Még jobban kieshetett, mert - ahogy látom - Nálad nem voltak annyira összeforgatva a tölcsérek, mint a rajzon.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kábelezzünk
Re: Kábelezzünk
A delikvens tesztje ( elírták benne a mélyhangszórók méretét ):
https://www.stereophile.com/content/ava ... asurements
és egy hasonló elemekből összerakott újabb típus, ügyesebb mérésekkel:
https://www.fidelity-online.de/avantgar ... messungen/
- white-tiger
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 95
white-tiger írta: ↑2025.07.23., szer. 13:17Gondolom az ára...szabo_pitty írta: ↑2025.07.22., kedd 22:58Mi szól mellette?BLX írta: ↑2025.07.22., kedd 21:29
Canare 4S11G
https://www.audiophonics.fr/en/bi-wirin ... aoDHto0IHS
- white-tiger
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 95
Gondolom az ára...szabo_pitty írta: ↑2025.07.22., kedd 22:58Mi szól mellette?BLX írta: ↑2025.07.22., kedd 21:29Canare 4S11G
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
- Alex_Aston
- V.I.P.
- Értékelés: 3502
Kicsit jobb volt mindenben az Rocket, mint a d352.
Tisztább, kellemesebb karakter.
Persze nem ég és föld, de azért hallható különbség. És hasonlóan a Rocket 88 és a 33 között a különbség is, hogy picit határozottabb lett a hang, jobb közép tartománnyal.
Csak a Marantz! :-D
- BLX
- Törzsvendég
- Értékelés: 1037
A kábel műszaki felépítéseszabo_pitty írta: ↑2025.07.22., kedd 22:58Mi szól mellette?BLX írta: ↑2025.07.22., kedd 21:29Canare 4S11G

A kábel "józan" ára

Made in Japan

"Megfelelően szól" elég drága komponensekig akár

A Canare téma már párszor előkerült a fórumon. Keress rá itt, de a neten is sok review olvasható.
- SoundMania
- V.I.P.
- Értékelés: 1258
De van. Hogy az r kábel milyen fa... oppardon jó, a vz meg szinez mint állat.... :)Rock60 írta: ↑2025.07.23., szer. 11:13Az AN/J nagyon jó doboz, a hozzá megfelelő elektronikával. / Pl. Meishu./SoundMania írta: ↑2025.07.22., kedd 18:51... Ami annyira nem jó, hogy nemhogy egy ANJ/b jobb volt nála, de egy régi Triangle Titus is!
Egyébként, hogy a Spendor Sp1 az egy rendkívűl kiváló doboz, vagy csak egy vacak, nem mindegy már ?
Tényleg nincsen jobb kábel-téma ?![]()
Persze ha azt kéred, ráhagyom a kisebbre....
Az AN/J nagyon jó doboz, a hozzá megfelelő elektronikával. / Pl. Meishu./SoundMania írta: ↑2025.07.22., kedd 18:51... Ami annyira nem jó, hogy nemhogy egy ANJ/b jobb volt nála, de egy régi Triangle Titus is!
Egyébként, hogy a Spendor Sp1 az egy rendkívűl kiváló doboz, vagy csak egy vacak, nem mindegy már ?
Tényleg nincsen jobb kábel-téma ?

Szia!Alex_Aston írta: ↑2025.07.23., szer. 10:12Én, mint Contour 20 tulaj, most megsértve érzem magam....
Komolyra fordítva, szerintem aki ilyen beíráson megsértődne, az magában keresse a hibát.
Nekem szépen megmutatta ez a doboz a VDH d352 és a Rocket 33 közötti különbséget, majd utóbbihoz képest azt is, hogy a Rocket 88 mennyivel jobb a kistesónál.
Szóval tökéletesen elégedett vagyok vele.
Azt meg szabad kérdezni mik voltak a konklúziók vDH d352vvs. AQ (Rocket bármelyik) viszonylatban?
- dixie-chicken
- V.I.P.
- Értékelés: 2732
nem vagyok bizti benne hogy jó ötlet,most a Canare...Marantz nyilt eleven hangú,hasonló az MA is emlékeim szerint,és a 4S11G is hansonló karakterű,sok a dudás egy csárdában...inkább vlmilyen Mogami,mondjuk 3103,vagy vlmilyen Supra...BLX írta: ↑2025.07.22., kedd 21:29Canare 4S11G
de szwsz 3x

