Az nem tudom,bárki tudja e, milyen csembalólemzről megy az értekezés. Telón lusta vagyok keresni, de egy csaj játszik Bachot. Engem nem köt le,nem Rubinstein. A felvétel profinak mondható, de ez egy abszolute "egy csaj, egy gitár" történet,csak egy csaj, egy csembaló, de csaj nélkül (vagyis amíg én eljutottam a lemezzel, nem szólalt meg a mucus)dixie-chicken írta: ↑2025.08.02., szomb. 07:54kicsit túlspilázott,nagyon sok ahitat,és tömjénezett megközelités a zene felé...Amiből hiányoznak, csak sorolom: a felharmonikusok nagy része, a sávszélek nagy része, a hangszertest-rezgések, az akusztika maga, amely körbeveszi az akusztikus hangszereket, valami miatt ez is a nevük,:), a természetes lecsengések, a pendített húr természetes csillapodása, a legfelső tartományban lévő lélegző aura, ami körbeveszi a megszólaló hangszerhangokat, az összecsengések finom összjátéka, az igazán jó énekesek hangjának a furcsa felső-csillogása, az természetes mechanikus zörejek, feszülések, nyikkanások kavalkádja, maga a 'természetes' hangi megszólalás, a normális visszhangok, a nagyon halk megszólalás élvezhetősége, stb.. stb..
Az "Islands" felvételét ismered a Crimsonak ?..a hard core rajongóbátornál,az kilóg a sorbol...
https://en.wikipedia.org/wiki/Islands_( ... son_album)
Additional musicians
Harry Miller – double bass (1)
Keith Tippett – piano (1, 6)
Paulina Lucas – soprano vocals (1)
Robin Miller – oboe (5)
Mark Charig – cornet (6)
Wilf Gibson – violin, string orchestra leader (1, 5, 6 (hidden track only)) (uncredited)[26]
Uncredited musicians – strings (1, 5, 6 (hidden track only))
ha 1 Crimson lemezt kéne csak megtartanom,valamilyen oknál fogva,az "Islands" lenne![]()
Nem bobyolult, nincs benne sok kihívás.