Nálam a lehet és nem törvényszerü egy vállalható kompromisszum :)SoundMania írta: ↑2025.07.28., hétf. 21:10Engem a marketingszövegek nem szoktak érdekelni. És a (power)kábelvastagságokhoz: nekem ugyanazok a kábelek voltak lemezjátszótáptól, dac, cd, elő- végfok, elosztó.... És amikor próbáltam vékonyabbat, azzal is ugyanakkora eltérés volt mindenhol. Szóval személy szerint nem érzem előnyét a vékonyabb, vagy vastagabb kábeleknek a hangra gyakorolt hatását. De azt sem mondhatom, hogy nem lehet eltérőkkel is jó hangot csinálni. Erre pont jó példa a Platinum és dps4 - esek keveréke. Igazából a dps4 - et mindenkinek 1x hallani kellene a rendszerében. Egyik Avantgarde - s ismerősömnek is nagyon tetszett, amikor beraktuk.revox írta: ↑2025.07.28., hétf. 20:49Szerintem elég jól leérvelte #cotag, hogy van olyan, aki... ezt én el tudom fogadni és utána értékes gondolatok jönnekSoundMania írta: ↑2025.07.28., hétf. 20:21
Persze ez is csak akkor lehetbe elfogadható, ha abban is biztosak lehetnénk, hogy azonosan kiegyenlített készülékeket is használtak a tesztelésükhöz. Sok rendszerben. Az olcsóktól a megfizethetetlenül drágákig!
Én nagyon kevés olyan kábelgyártót ismerek, akiből ilyet kinézek!![]()
Most éppen a vadi nyú hálószobahifin nézek valami Woodstock -zenés- filmet. Ha azt mondom neki, hogy a teljesen homogén kábelezéssel kielégítően szól,nem fogja megkérdöjelezni szerintem![]()
Egyszerűen, csak megadom az esélyt annak,,lehet olyan rendszer, amire igaz lehet. De ez nem ekvivalens a totál mixxel, de ezt #cotag se erőlteti.
Pl a Kondo Avocadoja elegendő mindenhova. Ettől valójában, valamikor készült egy dupla verzió, combosabb erősítökhöz (két szál Avocado egy tápdrótként), de szerintem már nincs. De el tudom képzelni, hogy az általános elektronikákhoz fölösleges többletköltség lenne.
A supertweeter esetén próbáltuk teljesértékű dróttal a bekötést, de a két belső, vékony sodrat jobbnak bizonyult. Nálam a FAL Batmastere így is lett bekötve, de az Avantgardehoz használt LIVE supertweeter is egy egyszerű, 12x0,1mm-es rézsodrattal jobb volt, mint egy komplett szál SPc-vel.
De ezek inkább az érddkes kivételek. Ettöl a tápok nálam is ugyanazok mindenhol. Amíg nincs hiányérzetem, vagy egyéb problémám,nem piszkálom
De lehet, tényleg OFF lesz, mert a kábelrendszerben való gonfolkodás a kollektív bölcsesség szerint hiba