A három szervizlátogatás plusz a beépített anyagok (új csati, új USB-hub, összekötő kábel) ára összesen picivel 200K alatt állt meg

Hátha valakit érdekel és arra autózik, most láttam, hogy szombaton 10.00-tól lesznek kint a parádsasvári és az egerbaktai kanyarban is, egyszerre két helyen.feket663 írta: ↑2025.06.23., hétf. 18:18Itt található infó, hogy mikor ki és hol szokott kinn lenni:
https://www.facebook.com/groups/216275303866853
Igen, épp beírtam a Google keresőbe, és az egerbaktai helyszínt hozza is, de a másikat nem értem, az valahogy nem Parádsasvár... vagy nálam van valami gondpeterson írta: ↑2025.06.23., hétf. 15:56..."kifejezetten" akart lenni...Aszpirin írta: ↑2025.06.23., hétf. 15:36Én erről nem is hallottam, de megpróbálom levadászni őket, szóval működik a reklam
Nekem is kellene egy ilyen fotó (persze a saját autómmal, ami azért kevésbé nyálcsorgatós, mint a Tiéd, de nekem nagyon tetszik- és talán megugrom a fotós mércéjüket. A Bajna-Héreg út meg még közel is van a lakhelyemhez /viszonylag/, szóval menő lenne, ha elcsípném őket ott
).
![]()
Ne szerénykedj, a V8 sem semmi! Picit másról szól mint a roadster, de mindkettő az autózás szerelmeseinek készül nem az A-B-be eljutni akaró villanyosoknak!![]()
Úgy látom ez valami újdonság náluk, még nem próbáltam:
https://www.facebook.com/share/r/16psANxP3j/
..."kifejezetten" akart lenni...Aszpirin írta: ↑2025.06.23., hétf. 15:36Én erről nem is hallottam, de megpróbálom levadászni őket, szóval működik a reklam
Nekem is kellene egy ilyen fotó (persze a saját autómmal, ami azért kevésbé nyálcsorgatós, mint a Tiéd, de nekem nagyon tetszik- és talán megugrom a fotós mércéjüket. A Bajna-Héreg út meg még közel is van a lakhelyemhez /viszonylag/, szóval menő lenne, ha elcsípném őket ott
).
Én erről nem is hallottam, de megpróbálom levadászni őket, szóval működik a reklam
Nem titok!
Sajnálom. Mondanám, hogy szóltam előre, de ez senkit nem boldogít.Aszpirin írta: ↑2025.06.23., hétf. 14:00Hát nem. Sajnos botrányosan rossz így, meleg aszfalton (is).
Szóval tudnál illetve tudnátok ajánlani JÓ nyári gumit a Mustangra, 245/40R19 ill. 275/40R19 méretben?
Esetleg el lehet adni egy ilyen, viszonylag fiatal, mindössze 2 éves szettet (ilyent még én nem csináltam, de hát ezek még nagyon "új" gumik, 2023-asok, és alig futottak...)
Hát nem. Sajnos botrányosan rossz így, meleg aszfalton (is).
Ez nagyon menő!!!
A bérelt autóra is, max a bérbeadó nem adja át a kedvezményét.komarfamily írta: ↑2025.06.12., csüt. 15:58igen de nem berelt autora...meglatjuk meg szamlat nem kaptamVinkler írta: ↑2025.06.12., csüt. 13:46komarfamily írta: ↑2025.06.12., csüt. 12:08
Nekem is ilyen szinu a v60cc szerintem nagyon szep.
Nemetorszag szerviz tapasztalatok:
10-12k km cserelem a motorolajat a volvonal, ok meg neznek ram mint az idiotara, hogy az eloiras az 25-30k szoval minek viszem. Mindegy 60ekm szerviz pipa (2 eves az auto) az egyik adblue cso eldugult amit csereltek gariban. Kerdezem, hogy ez normalis ilyen fiatal autonal? Nincs valasz csak mosoly...mondom oke. 750 EUR (netto szervizdij) 93EUR csereauto mivel nem adtak es munkaba kellett mennem. Sajnos alairtam egy 1000 EUR onreszt majd munkaba menet feluton bekaptam egy franko kavicsot a szelvedore ami cseres lesz mert kozel van a kerethez, egyebkent a csereauto egy xc60 volt 4700kmel mondom kiprobalom mivel ilyet szeretnek kovetkezo autonak...fasza igy a szervizem nem 840 hanem 1840 EUR lesz...mar fejben majdnem sikerult elengednem...nem baj majd az uj erosito karpotol![]()
![]()
Azért azzal fuss egy kört, mert a szélvédőre más önrész vonatkozik általában. (Jóval kevesebb)
igen de nem berelt autora...meglatjuk meg szamlat nem kaptamVinkler írta: ↑2025.06.12., csüt. 13:46komarfamily írta: ↑2025.06.12., csüt. 12:08
10-12k km cserelem a motorolajat a volvonal, ok meg neznek ram mint az idiotara, hogy az eloiras az 25-30k szoval minek viszem. Mindegy 60ekm szerviz pipa (2 eves az auto) az egyik adblue cso eldugult amit csereltek gariban. Kerdezem, hogy ez normalis ilyen fiatal autonal? Nincs valasz csak mosoly...mondom oke. 750 EUR (netto szervizdij) 93EUR csereauto mivel nem adtak es munkaba kellett mennem. Sajnos alairtam egy 1000 EUR onreszt majd munkaba menet feluton bekaptam egy franko kavicsot a szelvedore ami cseres lesz mert kozel van a kerethez, egyebkent a csereauto egy xc60 volt 4700kmel mondom kiprobalom mivel ilyet szeretnek kovetkezo autonak...fasza igy a szervizem nem 840 hanem 1840 EUR lesz...mar fejben majdnem sikerult elengednem...nem baj majd az uj erosito karpotol![]()
![]()
Azért azzal fuss egy kört, mert a szélvédőre más önrész vonatkozik általában. (Jóval kevesebb)
komarfamily írta: ↑2025.06.12., csüt. 12:08
Nekem is ilyen szinu a v60cc szerintem nagyon szep.Aszpirin írta: ↑2025.06.06., pén. 13:12Most szívatsz, vagy ez komoly? A Jupitert könnyebb kikeverni?
Mondjuk a képek nem adják vissza, mennyire jól néz ki ez a selymes gyöngyház-fehér élőben, azért próbáltam a kilincset fényképezni, de nem jön le a telefonos képről sajna, túlzottan belenyúl az Apple algoritmusa.
Persze, pesrze. Akárcsak a kisvasút. Azt is mindig apa magának veszi, csak rá lehet fogni a gyerekre
Egyszerűbb:
Magyon menő!!!! Hol lehet ilyent kapni? A bennem élő gyermeknek kellene