Most valósan beállt valamid, vagy az csak poén?asebestyen írta: ↑2025.05.28., szer. 20:41Miután kinyiffantott félig a csontkovács, másrészt élhetővé tette a testem, úgy döntöttem, nem érdekel semmi, csak úgy fogok tekerni, hogy ne nyújtson túl semmit rajtam, ne kényszerítsen olyan pozícióba, amit nem tudok bármeddig fenntartani és nem cipelek 100 kiló feletti gépeket a kollégámmal emeletre. Öreg és gyenge vagyok és ez már nem lesz jobb.
Ennek folyományaként Reacto -> Agree , Aero versenygép - > Endurance poroszkáló. Ez van.![]()
.
Cube Agree.jpg
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kerékpározás
Re: Kerékpározás
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
Várom az itteni Hfbzk tekerést.
- pärt
- Hazajáró lélek
- Értékelés: 4993
Nagyon változatos volt: városi tekergőzés, aztán széles bringaút Szentendréig - ott még egy termelői piacon is keresztülvergődtünk - valamennyi közút, kis hegyi erdészeti út, szóval mindenféle volt benne. A Bükk gyönyörű, de ehhez képest ingerszegényebb, elhagyatottabb, meditatívabb. Van úgy, hogy egész tekerés alatt nem találkozom másik bringással, ami általában passzol hozzám. Most jólesett ez a kis nyüzsgés.
Várom az itteni Hfbzk tekerést.
Örülök, hogy tetszett a környék, de őszintén megmondom, tudtam előre. Igaz a Bükkből jössz, nem a Hortobágyról, de azért a Pilis, kicsit más. Majd mehetünk együtt ispärt írta: ↑2025.05.31., szomb. 16:07Na, megvolt, még mindig muslicás a fogam a vidámparki vigyorgástól. Pestről indultunk, Szentendre, Dömörkapu, Pilisszentlászló, Pap-rét és vissza. Ide még jövök!AAttila írta: ↑2025.05.31., szomb. 10:04Gyorsan lepjük meg Pärt kollégát ma a Pilisbenasebestyen írta: ↑2025.05.31., szomb. 10:01Alábbhagyott a lelkesedés a HiFiBZK Pilis edition ride kapcsán....?!![]()
IMG20250531131922.jpg
IMG20250531141459.jpg

- pärt
- Hazajáró lélek
Na, megvolt, még mindig muslicás a fogam a vidámparki vigyorgástól. Pestről indultunk, Szentendre, Dömörkapu, Pilisszentlászló, Pap-rét és vissza. Ide még jövök!AAttila írta: ↑2025.05.31., szomb. 10:04Gyorsan lepjük meg Pärt kollégát ma a Pilisbenasebestyen írta: ↑2025.05.31., szomb. 10:01Alábbhagyott a lelkesedés a HiFiBZK Pilis edition ride kapcsán....?!![]()

De ahogy láttam, az nem "sima" tekerés volt. Volt feladat bőven. Egy csoport ride inkább lineárisabb. És itt nincs akkora forgalom, hogy rángassa a sort,tehát ott tudnánk, egy egyenletes menést. Szerintem.Vinkler írta: ↑2025.05.31., szomb. 10:38A tegnapi pilisi tekerésem közben fogalmazódott meg bennem, hogy teljesen elengedem. Én egyelőre ott csak egyedül megyek.asebestyen írta: ↑2025.05.31., szomb. 10:01Alábbhagyott a lelkesedés a HiFiBZK Pilis edition ride kapcsán....?!
De természetesen Te érzed

- Vinkler
- Adminisztrátor
- Értékelés: 8928
A tegnapi pilisi tekerésem közben fogalmazódott meg bennem, hogy teljesen elengedem. Én egyelőre ott csak egyedül megyek.asebestyen írta: ↑2025.05.31., szomb. 10:01Alábbhagyott a lelkesedés a HiFiBZK Pilis edition ride kapcsán....?!
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
Gyorsan lepjük meg Pärt kollégát ma a Pilisbenasebestyen írta: ↑2025.05.31., szomb. 10:01Alábbhagyott a lelkesedés a HiFiBZK Pilis edition ride kapcsán....?!

