Szerintem annyiból még mimdig téma, hogy egyikről sem olvastam és nem is tapasztaltam, hogy olyan a hangzás vele mint a semmivel. Ha valaminek lehet etalonja, akkor ez az összevetés aztán abszolút releváns lenne. De mindegyik biztire írnak valamit, hogy ilyen/olyan hangzása van.Rock60 írta: ↑2025.07.03., csüt. 11:59Tiszta sor, ez nem is vitatéma , így van.SoundMania írta: ↑2025.07.03., csüt. 10:17
Annál költséghatékonyabbat és hasznosabbat nem tudok elképzelni, amikor egy 100%-osan biztosan hangzás megváltoztató alkatrészt (jelen esetben biztit) kiváltasz a SEMMI-vel.
Csakhogy, már nem ez a téma, hanem az, hogy ha MÉGIS biztosítékot használ a földlakó - bármilyen okból - akkor arra érdemes-e sokat költeni, vagy a kábelre.(?)
Ahogy Zoli is írta, tök felesleges a kettőt szembeállítani, egymást erősítő tényezők.
A véleményen továbbra is az, hogy ha rendelkezésre áll X összeg a tápkábelre, akkor annak negyedét, harmadát - de minimum egy használt SR Orange, vagy Purple árát - biztosítékra kell költeni.
Vétek az üveget bennehagyni.
De pl fordítsunk a dolgon.... Mondjuk azt m9ndom, hogy egy Tunami+orange bizti helyett inkább egy Acrolink. Vagy egy Siltech Rubi Hill + valami 100ezres bizti helyett dps4 vagy Platinum. És már bőven nekem van igazam. Szerintem csakis az a kérdés, hgoy hogy mennyire jó kábelt választasz. Szerencse/véletlen/informálódás/ajánlás/stb alapján kinek mit sikerül. Vagyis kábelekkel is tisztában kell lenni. Nem elég a gyártó sortimentjén végig menni. Vannak kiemelkedő darabok. Ezeket kell megtalálni. Ehhez idő kell. Olyan értelemben is, mint a "jó" zenének. Ha 100 év múlva is megállja a helyét akkor arra érdemes odafigyelni. Ha 1 év múlva már sehol sincs a gyártó termékpalettáján/rengetegen eladják/stb akkor szinte biztos hogy komoly gondok vannak vele. Biztosítékoknál még csak most van a felfutás. Ezt az időt mi felejtsük el. Várjuk meg mi sül ki belőlük 10 év múlva. Szerintem ezeket érdemes figyelembe venni.