Igen, és valószínűleg a 'jó hangzás', mint fogalom, ott is más vonalon haladunk tőle.juliush írta: ↑2025.07.12., szomb. 10:10Nem tudom, mit értesz "maszatolós" zenék alatt, de ha tényleg úgy hiszed, hogy a rendszer, ami egy "Prodigy koncert lendületét és atmoszféráját lehozza", automatikusan ugyanúgy képes lesz mondjuk egy vonósnégyes, vagy akár egy csembaló produkcióját hitelesen közvetíteni, akkor csak azt bizonyítod, mennyire nincs tapasztalatod az utóbbi műfajokkal, sem élőben, sem felvételekkel, következésképp teljesen téves elképzelésed lehet ezek hangzását illetően.revox írta: ↑2025.07.12., szomb. 09:50műfajfüggetlenség jeligére
Vannak rendszerek, melyekben nem portás van, hanem kábel és szűrő nélkűl, minden zenei stílust beenged.
Ide kell felnőni. Hiba leene azt hinni, hogy egy prodigy koncert lendületét és atmoszféráját könnyü megjeleníteni. Ami ezt lehozza, normál, ehhez képest maszatolós zenéket balkézzel megoldja. Csak én installnál nem pöcsölök, egyből a legnehezebbel ugrok nek, kerülve a fölösleges lépcsőfokoat, az idő pénz, minek húzni![]()
Igen, BBC dobozod van, neked is, ez már eleve messze kiemel a Prodigy-féle zenékből.
Lehet, hogy azért, mert ezt mi nem tudjuk kellően, 'ütősen' reprodukálni, ami, úgy tűnik azoknak a zenéknek a lényege. Asszem, soha nem is lesz célunk, a kábel-manővereinkkel pedig főleg nem arra fogunk haladni, hogy ezek szóljanak, akárhogy.
Műfajfüggetlenség?
Soha nem bíztam pl. a 'zenei mindenevőkben.' A hifiben is érzek ilyesmit.