Azért volt az elégedetlen és széles mosoly....Gyulai D. írta: ↑Tegnap, 16:42Reméljük azért a plusz 135ezerért nem volt karcos annak is az oldala....![]()

Azért volt az elégedetlen és széles mosoly....Gyulai D. írta: ↑Tegnap, 16:42Reméljük azért a plusz 135ezerért nem volt karcos annak is az oldala....![]()
AudiophileManiac írta: ↑Tegnap, 13:59BárAudiophileManiac írta: ↑2025.06.10., kedd 15:06![]()
Alluxity PRE TWO ELŐERŐSÍTŐ + MONO ONE MONOBLOC
Vitus audio “gyermeke”
Kihasználatlanság okán, most alig fél ár felett örülhet valaki ennek a csodás szettnek.
Havi egy alkalmas zenehallgatáshoz kissé erős ennyi vasat” tartani:)
Első tulajdonos vagyok, én bontottam ki őket, és a nagyon megvigyázott jelző, enyhe kifejezés lenne.
-Gyári, hajszálkarc mentes állapot
-Gyári garancia
-Feláras black szín, melyért a gyártó (350.000.- Ft-ot kér) tehát összesen 700.000.- / mondjuk ez abnormális, de jelen esetben ezt sem kell megfizetni…
Az előfok a streamert, dacot is tartalmazza.
Jelenleg a barand csúcskészülékei.
A dobozok is sértetlenek, ha valakinek ez fontos.
Pl. Rose-151 beszámítás elképzelhető, de mást is meghallgatok.
Ár: 6,9M
Elérhetőség 11. ker
Az alábbi szöveg nem az én szerzeményem:
“Tedd fel magadnak ezt a kérdést: Mit értékelek a legjobban egy nagy teljesítményű zenei rendszerben? – A kényes magasságok? Középhang tisztaság vagy erőteljes basszusválasz? Az ének? Húros hangszerek? Ütőhangszerek? A Mono One-al nem kell ilyen téren kompromisszumot kötnie. Úgy tervezték, hogy a lejátszás minden aspektusát újrateremtse, így Önnek nem kell választania. A mélypontok szabályozása, részletekkel gazdagítva a közép- és felső tartományban, és harmonizált történetmesélés biztosítása olyan szinten, amelyet ritkán lehet elérni. A dinamikát, a sebességet és a hangerő-eltolódás minden elemét a lehető legnagyobb elővigyázatossággal kezeli, soha nem veszélyezteti a zene természetes áramlását. A Mono One fekete, fehér, titán (szürke) és titánnarancs színben kapható. Egyedi színek kérésre elérhetőek. INPUTS Analog 1 RCA / 1 XLR
POWER RATING 8/4/2 ohm RMS ≈ 250W/500W/1000W
DIMENSIONS METRIC / IMPERIAL Width 43.5 cm / 17.1 in Height 10.5 cm / 4.1 in Depth 33.5 cm / 13.2 in Weight 17.5 kg / 38.5 pounds
TECHNICAL (pr. channel) Power consumption 45W (no load) Transformer 600VA Capacitance 120.000 μF Input/output impedance 10 KΩ / 75 mΩ Input sensitivity 0.7/1.4 Vrms (RCA/XLR) Frequency response +800kHz THD + noise >0.01% Signal to noise ratio >100dB
ADATOK
Cikkszám
Monoone
cscsacsa írta: ↑Tegnap, 18:17Szia!
Szeretném megköszönni, hogy megosztottad velünk nagyszerű élethelyzetedet, miszerint: „ nincs szükséged semmire…”
Ugyanakkor szeretném közölni, hogy bár sok ember van itt, aki kifizet(ne) sok pénzt egy jó hangért, amit egy erősítő, egy elő-végok rendszer hordozhat, szinte biztos, hogy senki nem fizet ki 700 000 Ft-ot azért, hogy fekete legyen, ne szürke. (itt használtan)! Mert nem ez a lényeg.
Amit árulsz az egy jó marketinggel drágán tartott izé… Persze „ Vitus audio gyermeke…” de szinte biztos, hogy hangilag nem győz meg senkit egy régi Krell erősítővel szemben, ahogy a 600 VA trafó adataiból sem jön ki matematikailag az 1000 watt/ 2 ohmn. Csak segítek: egy régi Krell Ksa 100 erősítő trafója többszörösen tudja ezt!
Az egy-két ohmon meglévő stabil teljesítmény nagyon fontos a komoly mélyhangok visszaadásánál, aki több két-háromezer (vagy több) eurós audiofil(-nek mondott erősítőt) meghallgatott az vszeg így gondolkodik.
Nyilvánvaló, hogy hozzájutottál ügyesen, számla meg izé… ha olyan jó „Audiophile Maniac”-hangról beszélsz, tartsd meg, ha nem, akkor legyél kicsit szerényebb… Egy-két ezer eurós rendszerben biztosan ütős, mert komoly technológia, de 6,9M-ért sok mindent lehet vásárolni, ezen el kéne gondolkodni…
üdv,
Varga Cs
Reméljük azért a plusz 135ezerért nem volt karcos annak is az oldala....
Elhiheted hogy elégedetlen és széles mosollyal az arcán távozott hogy egy ilyen remek gépet vett ,hajszálkarc mentes állapotban, eredeti papírjaival, saját dobozában. (Másik fórumon talalt gazdára)
Bakker, ezt benéztemerica írta: ↑Tegnap, 06:27
De le írta a nyitó ház-be is....
Súly: 61 kg
Szín: Vörös (Red Violin High Gloss), jelenleg fehér védőfóliával lefóliázva
Azt azért említhetted volna a nyitó hsz-ben is, hogy fóliázva van...
Ha valakit megbántottam ezzel akkor elnézést kérek érte.
Magas hozzáadott értékkel.
Már ne is haragudj:
Az egy használt készülék ,295 euróért. azért ezt linkeltem be mert itt aránylag korrektül írt róla a kereskedő.
Kérhetsz is Sherlock, mert ahelyett hogy jobban utána jártál volna ide nyomtad ezt a hsz-t.
Én már korábban vásároltam tőle.Kovács Emil írta: ↑2025.05.22., csüt. 11:55Furcsa ez, nem tudom, te kit hívhattál fel, mert:
Az eladó által megadott szám él, és én tudtam is vele beszélni, állítása szerint ő birtokol egy ilyen készüléket, bontatlan, külföldi beszerzésű REL S510 szubot...Estére küld is róla képet, mert egyik barátjánal van letárolva elmondása szerint...
Meglátjuk idővel mi az igazság...
![]()
Furcsa ez, nem tudom, te kit hívhattál fel, mert:
Nem kell futni, jön magától. Te nézel nagyon más filmet, ezért kapsz 3 napot gondolkodni.kargidje írta: ↑2025.04.21., hétf. 09:31Hogy mit??? Kicsit sokat képzelsz magadról! Nagyon benéztél valamit.![]()
Neked is annyit, ilyet majd a haverjaidnak amikor dumcsiztok!
Aztán lehet sírva futni a modihoz.