válaszul beidézem neked, amit egy fórumtársunk privátban föltett kérdésére írtamTöki írta: ↑Tegnap, 17:01Nyilván, miért is lenne bajod vele![]()
Én komolyan kértem, ha tudsz olyan kábelt, ami a leírtakban véleményed szerint magasabb szinten van, azt tudasd és őszinte érdeklődéssel kipróbálnám. Azért is, mert tudom, hogy régi motoros vagy és megfordult nálad sok-minden.
Továbbá azt gondolom, ha megfogalmazol egy kritikát, akkor úgy ér, ha oda teszed a saját referenciapontod viszonyítási alapként. Egyébként súlyát veszti az írás.
Hifi-s pályafutásom alatt több különböző gyártó termékét megszerettem már, ennek ellenére másik meg harmadik gyártó palettáján lépkedtem tovább. Tehát nem vagyok elkötelezve sem gyártó, sem technológiai megoldás mellett. Lényeg a nyitottság![]()

"Töki kérdésére is azért nem írtam konkrét típust, ami miatt neked sem tudok - s ezt azért szerintem ti is elég jól tudjátok: a kábel is, mint a rendszer bármely egyéb eleme, főként - szvsz - a mindenféle zenei stístus kedvelöjének - elképesztően rendszerfüggő.
s mivel nálam a készülékek gyári, gagyi kábeleivel beállt az azok közti szinergia, arra ügyelve, hogy egyenként, az erősítővel (szvsz a hangfalak megfelelő meghajtása miatt 'ő' a legkritkusabb láncszem) kezdve szépen kipróbálgattam, hol-milyen vezeték 'a legjobb', egészen /... itt most kihagyom a gyártót és 350eFt-os használt árú kábelét/ maZZagjaiig (amikből nincs a rendszeremben - ami nyilván köszönhető annak is, hogy nem milliós cuccaim vannak).
és akkor az egyéni hangi preferenciákról még nem is beszéltem...
így tehát csak a saját rendszerem/zenéim/füleim függvényében tudnék neked használható választ adni - arról nem beszélve, hogy nálam is van DIY vezeték.
asszem, érthető amit írtam - s így el is fogadható.
p.s.: és az előbb leírottak fényében írtam a Power-R ZS kábelt ajánlásként> ABC-sorrendben a Z után az jön, s ha Tökinek bevált a Z, akkor ugyanazon vonal magasabb kategóriájából kell vásárolnia följebblépésként. szóval semmi fricska nem volt benne, sem felé, sem Rudolf felé"