SM milliószor leírta? Mit? Mert írt már ő annyi mindent, hogy szerintem jó páran már unják is.Rock60 írta: ↑2025.08.02., szomb. 16:54A lényeget tekintve nem így van szerintem ( sem ), SM már milliószor leírta.MrCollector írta: ↑2025.08.02., szomb. 16:01... Minél jobb egy rendszer annál jobban szólnak rajta a jó minőségű felvételek, a rosszaknál pedig előhozza a hibákat.
Ez a félig üres pohár megközelítés.![]()
Minél jobb egy rendszer, annál jobban szólnak rajta a jó minőségű felvételek és a rosszabb minőségűek is.
Ez a félig teli pohár megközelítés.
Az igazán jó rendszereknél a gyengébb felvételeknél nem azok hibája fog feltűnni, hanem az, hogy milyen jól szól ahhoz képest, hogy milyen vacak.![]()
Nyilván a jó rendszerek sem egyformán tolerálják, kezelik, aknázzák ki a gyengébb felvételekben lévő potenciált, az AN - t nyomokban tartalmazóknak ez jól megy.![]()
Egyébként pont ti vagytok ketten akinek időnként szelektív a szövegértelmezési képessége. Vagyis csak azt értitek meg amit akartok és csak arra reagáltok. Ugyan ez volt múltkor is mikor úgy idéztél valamit, hogy bele tudjál kötni.
Írtam én olyat, hogy a rossz felvétel egy jobb rendszeren nem szól jobban? Nem. Azt írtam, hogy ott jobban kijönnek a hibák.
Neked lehet nem a hibák tűnnek fel, de hidd el van olyan akinek meg pont az. És lehet pont ezért válik számára "hallgathatatlanná".