Technics SL1300G,MoFi Mastertracker,Michael Fidler MM Pro,Musical Fidelity M6Si,Tannoy D700S2...digitális:Marantz CD17KIS,Tidal/Teac UD-503
...it's only rock 'n' roll (but i like it)
...it's only rock 'n' roll (but i like it)
Volt,aki már lehülyézett érte, igaz burkoltanAlex_Aston írta: ↑2025.07.23., szer. 10:12Én, mint Contour 20 tulaj, most megsértve érzem magam....
Komolyra fordítva, szerintem aki ilyen beíráson megsértődne, az magában keresse a hibát.
Nekem szépen megmutatta ez a doboz a VDH d352 és a Rocket 33 közötti különbséget, majd utóbbihoz képest azt is, hogy a Rocket 88 mennyivel jobb a kistesónál.

egyébként meg csak egy próbát kér a dolog és nem is állítottam,hogy minden dobozra igaz.
csendben mondom, nekem az AVantgarde tölcsér szubján van rata a selyem. Nem a sebesség miatt (2x25cm/oldal, bazi könnyű membrán és 6kg mágnes, mellé hosszúlöketű. mocskos gyors hangszóró, 95dB6darab érzékenységgel), ott más a gond. A szfériuks tölcérek a hangot minden irányba, 180°-ban szórják, terítik, míg a szub egy normál hangsugárzó, ami valmennyire irányított. A hangszóróselyem ezt az irányítottságát nagyban csökkenti és sokkal könnyebben integrálható a tölcséres szatelitrendszerrel.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára revox 2025.07.23., szer. 10:24-kor.
halfnote.hu
halfnote.hu
ez az adat azért torz, mert ahol több a hozzászólás,azt minden egyes alkalommal egy új darabnak veszi. De az is igaz, ha úgy válogatnánk le,hogy azt is figyeljük ,egy termék eladásához hány hozzászólás kell (vagyis amihez kevés,az eladja magát és fordítva), abból is lehetne jó kis statisztikákat készíteni. Végülis,ha megnézzük, az AVX tulajok kezében egy fantasztikus adatbank van, amit akár pénzzé is lehet tenni, termékforgalmazók körébenPgSpa írta: ↑2025.07.23., szer. 08:31Szerintem a fórum színvonalát erősen csökkentő és méltatlan ez az állandó f...szméregetés, amit itt műveltek.
Amúgy az adott adás-vétel topikba beírva a következő számok jöttek ki:
A Dynaudio-t más hasonló tömeggyártóhoz mérve: Dy: 5225, Focal: 5308, Monitor Audio: 5997, Dali: 5156
Az AN dobozok más árkategória, egy nagyságrend a különbség: 597. Pl. a Heed 579, Spendor 1035. Szóval ebből mit lehet és érdemes leszűrni? Szerintem semmit.
Kábelvonalon: Radnai keresőszóra: 742, Power-R: 3029, a kettő biztosan átfedésben van.
Mondjuk Audioquest 15303....
Mennyiségileg összehasonlítani a Dynaudio és az AN dobozokat kb. olyan, mint autóeladásnál az Audit-t és a Jaguart...