- asebestyen
- V.I.P.
- Értékelés: 7554
Alábbhagyott a lelkesedés a HiFiBZK Pilis edition ride kapcsán....?!
Alces 6 | Mac Mini M1 | Audio-gd Reference 10.32 | Genelec 1031APM aktív monitorok | DIY Oyaide kábelezés
Már nincs meg egyik sem,a külső gumi az tényleg jó, tetszett mindig is,de most ki is tudtam próbálni.Mikor megvettem a bringát akkor láttam meg,hogy hirdetnekpärt írta: ↑2025.05.30., pén. 23:23Speci pajtás előtt (tényleg, megvan még?) is egy fekete Canyon-od volt, úgyhogy csak vissszatértél.lacee írta: ↑2025.05.30., pén. 18:53Én most ezzel tolom,igaz főként melóba járós de azért aszfaltra is…..
IMG_1490.jpeg
IMG_1493.jpeg
Ma végre kipróbáltam hosszabb távon,hát nem egy országúti,de azért nem rossz, igaz edzetlen vagyok (pusztító volt)tavaly év elején mentem utoljára vékony gumissal.Azért még mindig sok a hülye a kerékpárúton mindegy,hogy gyalogolva vagy tekerve sportol![]()
![]()
Ma elhoztam Pestre a városi agyváltóst, holnap Pilisezünk egyet a fiammal. Egy jó, kompromisszumos külsővel meglepően fürge tud lenni egy melós bringa is. Úgy nézem, azok a Schwalbe-k is elég jók, úgyhogy innentől csak rajtad áll, hogy mennyire hajtod meg.
![]()
egy hasonlót csak agyváltós 11 sebis+ékszíjas és sárvédőbe integrált lámpa…

Erről a nyerget cserélem még majd,a hátsómnak nem tetszik…
Jó tekerést!
Ma elhoztam Pestre a városi agyváltóst, holnap Pilisezünk egyet a fiammal. Egy jó, kompromisszumos külsővel meglepően fürge tud lenni egy melós bringa is. Úgy nézem, azok a Schwalbe-k is elég jók
, úgyhogy innentől csak rajtad áll, hogy mennyire hajtod meg.
- pärt
- Hazajáró lélek
Speci pajtás előtt (tényleg, megvan még?) is egy fekete Canyon-od volt, úgyhogy csak vissszatértél.lacee írta: ↑2025.05.30., pén. 18:53Én most ezzel tolom,igaz főként melóba járós de azért aszfaltra is…..
IMG_1490.jpeg
IMG_1493.jpeg
Ma végre kipróbáltam hosszabb távon,hát nem egy országúti,de azért nem rossz, igaz edzetlen vagyok (pusztító volt)tavaly év elején mentem utoljára vékony gumissal.Azért még mindig sok a hülye a kerékpárúton mindegy,hogy gyalogolva vagy tekerve sportol![]()

Ma elhoztam Pestre a városi agyváltóst, holnap Pilisezünk egyet a fiammal. Egy jó, kompromisszumos külsővel meglepően fürge tud lenni egy melós bringa is. Úgy nézem, azok a Schwalbe-k is elég jók

Én most ezzel tolom,igaz főként melóba járós de azért aszfaltra is…..
Ma végre kipróbáltam hosszabb távon,hát nem egy országúti,de azért nem rossz, igaz edzetlen vagyok (pusztító volt)tavaly év elején mentem utoljára vékony gumissal.Azért még mindig sok a hülye a kerékpárúton mindegy,hogy gyalogolva vagy tekerve sportol
Ma végre kipróbáltam hosszabb távon,hát nem egy országúti,de azért nem rossz, igaz edzetlen vagyok (pusztító volt)tavaly év elején mentem utoljára vékony gumissal.Azért még mindig sok a hülye a kerékpárúton mindegy,hogy gyalogolva vagy tekerve sportol

- pärt
- Hazajáró lélek
A bullshit alapján talán inkább valami teaházas, ezospiri, fixis nyünyinek
:
Azért a grafikus vehette volna a fáradtságot, és megnéz legalább egy képet egy lemezjátszóról. Nem lennék ebben a karban hangszedő. 

- pärt
- Hazajáró lélek
Ezért jó, ha csak egy géped van: nincs gyászmunka, hogy el kell engedni a dögösebbiket.asebestyen írta: ↑2025.05.28., szer. 20:41Miután kinyiffantott félig a csontkovács, másrészt élhetővé tette a testem, úgy döntöttem, nem érdekel semmi, csak úgy fogok tekerni, hogy ne nyújtson túl semmit rajtam, ne kényszerítsen olyan pozícióba, amit nem tudok bármeddig fenntartani és nem cipelek 100 kiló feletti gépeket a kollégámmal emeletre. Öreg és gyenge vagyok és ez már nem lesz jobb.
Ennek folyományaként Reacto -> Agree , Aero versenygép - > Endurance poroszkáló. Ez van.![]()
.
Cube Agree.jpg

