, Peter Gabriel and Helen Terry.
On this date in 1983, The Police had the #1 song on the Billboard Hot 100 chart with "Every Breath You Take"