Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Core audio Denpo DAC
Re: Core audio Denpo DAC
Mégsem...
Mégsem...
70.000.-
75.000.- az ára!
65.000.-
70.000.-
80.000.-
90.000.-
100.000.-
az egy paneltrafó egy varisztorral, ami a PCB-n volt, de én kivezettem inkább.
Elnézést, félreérthető voltam, az alu dobozban lévő tápra gondoltam, az érdekelne mit tett mellé a Core Audio.
A kék fedeles alatt, pedig egy szintén saját készítésű tápszűrő látható.
A hirdetés tárgya, az alu dobozos DAC, és egy üres egyedi fekete műszerdoboz kék fedéllel(ami tervezetten szálcsiszolt rozsdamentes lett volna, mint minden egyéb is ami eddig csinaltam).
A hirdetés tárgya, az alu dobozos DAC, és egy üres egyedi fekete műszerdoboz kék fedéllel(ami tervezetten szálcsiszolt rozsdamentes lett volna, mint minden egyéb is ami eddig csinaltam).
A fekete doboz(ha a kék fedelesről van szó), azt én rajzoltam ehhez a DAC panelhez és nyomtattam ki. Külső tápos verzió, 3 pines csatlakozóval, de nem készült el. Viszont adom hozzá, hátha a leendő tulaj lát benne fantáziát.
Ez komoly, véleményem szerint anyagárban van kb. Mellesleg nagyon érdekelne mi van a kis fekete dobozban. Nem fogja megbánni aki elviszi.
Alu Doboznak, termeszetesen megvan minden tartozeka.
Várom a képeket.
Várom a képeket.
Logózás nélküli
szia,
ez lenne az? viewtopic.php?t=201406
ez lenne az? viewtopic.php?t=201406
fine music & cinema: toroid power isolation->>> zidoo >> Rotel RSX 1550 >> JM Lab Tantal 505
Szia!
Pontosan melyik modell ez? Esetleg képet tudsz feltenni?
Üdv,
Gergő
Pontosan melyik modell ez? Esetleg képet tudsz feltenni?
Üdv,
Gergő
Core audio Denpo DAC
Sziasztok!
Elado lett szeretett DAC-om, rendszer leépítés miatt.
Dobozolasa nem teljes. Par furat kell az alu házra, illetve adok melle egy egyedi nyomtatottat is. Képek kesőbb.
Ár: 120.000.-
IX. Keruletben szemelyesen
Elado lett szeretett DAC-om, rendszer leépítés miatt.
Dobozolasa nem teljes. Par furat kell az alu házra, illetve adok melle egy egyedi nyomtatottat is. Képek kesőbb.
Ár: 120.000.-
IX. Keruletben szemelyesen