Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kerékpározás
- pärt
- Hazajáró lélek
- Értékelés: 4951
Re: Kerékpározás
Tőlem is távol áll a fagyizós, üdcsizős, hamizós tekerés, de tény, hogy a kör adottságai erősen támogatják ezt a lazulós formát. Most kora nyárra tervezzük fiammal, hogy körbegurulunk vagy két nap alatt. Komolyabb hajtás ott sem lesz, mert már pakkos kényelmi bringára váltott, meg hozzá amúgy is közelebb áll ez az álmodozósabb, meg-megállós túrázás.
Gratulálok!Alex_Aston írta: ↑2025.05.18., vas. 16:12Célfotó!
20250518_160357.jpg
Földvár-Fulúred- Keszthely-Földvár etap letudva.
Így 46 évesen, rákészülés nélkül nem őszinte a mosolyom a célban, de azért jól esett. Semmi kapkodás, baráti társalgások tekerés közben, tegnap és tegnap előtt pálinka is volt út közben (másoknak sör és fröccs).
Legutóbb 2011ben volt meg a Balaton kör, hasonlóan 3 nap alatt. Valamit fejlődött az infrastruktúra, de azért van még hova.
Mindenesetre mindenkinek ajánlom ilyen szép lassan tekerve, mert sok apró szépséget lehet felfedezni.
20250518_135945.jpg
20250517_181732.jpg
20250518_140103.jpg

Egyben irigyellek is. Én soha életemben nem voltam képes ilyenre. Az,hogy 3 napig tekerjek egy szakaszon,amin 1 nap alatt is végeznék,nálam nem működik. Az meg hogy még alkoholizáljak is közben, az végképp nem

Amikor jégkorongoztam, mindig hívtak közönségkorira (bájkorira,ahogy mi hívtuk), de nem bírtam a tingli-tanglit. 1-2x kimentem, de nagyon nem volt jó,pedig a haverokkal voltam. Egyszerűen nem áll rá az agyam. Ez nem azt jelenti,hogy csak full gázon megyek,de ezt nem tudnám. Egy haveri társaság minden évben csinál egy ilyen kört,5 nap alatt. Az sem menne.

- Alex_Aston
- V.I.P.
- Értékelés: 3255
Célfotó!
Így 46 évesen, rákészülés nélkül nem őszinte a mosolyom a célban, de azért jól esett. Semmi kapkodás, baráti társalgások tekerés közben, tegnap és tegnap előtt pálinka is volt út közben (másoknak sör és fröccs).
Legutóbb 2011ben volt meg a Balaton kör, hasonlóan 3 nap alatt. Valamit fejlődött az infrastruktúra, de azért van még hova.
Mindenesetre mindenkinek ajánlom ilyen szép lassan tekerve, mert sok apró szépséget lehet felfedezni.
Csak a Marantz! :-D
Ganxsta Filu! 

Az biztos, mert rögtön mondaná,hogy a sárvédőnek és annak alsórészén lévő leffenytyűnek majdnem a földig kellene érnieasebestyen írta: ↑2025.05.16., pén. 19:45Ezt a bicajt nem Revi fittingelte... :Alex_Aston írta: ↑2025.05.16., pén. 14:20Mai táv felénél.
Vasárnapra kényelmesen körbe érünk.
.
20250516_135506.jpg
20250516_135511.jpg![]()

- pärt
- Hazajáró lélek
Ha kézbe vehetné, kihozná belőle a maximumot.asebestyen írta: ↑2025.05.16., pén. 19:45Ezt a bicajt nem Revi fittingelte... :Alex_Aston írta: ↑2025.05.16., pén. 14:20Mai táv felénél.
.
20250516_135506.jpg
20250516_135511.jpg![]()

2 éve kapott egy nagyobb felújítást (váltó és hajtás. Szerintem még van benne pár év.
De egy Balaton kört, 3x 70-es etapokkal, 3-4 védőital vételezési megállóval illik bármivel abszolválni.
- Alex_Aston
- V.I.P.
- Értékelés: 3255
2006-os évjáratú City bike, még működik.
2 éve kapott egy nagyobb felújítást (váltó és hajtás. Szerintem még van benne pár év.

De egy Balaton kört, 3x 70-es etapokkal, 3-4 védőital vételezési megállóval illik bármivel abszolválni.

Csak a Marantz! :-D
(félre ne menjen senkinél, csak a spontán és roppanr frappáns humort)
ááá, höje vagy, még mindig felröhögók... ez nagyon ott volt...
Úúú, ezt megkönnyeztemasebestyen írta: ↑2025.05.16., pén. 19:45Ezt a bicajt nem Revi fittingelte... :Alex_Aston írta: ↑2025.05.16., pén. 14:20Mai táv felénél.
.
20250516_135506.jpg
20250516_135511.jpg![]()

(félre ne menjen senkinél, csak a spontán és roppanr frappáns humort)
ááá, höje vagy, még mindig felröhögók... ez nagyon ott volt...

avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
- asebestyen
- V.I.P.
- Értékelés: 7506
Ezt a bicajt nem Revi fittingelte... :Alex_Aston írta: ↑2025.05.16., pén. 14:20Mai táv felénél.
.
20250516_135506.jpg
20250516_135511.jpg

