Megint sokat gondolsz mögé.revox írta: ↑2025.07.01., kedd 16:39de nem is csoda ez az összevisszaság. Pogacar teljesítménye feje tetejére állítja az egész WT mezőnyt. Pár éve, még a Visma le tudta térdeltetni, ha hatan támadták folyamatosan, három héten át. ma már ezt se szopja be. de persze, a jumbo minidg kis csapat volt, kaptak pár jó évet. bár, ez lehet az én betegségem, valahogy sose éreztem, hogy jó csapat. Sose voltak tiszták a szerepek, nem volt szép a csapatmunkájuk, csak adHocoltak és összejött. De lehet a SKY robotizált üzemmődja után egyik csapat se néz ki annakSnipi írta: ↑2025.07.01., kedd 16:12Szerintem nem kell e mögé nagy dolgokat gondolni. Én emlékszem még (2015-2016 ? talán) a Lotto-Jumbo (akkor úgy hívták) a kisebb, "futottak még ... " csapatok közé tartozott. Aztán jött "valami", és nagyok lettek ... most megint vissza ...
És emlékszem amikor a Sky vitt mindent. Nézd meg most ... (Ineos)
És emlékszem amikor a Lampre-Merida a legkisebb WT csapat volt. Nézd meg most : segítek : most UAE-nek hívják ...
Nem akarom mondani, hogy itt miről is van szó ... úgy is mindenki tudja ...
És akkor még nem beszéltünk mondjuk a Movistar-ról ... (hasonló helyzet)![]()
Ezért akkor konkretizálok : van nekem egy nagyon jó barátom, aki a 80-as évek végi, 90-es évek eleji legendás győri férfi kézilabda csapatának volt oszlopos tagja. Egyszer kérdeztem tőle, hogy mitől olyan jó ez vagy az a csapat. Azt mondta : mert ott sok pénz van, meg tudják venni a legjobb játékosokat. Ennyi. Nincs emögött ennél több.

) érdemes böngészni: