Kérdés, hogy melyik életkorban mennyi és milyen befektetett munka volt bennük? A külső tényezők, stresszorok mennyire voltak ugyanazok, stb... Az emberek először mindig a volument engedik el és próbálják intenzitással pótolni. Persze lehetetlen. Idősebb korban még inkább lehetetlen.revox írta: ↑2025.07.31., csüt. 14:25nem írok regényt, de 40 évesen tudtam erősödni,gyorsulni (simán elmentem az elit sorunkkal közös mezőnyben,vagy edzésen). 45 évesen ezt már megtartani is elég volt, elengedés, nagy zuhanás. 50 évesen újra kicsit erőre kaptam, de látótávolságban se volt az az erő, de főleg robbanékonyság,amit még 40 évesen fel tudtam szedni.asebestyen írta: ↑2025.07.31., csüt. 12:32Az alapépítés egy végtelen folyamat. Sajnálom, hogy ilyen rossz hírekkel kell szolgálnom. Jó hír viszont, hogy az öregedésünk nem gátja ennek, ellentétben a maximális erőkifejtés mértékével vagy a vázizomtömeg növelésével, szóval hajrá!![]()
talán a megfejtés, a reális célok kítűzése, akkor még lesz is benne némi sikerélmény![]()
.
youtu.be/w6H9XTQX03w