Lehet ünneprontó leszek, de nekem egyáltalán nem jött be. Teljesen buta a gázreakció egy viszonylag nagynak mondható turbólyuk is, ami az én kedvemet teljesen szegi.Aszpirin írta: ↑2025.05.30., pén. 15:09Bő két hete Kanadában kipróbáltam egy Abarth 595-öst...
180 lóerő, manuális sebváltó, és olyan kicsi az egész (500-as Fiat kaszni), hogy a második áll-leejtésem akkor volt, amikor kiderült, hogy beleférek (sőt, még a gazdája is elfért mellettem).
Második, mert az első akkor volt, amikor meghallottam a hangját. Na az valami művészet, és egészen fura hallani egy ilyen pici autótól... És az eglész autó, komolyan akkora buli, ugrik és megy, mint a golyó, élvezetes kanyarodni vele, röfög és krákog, ha visszaveszed a gázt (ezt hogy csinálták meg egy 4 hengeressel?), közben meg akkora, hogy egy "normál" amerikai/kanadai parkolóhelyen keresztben parkolsz vele és nem lóg lenem is kevesen figyeltek fel rá.
Hehe.
Kéne. Viccből. Alázni :)
A futóműtől nem dobtam hátsat, mert erősen forszírozva tolja az elejét, gázelvételre bután beriszál. A fékhatás és nyomáspont nagyon jó viszont.
Én magasságra sajnos nem férek bele, valamiért teljesen magasan van alsó állapotban is az ülés, egy elcsezsett tervezés. A forma egyébként tetszik és a hang is jó, a többi sztem kuka.