Ennyi lenne.a sztori.dixie-chicken írta: ↑2025.07.24., csüt. 14:50bakker @revi,ennyire rövid gyutacsod van ?revox írta: ↑2025.07.24., csüt. 14:04hány éves a kapitány?Rock60 írta: ↑2025.07.24., csüt. 13:26
Elvesztettem a fonalat, mi a kérdés ?...![]()
Ott tartok, hogy van egy használható analóg tápom, a saját hernyó DC kábelével a saját ráöntött fullgagyi dugójával.
Ez a viszonyítási alap...
Most következik az, hogy kitaláltam, milyen kábelre cseréljem le ezt a drótot.
Jobb ötlet híján a DIY tápkábelemnek nagyon bevált textil/olaj szigetelésű Dualend lett a befutó.
Rákerül az Oyaide dugó, és kész.
Nem akarom utána már fokozni, inkább előtte - be lesz forrasztva direktbe - ha van egyértelműen jobb ötlet, azt még megfontolnám...![]()
Te,ezt már én se értem, mit és hova akarsz tenni (már drótot)
ötletem nem lesz, csak belebuktam ebbe a rejtvénybe![]()
...vagy szelektiv memorizálásban vagy,és csak az AN/Cs.I. szegmenseket tudod memorizálni
...pár napja @Rock kérdezte hogy a routerje tápzsinegét "upgradelné" vlmivel,beugrottál hogy az Avantgarde integráltadhoz is kéne vlmilyen csati,amivel "triggerelhetnéd" az Avantgarde aktiv részét...ez már nincs meg
![]()
?...kapott egy felajánlást a HydraSound-ra,ez is ott készült,phonom extra táp "zsinegje",a csatival...
![]()
![]()
Persze ha én meg szeretném simogatni dixie új kutyusát akkor biztos a Laci barátomat kérdezem meg,hogy mikor mehetek.
Ja és mindenképp Győr felé indulnék el innen Dunakesziről Kerepesre.
Ja,hogy közben értelmesen is el tudtam volna tölteni az időt?
Hát így jártam.
Az új routerembe én is a Józsival csináltattam meg a DC kábelt.
Este írtam neki.
Reggel elhoztam.
Miabré olyan nehéz ebben...