jöttök 10%-al bízok bennetek papír nélkül is

halfnote.hu
halfnote.hu
- Alex_Aston
- V.I.P.
Én, mint Contour 20 tulaj, most megsértve érzem magam....
- SoundMania
- V.I.P.
Szerintem csak aranyhalak tartják feleslegesnek.Alex_Aston írta: ↑2025.07.23., szer. 09:57Tudni kellene, hogy miből, mennyi forog a piacon.SoundMania írta: ↑2025.07.23., szer. 09:17
....Szerintem mindentől függetlenül, a számok nem hazudnak..... Magyarázza bárki, bármivel....
Mert ha pl. egy termékből 100db-ot adtak el összesen, és 10db újra eladó van belőle, a másikból meg 1000db-ot értékesírettek újonnan, de 20db az apróban az eladó, akkor bár 2x annyi van belőle használtan a piacon, de arányaiban mégis csak ötöde az újra eladás.
Remélem érted, mire akarok ezzel célozni :)
Kár ezen rugózni, mert ami szerinted nem hazudik, annak te csak egy töredék részével kalkulálsz.
De ha oldalakat akarsz erről feleslegesen irkálni, mint a napokban 95%-ban, csak rajta, de sok értelme nincsen.
Volt egy kis dolgom ,de látom sikerült belexarni a ventillátorbaSoundMania írta: ↑2025.07.23., szer. 09:17Persze, hogy le lehet egyszeüsíteni arra is. Neked pl az jutott eszedbe róla. Pedig részemről egyáltalán nem erről van szó. Azt meg nem is tudom minek nevezném, amikor a trabantos akarja előzni a v6-os audit. (nem tudom van-e olyan... :) )PgSpa írta: ↑2025.07.23., szer. 08:31Szerintem a fórum színvonalát erősen csökkentő és méltatlan ez az állandó f...szméregetés, amit itt műveltek.
A Dynaudio-t más hasonló tömeggyártóhoz mérve: Dy: 5225, Focal: 5308, Monitor Audio: 5997, Dali: 5156
Az AN dobozok más árkategória, egy nagyságrend a különbség: 597. Pl. a Heed 579, Spendor 1035. Szóval ebből mit lehet és érdemes leszűrni? Szerintem semmit.
Kábelvonalon: Radnai keresőszóra: 742, Power-R: 3029, a kettő biztosan átfedésben van.
Mennyiségileg összehasonlítani a Dynaudio és az AN dobozokat kb. olyan, mint autóeladásnál az Audit-t és a Jaguart...
A szűrésért köszönet!
Szerintem mindentől függetlenül, a számok nem hazudnak..... Magyarázza bárki, bármivel....

bár nem volt célom és főleg nem érdekel, miből, hány darab kerül az apróba, de persze,valamit jelent.
Ami az érdekes, én a Dynot nem azért dobtam be,hogy azt minősítsem. Ráadásul pont ellenkező élményem volt vele nemrég, talán ezért is jutott eszembe. Ugyanis, egyik ismerősömnel kipróbáltuk a TMP új Quantic erősítőjét egy Dynoval. hozta,amit már sok évvel (évtizeddel) ezelőtt is észrevettem, hogy a hangjuk sokkal kerekebb a hangszóróselyemmel. Ezt ott demosntráltuk is és a tulaj is meglepődött. De ami nekem pozitív volt, hogy baromi jól szólt a Quantic-al. A zongora zongora lett, meg úgy minden életre kelt és nem egy cimbummcirkusz fogadott. Olyannyira megérintett a dolog, azonnal lerendeltem egy Quantic erősítőt (bár otthon is meggyőző volt, ez a próba mellbevágott). Még azon is elmerengtem, vegyek e egy olyan Dyno dobozt, de nálam kisebb a szoba, félek, sok lenne. Kanyar a sztoriban, felhvítam TMP-Tamást, hogy bazzmeg,ez egy Dynoval is baromi jó volt. Aztán elkedzett vigyorogni, hogy azon fejlesztették, mert ami Dynot meghajt, bármit.
Xal, ha valami Dyno tulaj úgy érezné, hogy bántottam volna a dobozait, csak adtam egy tippet, ha úgy érzik, nem minden kerek. Nem állítom ,hogy minden Dynora igaz (kevésbé van a köreinkben), de volt jópár, amivel így jártam.
Hogy ON is legyek, asszem, az erősítőhöz vittem egy 47Lab egyeres tápkábelt. Hangfalkábele nem emlékszem mi volt, talán WW, más meg nem kellett, mert telefonról toltuk az erősítőre bluetooth a zenét
halfnote.hu
halfnote.hu
- Alex_Aston
- V.I.P.
Tudni kellene, hogy miből, mennyi forog a piacon.SoundMania írta: ↑2025.07.23., szer. 09:17
....Szerintem mindentől függetlenül, a számok nem hazudnak..... Magyarázza bárki, bármivel....
Mert ha pl. egy termékből 100db-ot adtak el összesen, és 10db újra eladó van belőle, a másikból meg 1000db-ot értékesírettek újonnan, de 20db az apróban az eladó, akkor bár 2x annyi van belőle használtan a piacon, de arányaiban mégis csak ötöde az újra eladás.
Remélem érted, mire akarok ezzel célozni :)
Kár ezen rugózni, mert ami szerinted nem hazudik, annak te csak egy töredék részével kalkulálsz.
De ha oldalakat akarsz erről feleslegesen irkálni, mint a napokban 95%-ban, csak rajta, de sok értelme nincsen.
semmivel, ez csak afféle logikai megvalósításSnipi írta: ↑2025.07.23., szer. 09:25Ezt az SQL-t milyen account-al tudod futtatni?revox írta: ↑2025.07.23., szer. 08:11SELECT TOPIC_CIME, COUNT TOPIC_CIME
FROM
SELECT DISTNCT TOPIC_CIME FROM ADAS_VETEL/HANGSUGARZOK
WHERE uper(TOPIC_CIME) LIKE IN ('%AN%', '%AUDIO NOTE%', '%DYNAUDIO%', stb...)
AND uper(TOPIC_CIME) NOT LIKE IN ('%KLÓN%', stb...)
GROUP BY TOPIC_CIME
ha valahol el nem baxtam csipás szemmel

