Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Allo DigiOne Signature streamer + Raspberry Pi 4B + Human Audio Simul coax kábel eladó

Vinyl, Cd, Sacd, Dvd, Bluray, Vhs, Minidisc analóg és digitális lejátszók, futóművek, kazettás deckek, hordozható és multimedia playerek
marantzfan
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 17

Re: Allo DigiOne Signature streamer + Raspberry Pi 4B + Human Audio Simul coax kábel eladó

Hozzászólás Szerző: marantzfan »

Még mindíg eladó!

Ekkora hang ennyi (kis) pénzért nincs más!

Meghallgatható Fóton igényes high-end rendszerben!

Házimozi szobában volt eddig Bang & Olufsen hangrendszerre kötve sztereo zene lejátszására. De mivel ott szinte soha sem hallgatok sztereo zenét így eladó lett. Egy jó lineáris táppal és Audirvanaval (én is azzal használtam, de az nem eladó mert mást is hajt) simán lenyomja a legtöbb többszörös árú audiophile streamert! De egy powerbank-el is ha nincs lineáris tápod…

Szerintem - a legjobb ár-érték arányú streamer most a piacon a gyári ár töredékéért…

marantzfan
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Re: Allo DigiOne Signature streamer + Raspberry Pi 4B + Human Audio Simul coax kábel eladó

Továbbra is eladó ez a remek streamer :tutiok: és a hozzávaló coax kábel is. Együtt is eladó vagy külön is.

Érdeklődés pü-ben.

marantzfan
Nincs visszaút
Nincs visszaút

UP a player-nek és a kábelnek is.

Kis pénzért nagy hang! Annyi minden megy itt el nagy pénzekért, én hosszú ideig vadásztam erre a szuper streamerre, nem is értem hogy lehet ez még itt. Ennyi pénzért ehhez fogható streamer-t nem lehet venni...

marantzfan
Nincs visszaút
Nincs visszaút

85.000Ft a lejátszó és itt a vége.

A Human Audio Simul kábellel együtt 120.000Ft

marantzfan
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Az Allo streamer mától 89.000Ft-ért vihető. Ennyiért már ez inkább a vicc/ajándék kategória...

marantzfan
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Az Allo streamer mától 92.000Ft-ért vihető

marantzfan
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Az Allo streamer mától 94.000Ft-ért vihető.

marantzfan
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Az Allo streamer mától 98.000Ft-ért vihető.

marantzfan
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Valaki egy high-end streamer-t egy belépő rendszer áráért?!

Telepíthető rá Audirvana is a még jobb hangért és a nagyfelbontású natív Tidal lejátszásért. Vagy Roon szerverrel is használható natív végpontként (én így használtam). De egy kis linux tudással a natív Tidal bridge community verziója is felmegy rá. Spotify-t is tud natívan bár ennek ilyen szinten nem tudom van-e jelentősége :) De tud airplay-t és Upnp-t is kezelni. Egy jó DAC-al együtt fantasztikus szinteket ér el a hangzásban ami ezért a pénzért szerintem semmi mással nem érhető el jelenleg, ráadásul alig foglal el helyet. Ez egy kis kuriózum amit ritkán látok használtam hirdetni (2-3 éve volt itt utoljára).

A Human Audio-t szerintem pedig senkinek sem kell bemutatni aki kicsit is tájékozott a magyar high-end világban. Azért hirdetem ezzel a HA coax kábellel a streamer-t mert sok kábel kiprópbálása után ezzel a kábellel nagyon egymásra találtak mind hangban mind pedig a verhetetlen ár/érték arányban.

Kis pénzért nagy hang!

marantzfan
Nincs visszaút
Nincs visszaút

135.000Ft a végső ár.

Ha csak az egyik komponens kellene (ami sztem hülyeség de let it be…)

Allo streamer: 99.000 Ft
Human Audio Simul: 40.000Ft

marantzfan
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Árengedmény! Allo DigiOne Signature + Human Audio Simul high-end BNC kábel együtt most csak 139.900 Ft-ért!

Eladó ez az Allo DigiOne Signature digitális SPDIF transzport, amely a Raspberry Pi platform egyik abszolút csúcskategóriás, audiofil kiegészítője. A Signature modell dupla tápellátással, galvanikus leválasztással, szuperkondenzátorral és ultra-alacsony jitterrel biztosítja a lehető legtisztább digitális jelet – ez a megoldás hangminőségben is érezhető előrelépést jelent a sima DigiOne-hoz képest, amelyen ráadásul nincs is BNC kimenet!

A csomag része a Human Audio Simul high-end koaxiális kábel BNC csatlakozóval, amely tökéletesen illeszkedik az Allo BNC kimenetére. Ez a párosítás nemcsak mechanikailag stabil, hanem hangzásban is óriási előnyt jelent: a BNC–BNC kapcsolat precíz impedanciaillesztést biztosít, így a digitális jelátvitel torzításmentes, részletgazdag és természetes lesz. Egy ilyen kategóriás kábel használatával a rendszered sztereó tere, dinamikája és átláthatósága is érezhetően javul – ezt más fejlesztéssel ilyen áron nem lehet elérni!

