Ez a három dolog annyiszor eszembe jutott már. Sokszor gondolkodtam azon, hogy mi hozza ide azokat akik szerint kb fölösleges komolyan foglalkozni a drótokkal.revox írta: ↑2025.05.27., kedd 21:16
De elmesélem, miröl kellene szólnia a drótos topicnak. Akár a drótok szereléséröl is. Konkrét drótokról.
......
De ami itt történik, sokat nem ad a drótokról senkinek. Ha egy idegen bedob egy kérdést, ami túlmutat a kácsás drótokon, nagy a csend.
Ha már ez így alakult, legalább, figyeljen a csapat, ha pl olyanok beszélnek,mint ELEX.
Erre van agy egyszerű elméletem, de ez is off itt.
A közepe is igaz,bár hozzá kell tenni mindig van egy divathullám, ami után egy csomó kábel köt ki az apróban. Bezzeg a régi nagyokat alig, vagy egyáltalán nem ismerik (még ha hallották is). Gondolj bele, hány embert fogna meg egy Kimber, Straiht wire, Monster, vagy Van den Hul az apróban, hogy illene-e a rendszerébe és mit csinálna?
A harmadik része az, amikor kevés tapasztalás után nem tudjuk mi a tisztelet. Annak a munkának és tapaszalatnak a tisztelete, amit itt néhányan birtokolnak.
Ami a kábelszerelést és tapasztalatokat illeti ne csodálkozzon senki, ha (szerintem) józan paraszti ésszel mérve senki sem kábelezik itt, vagy csak nem mer megszólalni, mert jobb csendben maradni. Mert sokkal jobb kell, vagy hülye vagy mert átvágtak, vagy mert 3 ezernél megáll az élet a hifiben, méterenként.