Alex, annál a táblánál mész te 35-tel, nem? Amikor szétválik a ság, már elveszed a gázt, te magad írtad, majd berakod a tempomatot 35-re...Alex_Aston írta: ↑2025.07.02., szer. 10:41Az a 30-as tábla, amin lovagolsz, az a kanyarra vonatkozik. Arra jó, hogy max 50-re lassítsanak a Fittipaldik, bár saját tapasztalatom, hogy 40-nél többel amúgy sem lehet kényelmesen bevenni, főleg családdal a hátsó ülésen.
Téged sem ott lőttek le (itt meg sosem láttam traffit), hanem később az 50-es szakaszon, ahol amúgy is annyi értelme van 70-re gyorsítani, hogy a következő lámpánál előbb fékezz.![]()
Mostanában tényleg nem szokás, de régebben RENDSZERES volt, hogy a felüljáró lábához még a kanyar eőtt be volt állva egy rendőrautó, csk későn lehetett meglátni, és ne mondd, hogy nem emlékszel rá :) Mert akkor nem figyelsz eléggé.
Amúgy meg Fittipaldik? 50-nel? Tényleg? Egyre jobbakat írogatsz itt görcsös kínlódásodban, hogy igazad legyen
Ha pedig még Te is be tudod venni kényelmesen 45-tel a kanyart ott, akkor minek is a 30? Mert a 45 az 50%-kal több
Ami a 70-re gyorsítást illeti: nem, próbáld ki nyugoidtan (vagyis nyugtalanul), 70-nel szépen zöldre futsz mindenhol. Nem tudom megszámolni már, hányszor jártam ott, de az elmúlt 8 év alatt tuti, hogy több ezerszer, mert ott vezet el az "ingautam".
A 30-cal simán bevehető fekvőrendőrökhöz meg szavam sincs, lehet hogy van ilyen, de az általam ismert területeken a XI ker.-ben 30-cal sehol nemm mész rá büntetlenül egy fekvőrendőrre. De 20-szal sem. Egy kerékkel sem.
Én unom már a témát, tehát ez volt az utolsó hozzászólásom ebben az "50-nel száguldó Fittipaldik" fantasztikusmban. Természetesen írj választ még, hogy legyen a Tiéd az utolsó szó, mert arra nagy szükség van