Alces 6 | Mac Mini M1 | Audio-gd Reference 10.32 | Genelec 1031APM aktív monitorok | DIY Oyaide kábelezés
ez a mindentvivőRotox írta: ↑2025.05.15., csüt. 10:03Én legutóbb ilyet vettem (Continental Grand Sport Race) a Malira: https://www.tradeinn.com/bikeinn/en/con ... e/624101/p
Akkor ez most Sport, vagy Race?![]()

avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
- pärt
- Hazajáró lélek
Ez így kerek. Ezért is írtam, hogy valószínűleg pechem volt az általam próbált cuccokkal, másnál meg kánaán.geza123 írta: ↑2025.05.15., csüt. 10:47
![]()
A csapat csendesebb részében vagyok, vagyunk azért páran, akik felültek az aktuális trendek szerelvényére. 4 bicó, 5 pár kerék és mind tubeless, ami itthon van. És mindegyik jól működik. Conti GP5000 S Tr, Pirelli p zero, schwalbe g one speed, és schwalbe rekon race, amiket használok. Egyedül a Pirelli felrakásával küzdöttem meg, az 2 emberes lett végül, és ez volt a 28as, 30as méretnél is, úgy hogy emiatt teljesen visszaállok GP5000-re az outikon. De eszembe nem jutna belsős rendszert használni. Hosszabb túrákon van nálam tpu belső, abból is WTB NanoAir.
Igaz, nem vagyok, és nem is voltam versenyző, de nekem ez tűnik az optimumnak.
Ja, és beszerzés alatt egy akksis mini pumpa is.
![]()

A csapat csendesebb részében vagyok, vagyunk azért páran, akik felültek az aktuális trendek szerelvényére. 4 bicó, 5 pár kerék és mind tubeless, ami itthon van. És mindegyik jól működik. Conti GP5000 S Tr, Pirelli p zero, schwalbe g one speed, és schwalbe rekon race, amiket használok. Egyedül a Pirelli felrakásával küzdöttem meg, az 2 emberes lett végül, és ez volt a 28as, 30as méretnél is, úgy hogy emiatt teljesen visszaállok GP5000-re az outikon. De eszembe nem jutna belsős rendszert használni. Hosszabb túrákon van nálam tpu belső, abból is WTB NanoAir.
Igaz, nem vagyok, és nem is voltam versenyző, de nekem ez tűnik az optimumnak.
Ja, és beszerzés alatt egy akksis mini pumpa is.

Lindemann Musicbook Source; Anthem P2; Elac FS 409, HiDiamond
- pärt
- Hazajáró lélek
Pár belépő szintű külső: Pirelli Lazy Sloth, Continental Sleepy Coala, Schwalbe Slimy Slug.
- asebestyen
- V.I.P.
- Értékelés: 7506
Megvárom amíg a Conti kijön az UltraSnail gumijával.
Alces 6 | Mac Mini M1 | Audio-gd Reference 10.32 | Genelec 1031APM aktív monitorok | DIY Oyaide kábelezés
- Rotox
- Beköltözött
- Értékelés: 1236
Én legutóbb ilyet vettem (Continental Grand Sport Race) a Malira: https://www.tradeinn.com/bikeinn/en/con ... e/624101/p
Akkor ez most Sport, vagy Race?

való igaz 
szerintem a race a sport hajtogatós verziója,de nem biztos,hogy ennyi, csak tippelem

szerintem a race a sport hajtogatós verziója,de nem biztos,hogy ennyi, csak tippelem
halfnote.hu
halfnote.hu
akkor helyben vagyunk, az ultra sport majdnem ultra race. nem is tudom,mi a pontos eltérés, mert kb egy szint.
halfnote.hu
halfnote.hu
- pärt
- Hazajáró lélek
Valamennyire figyelem a súlyokat, de nem vagyok egy grammbubus. Szerintem 50g körül lehet a különbség, de nálam kb. mindegy, meg amúgy is elengedtem a dolgot.Vinkler írta: ↑2025.05.14., szer. 08:35Értem, ez más aspektusba helyezi. Mondjuk az a pár tíz gramm, ahogy nézegettem olyan 50-100g általában. Persze az sem ördögtől való, de pont egy nehéz belső. A másik, meg a kb 50-10k felár feleslegesen.
Tudom ezek mind apróságok, de ezekből a részletekből áll össze az egész.
Nálam ez az egész csomagban jött, szóval nem csak a TL-re voltam kíváncsi, hanem a szélesebb felnire/külsőre meg a karbon kerékre is. Kipróbáltam, most vagy újabb húsz évre letudtam az újdonságok iráni kíváncsiságomat.
- Vinkler
- Adminisztrátor
- Értékelés: 8875
Engem nem állítanak meg!

Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
persze, nem is írtam

(Atti, nem ismerős

védd a fákat> egyél hódot! ;-)))
). mintha egyszer ilyet adtak volna télibicóra, aztán kb 2 út után lecseréltem conti ultraRace gumikra,ami conti szinten is csak afféle alsó-közepes volt. De lehet tévedek, a jogot fenntartom
nem akarok hülyeséget mondani, de emlékeim szerint ez a rubin pro nem a legélesebb kés volt a vittoria fiókjában (kanyarban csúszott, de fel is ütött érdekes módon a megszokott nyomással. bár azt megtette a tufo s33 pro is,ami guminak nem annyira jó,de hangfal alá légpárnának kiváló

halfnote.hu
halfnote.hu