Még mindig csövekhez értő szervizt keresek.
Van mesterember, akit tudtok ajánlani?
Vagy van-itt aki szervizel?
Köszönöm
Péter
Kösz
Goblin írta: ↑2025.09.08., hétf. 17:55Sziasztok,
Van egy Kriba erősítőm. Nagyon keveset használtam, természetesen már használtan került hozzám. Sajnos én az Öreget nem ismertem.
Már egy ideje nem igen működött az egyik oldala. Gondoltam megbirizgálom kicsit, amúgy is kezdem újra összeépíteni a rendszereket most, hogy már a gyerekek kicsit nőnek.
Gondoltam helyre hozom az Öreget, de a csinosítás tisztítás nem a legzökkenőmentesebben ment. Két kábel a jobb oldalon szakadt. A négy G-807 es Pentóda két jobbos felső érintkezőjének kábele adta meg magát, a rács leemelését követően.
A csövek üvegét, megtisztítottam érintkezőket kicsit felcsiszoltam, de kipróbálni nem tudtam a tisztítás után.
Valami t az egészet próbáltam egy fogkefével és ablaktisztítós papírtörlővel áttörölni.
Egy szakértő szervízt keresek, ahol ezt, illetve a csövek bemérését is meg tudják tenni, valamint azt, hogy az egész erősítőt átnézik, ha van amit esetleg korszerüsíteni, vagy cserélni kell azt megteszik.
A csőkészlet jelenleg 4db G-807 nagy Pentóda, illetve 4dbTungsram ECC-82-es. Már ha jól azonosítottam be őket.
Tudnátok segíteni abban, hogy hová lenne érdemes elvinni szegénykét?