Hello!
Most látom csak hogy meg lettem szólítva. Bocs, de a balcsin pihenek. Szóval megkésve bár, de azért válaszolok.
Én Ákos révén jutottam el a muc off termékekhez. Az egyik bringám volt nála karbantartáson, és úgy kaptam vissza hogy ezzel a ceramic lube-al volt kezelve a lánc. Már az első tekerésnél éreztem hogy a tekerés érzet valami más, rá is kérdeztem, hogy mivel kente be. Mondta hogy ezzel a lube-al, mert ő más nem használ. Ezt követően rendeltem én is belőle és azóta is ezt használom. A felhordás nem ördöngősség, annyi, hogy én nem húzom végig tekerés közben az anyagot a láncon, hanem egyesével csepegtetek a csapokra belőle. Ezt követően egy ronggyal visszatörlöm a felesleget és elrakom a kerékpárt. A gyártó valóban azt javasolja hogy tekerés A előtt három-négy órával végezzük el ezt a metódust. Addigra párolog ki a hordozó anyag a kenőanyagból.
Ez a termék nem hasonlít semmilyen hagyományos kenőanyaghoz, olajhoz. Egy teljesen szintetikus termékről van szó, ezáltal a tisztítása is kicsit más.
NODE! Miért lepődünk meg ezen? A festékekhez is különböző hígítót kell alkalmazni.
A gyártónak van láncmosó folyadéka, amit láncmosóba rakva, de a felületre permetezve is használható. Tökéletesen lepucolja a láncot, ezt garantálom! Nem is értem minek mással szenvedni! Ez egy rendszer, így működik és jól működik! A festéket sem vízzel akarod lemosni, vagy padlótisztítóval.
CÉLHOZ AZ EZKÖZT.
Egy szó, mint száz, én nagyon ajánlom, de vedd meg hozzá tisztító folyadékot is.
És igen, extrém poros felhasználásnál minden tekerés után tisztítás és újrakenés. Nincs ingyen ebéd itt sem.