halfnote.hu
halfnote.hu
Ezt az SQL-t milyen account-al tudod futtatni?revox írta: ↑2025.07.23., szer. 08:11SELECT TOPIC_CIME, COUNT TOPIC_CIME
FROM
WHERE uper(TOPIC_CIME) LIKE IN ('%AN%', '%AUDIO NOTE%', '%DYNAUDIO%', stb...)
AND uper(TOPIC_CIME) NOT LIKE IN ('%KLÓN%', stb...)
GROUP BY TOPIC_CIME
- SoundMania
- V.I.P.
Persze, hogy le lehet egyszeüsíteni arra is. Neked pl az jutott eszedbe róla. Pedig részemről egyáltalán nem erről van szó. Azt meg nem is tudom minek nevezném, amikor a trabantos akarja előzni a v6-os audit. (nem tudom van-e olyan... :) )PgSpa írta: ↑2025.07.23., szer. 08:31Szerintem a fórum színvonalát erősen csökkentő és méltatlan ez az állandó f...szméregetés, amit itt műveltek.
A szűrésért köszönet!
Szerintem mindentől függetlenül, a számok nem hazudnak..... Magyarázza bárki, bármivel....
Ráadásul akik f. méregetnek legtöbbször nem is hallották azt, amiről ítéletet mondanak és az ő rendszerüket sem hallotta senki.
- PgSpa
- Fórumlakó
- Értékelés: 435
Szerintem a fórum színvonalát erősen csökkentő és méltatlan ez az állandó f...szméregetés, amit itt műveltek.
De el is baxtam, mert külön csoportosítani kell, mivdl az AN és AUDIO NOTE ugyanúgy ANSoundMania írta: ↑2025.07.23., szer. 08:15Majd akit jobban érdekel, vagy/meg jobban is ért hozzá leszűri. :)revox írta: ↑2025.07.23., szer. 08:11SELECT TOPIC_CIME, COUNT TOPIC_CIME
FROM
WHERE upper(TOPIC_CIME) LIKE IN ('%AN%', '%AUDIO NOTE%', '%DYNAUDIO%', stb...)
AND upper(TOPIC_CIME) NOT LIKE IN ('%KLÓN%', stb...)
GROUP BY TOPIC_CIME

halfnote.hu
halfnote.hu