A szett ára együtt most csak 139.900 Ft!

marantzfan
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Re: Allo DigiOne Signature streamer + Raspberry Pi 4B + Human Audio Simul coax kábel – Eladó!

Képek.
Csatolmányok
IMG_5087.jpeg
IMG_5085.jpeg
IMG_5083.jpeg

marantzfan
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Re: Allo DigiOne Signature streamer + Raspberry Pi 4B + Human Audio Simul coax kábel – Eladó!

Allo DigiOne Signature digitális transzport és Human Audio Simul S/PDIF kábel együtt 150.000 Ft-ért vihető!

Ha kompromisszummentes, referencia szintű digitális láncot szeretnél építeni, itt a lehetőség:
Az Allo DigiOne Signature az egyik legjobb mérhető és hallható SPDIF transzport Raspberry Pi platformhoz – galvanikusan leválasztott, ultraalacsony jitterű, precíz digitális jelet ad, amit a legigényesebb DAC-ok is szeretnek.
A Human Audio Simul SPDIF kábel (gyári ár: 130.000 Ft) kompromisszumok nélküli tisztaságot és természetes hangzást biztosít, a magyar high-end világ egyik etalonja.

A két termék együtt most 150.000 Ft-ért elvihető – ez egyedülálló ár/érték arány, ha igazán minőségi digitális hangot keresel!

marantzfan
Nincs visszaút
Nincs visszaút

A streamer szettet egy kiváló, szintén itt meghirdetett TEAC UD-503 DAC-al (lásd: viewtopic.php?f=31&t=216357) használtam, valamint Bang & Olufsen aktív hangfalakkal. Ez a kombináció abszolút kompromisszummentes, referencia hangminőséget adott – minden részlet, dinamika és zeneiség a helyén volt, legyen szó bármilyen műfajról. Az Allo streamer és a TEAC DAC tökéletesen egészítik ki egymást, a Bang & Olufsen aktív hangfalaimmal együtt pedig egy igazán magas szintű, modern hifi láncot alkottak.
A rendszert kizárólag azért adom el, mert a házimozi szobában a sztereó vonalat megszüntetem, kihasználatlanság miatt. Ha egy igazán kifinomult, megbízható és zeneileg lehengerlő digitális futóművet keresel, amihez DAC-ot is szeretnél, itt a lehetőség, hogy egy jól összeszokott, kipróbált párost vásárolj meg!
Foxpost rendben a vevő terhére, vagy személyesen kipróbálható Fóton, igényes rendszerben.

marantzfan
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Allo DigiOne Signature streamer + Raspberry Pi 4B + Human Audio Simul coax kábel eladó

Eladó egy kiváló állapotú, gondosan összeállított digitális streamer szett, amely a minőségi zenehallgatás szerelmeseinek készült:
• Allo DigiOne Signature digitális SPDIF kimeneti HAT (Raspberry Pi 4B 4GB-on)
• 16GB SD kártya, előre telepített RoPieeeXL-lel – azonnal használható, Roon endpointként tökéletesen működik
• Human Audio Simul prémium coax digitális kábel
Az Allo DigiOne Signature különlegessége, hogy két elkülönített tápellátási bemenete van: egy piszkos (dirty) oldal, amely a Raspberry Pi-t és a digitális áramköröket látja el árammal, illetve egy tiszta (clean) oldal, amely kizárólag a digitális kimenet számára biztosít zavartalan, zajmentes tápellátást. Ez a megoldás jelentősen javítja a digitális jel minőségét, csökkenti a jittert és a zajt, így még kifinomultabb, természetesebb hangot kapsz.
Én mindkét oldalt minőségi lineáris táppal használtam (ezek nem eladók, nem részei a hirdetésnek), de tapasztalatból mondom, hogy a tiszta oldalt akár egy powerbankkel is lehet üzemeltetni – így is napokig működött 1 töltéssel és a hangminőség csak minimálisan maradt el a lineáris tápos megoldástól.
A Human Audio Simul coax kábel a magyar high-end világ egyik elismert darabja, kiválóan párosítható a DigiOne Signature-ral, hogy a maximumot hozd ki rendszeredből.
Árak:
• Allo DigiOne Signature + Raspberry Pi 4B (4GB RAM) + 16GB SD kártya (RoPieeeXL): 110.000 Ft
• Human Audio Simul coax kábel: 45.000 Ft
Szállítás, kipróbálás:
• Foxpost megoldható a vevő terhére
• Személyes átvétel és kipróbálás Fóton, igényes rendszerben
Ha egy megbízható, minőségi digitális futóművet keresel Roon-hoz vagy bármilyen más streamer rendszerhez - Tidal is megy Bubble upnp-n - ne hagyd ki ezt a lehetőséget! Kérdés esetén írj bátran!
Fotót később teszek fel.
Vedd meg most, és emeld új szintre a digitális zenehallgatást!

Válasz küldése

Vissza: “Lejátszók, felvevők, tunerek, DAC-ok, konverterek”