Bakker, ezt benéztemerica írta: ↑Ma, 06:27
De le írta a nyitó ház-be is....
Súly: 61 kg
Szín: Vörös (Red Violin High Gloss), jelenleg fehér védőfóliával lefóliázva

Bakker, ezt benéztemerica írta: ↑Ma, 06:27
De le írta a nyitó ház-be is....
Súly: 61 kg
Szín: Vörös (Red Violin High Gloss), jelenleg fehér védőfóliával lefóliázva
Azt azért említhetted volna a nyitó hsz-ben is, hogy fóliázva van...
Ha valakit megbántottam ezzel akkor elnézést kérek érte.
Magas hozzáadott értékkel.
Már ne is haragudj:
Az egy használt készülék ,295 euróért. azért ezt linkeltem be mert itt aránylag korrektül írt róla a kereskedő.
Kérhetsz is Sherlock, mert ahelyett hogy jobban utána jártál volna ide nyomtad ezt a hsz-t.
Én már korábban vásároltam tőle.Kovács Emil írta: ↑2025.05.22., csüt. 11:55Furcsa ez, nem tudom, te kit hívhattál fel, mert:
Az eladó által megadott szám él, és én tudtam is vele beszélni, állítása szerint ő birtokol egy ilyen készüléket, bontatlan, külföldi beszerzésű REL S510 szubot...Estére küld is róla képet, mert egyik barátjánal van letárolva elmondása szerint...
Meglátjuk idővel mi az igazság...
![]()
Furcsa ez, nem tudom, te kit hívhattál fel, mert:
Nem kell futni, jön magától. Te nézel nagyon más filmet, ezért kapsz 3 napot gondolkodni.kargidje írta: ↑2025.04.21., hétf. 09:31Hogy mit??? Kicsit sokat képzelsz magadról! Nagyon benéztél valamit.![]()
Neked is annyit, ilyet majd a haverjaidnak amikor dumcsiztok!
Aztán lehet sírva futni a modihoz.
Köszönöm a meghunyászkodást.
Garatulálok! Ez egy 7 napos kitiltás kiérdemléséhez volt elég.
Az én dobozom is kb. ekkora. A belső kábel sem legkábel, érdemes kultúráltan elvezetni. Én egyeres belső kábelezést választottam (VdH ft12), így duplán kell számloni. Összesen 12 méter ment bele. Ezek az utópisztikus kalkulációk és légből kapott véleményezések, amik színvonal alattiak. Néha a hallgatás elegánsabb.vintagehifi írta: ↑2025.04.20., vas. 15:561051x635x435 a doboz.
Hangfalcsatitól a hangváltóig legyen 20 cm,hangváltótól mélyig 70 cm,mivel 43,5 cm mély a doboz, hangváltótól a középig és hangváltótól a magasig is legyen kb 70 cm.
Ez 230 cm,de legyen ráhagyva,legyen 3 méter.
A 3 méter jóval kevesebb,mint a 10-12 méter....![]()
1051x635x435 a doboz.
Köszönöm a jellem ábrázolástVinkler írta: ↑2025.04.20., vas. 15:32Ebben a stílusban a minősítésed önmagad minősítése.vintagehifi írta: ↑2025.04.20., vas. 14:28
Na ezért is sirály egyre jobban az oldal....
Hangváltó kép szerint gyári,tehát benne van a 60 ezres árban.
Belső kábel durván 10 ezer ft/méter....
![]()