pärt írta: ↑2025.05.26., hétf. 16:20
revox írta: ↑2025.05.26., hétf. 12:29
köszi...
ha őszinte akarok lenni, ez a neszesemmi-fogmegjól, szokásos GCN tech rovat...
Jó volt az, szerintem nincs ebben több. A gyerek nyilván erős, mint egy bika, azt a plusz közel fél kilót felrúgta izomból a 25%-on, síkabb részen meg éppen nem sokat számít. A görgő, lánc rész egyértelmű: ezek filléres dolgok, a cseréjükkel lehet picit javítani a hajtás hatékonyságán. Amúgy nem ismerem a mai szetteket, de durva, hogy ezek szerint a 105-ösnél még mindig erőltetik ezt a siklócsapágyas dolgot. Ez már tényleg fillérbaxás, annyit tud rontani az összképen egy kosztól szoruló görgő, meg egy vacakabb lánc, szóval igencsak logikus fejlesztés ezek mihamarabbi cseréje.
az OK, de olyan gyorsan lefuttatták a matekot, fel se fogtam, hogy jutott oda vissza, hogy görgő és lánc cserével eltünteti a súlyból fakadó 14 másodperc hátrányt azon a példának felhozott emelkedőn

De, majd, egyszer, lehet újranézem... szeretem érteni, hogy jön ki a matek

ma fáradt vagyok...
Egyébként a lényeg annyi lenne, ahol több az anyag és az minőségi, jó eséllyel merevebbek a részegységek. hiába a többletsúly,nem olyan vészes, hogy a hajtáslánc merevségéből fakadóan azt a ne lehetne behozni. Magyarul, több a veszteség egy nagyon kikönnyített alkatrészen, mint amit a súlytöbblet okoz. Ráadásul a dinamikus biciklizés esetén (sok kigyorsítás pl) a gyorsulásra ez rá tudja nyomni a bélyegét. DE, persze, ha 1000LE van egy autóban, tökmindegy, hogy utcai gátló van alatta, vagy lehegesztett Koni (ahogy a régi duma említi), az menni fog, mint a barom

avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, TMP Audio, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, hitachiSax
halfnote.hu