Most a feleségem figyel, mert a rendelő előtt mennek el. :)
Én szombaton leszek kint. Vér Pelikán Jani drukker vagyok.

Most a feleségem figyel, mert a rendelő előtt mennek el. :)
Valamikor a DA-val szemben döntötem az Ultegra mellett, de olyan hülye elméleteim vannak,amit ma már visszafogottabban kommunikálok, bár azok valós tapasztalaton alapulnak/takVinkler írta: ↑2025.05.14., szer. 09:21Nem is az a lényeg, én is csak viccnek szántam, nyilván nem ezért vettem, versenyezni sem szeretnék már. Viszont ez a 105 di2 baromira jól sikerült. Annyira közel van az Ultegrához, hogy szinte észrevehetetlen. Én Ultegrát szerettem volna, de végül ezt dobta a gép, nem bántam meg.revox írta: ↑2025.05.14., szer. 08:54![]()
nem tudom,ez mennyire tudatos részükről,azt tudom,részemről az ultegra az voltpersze,nem párhuzamot vonok (csak kicsit), csak érdekelne a miért, de ahhoz lusta voltam, hogy olvasgassam a kommenteket, főleg,hogy ott is a kollektív bölcsesség oszt, nem aki hajtotta.
Ok a láncrohadás az gáz, az még lejjebb sem lenne méltó, a tárcsa sem a legélesebb kés, bár használható még az én súlyommal is. Szóval ezeket leszámítva hibátlan szett. Picivel nehezebb, picivel lassabban működik, bár szerintem kb mindkettő tökmindegy. Amit nem tudok, hogy a felületkezelése milyen az Ultegrának és a Darának. A 105-ösre, ha csak erősebben nézel már karcolódik.![]()
Nem is az a lényeg, én is csak viccnek szántam, nyilván nem ezért vettem, versenyezni sem szeretnék már. Viszont ez a 105 di2 baromira jól sikerült. Annyira közel van az Ultegrához, hogy szinte észrevehetetlen. Én Ultegrát szerettem volna, de végül ezt dobta a gép, nem bántam meg.revox írta: ↑2025.05.14., szer. 08:54![]()
nem tudom,ez mennyire tudatos részükről,azt tudom,részemről az ultegra az voltpersze,nem párhuzamot vonok (csak kicsit), csak érdekelne a miért, de ahhoz lusta voltam, hogy olvasgassam a kommenteket, főleg,hogy ott is a kollektív bölcsesség oszt, nem aki hajtotta.
Ez mikor volt és melyik Vittoria pontosan?trane írta: ↑2025.05.14., szer. 07:35mivel a könyékemen a Vittoria volt elérhető, azt használtam egy darabig, aztán egy 'új' bringám Contikkal jött. az első lejtő után azt mondtam, itt a vége (számomra)> annyival jobban tartották az úton a bringát a kanyarokban a Contik, hogy nem kellett sehol fékeznem a popsi kicsúsz(kál)ása miatt
![]()
Értem, ez más aspektusba helyezi. Mondjuk az a pár tíz gramm, ahogy nézegettem olyan 50-100g általában. Persze az sem ördögtől való, de pont egy nehéz belső. A másik, meg a kb 50-10k felár feleslegesen.
Szerinted miért van 105 di2 szettem?!
mivel a könyékemen a Vittoria volt elérhető, azt használtam egy darabig, aztán egy 'új' bringám Contikkal jött. az első lejtő után azt mondtam, itt a vége (számomra)
Az az értelme, hogy nem kínlódok tovább a TL-el, viszont még teljesen jó külsők, minek kukáznám? Amíg van bennük élet, használom.
Ebben a felállásban mi értelme a TL külsőnek? Nehéz és drága.
Sőt, van slime-os belső is!
Szerencséd van, TPU-ba való tej is van már.
Jól teszitek!
Élég tág teret engedsz a találgatásoknak a véleményeddel kapcsolatban, úgyhogy ezt megerősítésnek vesszük.