- Vinkler
- Adminisztrátor
Én nem bánkódnék a helyedben. A kényelmesebb bringa mindig hatékonyabb. És csak a változás örök.asebestyen írta: ↑2025.05.28., szer. 20:41Miután kinyiffantott félig a csontkovács, másrészt élhetővé tette a testem, úgy döntöttem, nem érdekel semmi, csak úgy fogok tekerni, hogy ne nyújtson túl semmit rajtam, ne kényszerítsen olyan pozícióba, amit nem tudok bármeddig fenntartani és nem cipelek 100 kiló feletti gépeket a kollégámmal emeletre. Öreg és gyenge vagyok és ez már nem lesz jobb.
.
Cube Agree.jpg

- asebestyen
- V.I.P.
Miután kinyiffantott félig a csontkovács, másrészt élhetővé tette a testem, úgy döntöttem, nem érdekel semmi, csak úgy fogok tekerni, hogy ne nyújtson túl semmit rajtam, ne kényszerítsen olyan pozícióba, amit nem tudok bármeddig fenntartani és nem cipelek 100 kiló feletti gépeket a kollégámmal emeletre. Öreg és gyenge vagyok és ez már nem lesz jobb.
Ennek folyományaként Reacto -> Agree , Aero versenygép - > Endurance poroszkáló. Ez van.
.
Ennek folyományaként Reacto -> Agree , Aero versenygép - > Endurance poroszkáló. Ez van.

.
Alces 6 | Mac Mini M1 | Audio-gd Reference 10.32 | Genelec 1031APM aktív monitorok | DIY Oyaide kábelezés
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
méret

halfnote.hu
halfnote.hu
- Vinkler
- Adminisztrátor
Dehát nincs is rajta gumi!?

asebestyen írta: ↑2025.05.27., kedd 13:03Kell hozzá pl egy ilyen és akkor ahol nincs GPS jel, ott is tudja mérni a távolságot, sebességet, stb. Kiegészítő szenzor nélkül természetesen semmi jelentősége, hogy milyen kerék kerületet állítasz be.Rotox írta: ↑2025.05.27., kedd 11:25Na, ismét láma leszek...
Szóval, a kis Bryton komp(j)uterben (Rider 15 neo) a kerék- és gumi méret megadásával két kerékpár "profilt" lehet beállítani (táblázat a használati útmutató függeléke, pl 29x2,3: 2326, 650x25C: 1952).
Amit sehogy sem értek, ha a sebességet, távolságot (égtájat, útvonalat) GPS jel alapján adja meg a kütyü (természetesen nincs semmiféle külső érzékelő a keréknél/hajtókarnál), akkor mi a jelentősége ennek?![]()
![]()
alternatív felhasználós a buta görgő, szabadgörgő vagy spinning. nekem a spinn megy így. fel van ragasztva a lendkerékre és be van állítva a 622-es gumi...
halfnote.hu
halfnote.hu
De tegyük fel, görgőzöl. GPS szerint ugyanott vagy, de sebességed pontosabb lesz a megadott értékekkel a görgőn. Már amennyiben nem direkt görgőt használsz.Rotox írta: ↑2025.05.27., kedd 11:25Na, ismét láma leszek...
Szóval, a kis Bryton komp(j)uterben (Rider 15 neo) a kerék- és gumi méret megadásával két kerékpár "profilt" lehet beállítani (táblázat a használati útmutató függeléke, pl 29x2,3: 2326, 650x25C: 1952).
Amit sehogy sem értek, ha a sebességet, távolságot (égtájat, útvonalat) GPS jel alapján adja meg a kütyü (természetesen nincs semmiféle külső érzékelő a keréknél/hajtókarnál), akkor mi a jelentősége ennek?![]()
vágom a poént, meg értékelem is, de ezek a srácok, amikor technikáról beszélnek, folyton valami lózungot öntenek az emberek nyakába. egyéb dolgaikat szeretem, de olyan ttk-s levezetéseik vannak, hogy néha már hihetetlen, hogy azt elő merik adniasebestyen írta: ↑2025.05.27., kedd 12:22GCN trükk, ne dőlj be neki!Rotox írta: ↑2025.05.27., kedd 11:25Na, ismét láma leszek...
![]()

halfnote.hu
halfnote.hu
- asebestyen
- V.I.P.
Kell hozzá pl egy ilyen és akkor ahol nincs GPS jel, ott is tudja mérni a távolságot, sebességet, stb. Kiegészítő szenzor nélkül természetesen semmi jelentősége, hogy milyen kerék kerületet állítasz be.Rotox írta: ↑2025.05.27., kedd 11:25Na, ismét láma leszek...