Köszönöm! Ezek a kérdéseket inkább csak beszélgetésindítónak szánom, de sajnos akik a legaktívabbak azok nem igazán nyilvánulnak meg. Az USB kábel nagyon fontos az én rendszeremben is és mindenkiében az kéne, hogy legyen.wasiliy888 írta: ↑2025.08.01., pén. 11:41
Te kábeleket fejlesztesz, ha jól értem. És nagyszerű kérdéseket szoktál bedobni. És remélhetőleg, néhány válasz segít, előrevisz ebben. Nekem nincsenek drága kábeleim, leszámítva az egy usb kábelt, ami nekem a legfontosabb, mivel audio pc az egyetlen forrásom. Ezt a kábelt is csupán 100e forintért vettem, de úgy gondolom, gyári usb-vel 3x, 4x drágábbakkal egálban van. Szóval talán még SM univerzumában is megfelel egy belépő szintnek. Ha te a fejlesztéseidet a fejes rendszereden ellenőrzöd, az a monitorod, akkor bizonyára nagyon jó a kábeleid felbontó és részletező képessége. De figyelembe kell venned más szempontokat is, mert a legtöbben nem fejhallgatóval hifiznek. Még ha van is nekik, nem az az elsődleges rendszerük. És ez nem véletlen.
Nem csak abban, hiszen van hangfalas rendszerem is, de első körben igen. Szerinted melyek azok a szempontok kábelezési szinten amik egy hangfalas rendszernél mások, mint a fejhallgatósnál?