Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Eladó Xiaomi 14 mobil 28 hónap garanciával
- rukh
- Fórumlakó

- Értékelés: 50
Eladó Xiaomi 14 mobil 28 hónap garanciával
Eladó első tulajdonostól egy fehér, tavaly decemberben vásárolt, még 28 hónap hazai garanciával rendelkező Xiaomi 14 telefon.
Esztétikailag és műszakilag kifogástalan, összes tartozéka megvan, nem a gyári tokkal, hanem egy Spigen-nel használtam, ezt is adom. Nem játszottam, streameltem vele, zömében beszélgetésre, naponta pár alkalommal Viber és Messenger üzenetek írására/olvasására, valamint fotózásra (kb. 700 kép) és néhány videó (kb. 50 perc) készítésére használtam.
Pár napja levettem a gyári képernyővédő fóliát, másikra akartam cserélni, azonban a család .... alkalmából meglepett egy másik telefonnal, ezért most fólia nélkül a dobozában pihen. Az eladás oka az új mobil megjelenése.
Számomra különösen fontos volt (az egyéb kiváló tulajdonságai mellett) a fotók/videó remek minősége és az, hogy kényelmesen lehet kézben tartani. A neten sok értékelés, tesztelés található, mindegyik nagyon jóra értékeli.
A telefon Szolnokon található, átadás személyesen. Budapesti átadás megoldható (ill. külön megbeszélés alapján a Szolnok és Bp. útvonalon is). Csomagként is tudom küldeni, a vételár átutalása után, ha megbízol bennem :-).
Ára: 175000 Ft
Pár napja levettem a gyári képernyővédő fóliát, másikra akartam cserélni, azonban a család .... alkalmából meglepett egy másik telefonnal, ezért most fólia nélkül a dobozában pihen. Az eladás oka az új mobil megjelenése.
Számomra különösen fontos volt (az egyéb kiváló tulajdonságai mellett) a fotók/videó remek minősége és az, hogy kényelmesen lehet kézben tartani. A neten sok értékelés, tesztelés található, mindegyik nagyon jóra értékeli.
A telefon Szolnokon található, átadás személyesen. Budapesti átadás megoldható (ill. külön megbeszélés alapján a Szolnok és Bp. útvonalon is). Csomagként is tudom küldeni, a vételár átutalása után, ha megbízol bennem :-).
Ára: 175000 Ft
Üdv mindenkinek,
Rukh