Hát igen, a JBL-nek a kis hordozható hangszórói nagyon jó ár-értéket képviselnek. Ebből van szépen bevétele a cégnek.chord_ írta: ↑2025.05.07., szer. 18:18Egyetértek.Shimano írta: ↑2025.05.07., szer. 17:19...
A streamert látom a jövő zeneforrásának,és több lesz a mindent egyben és minél egyszerűbben megoldás,mint az hogy minden készülék külön külön dobozban,ezek macerájával együtt,szerintem,de majd meglátjuk ha megéljük.
Egyszerűbb már most is egy hallgatható rendszert összerakni mint anno volt nekünk,és ez még inkább így lesz.
És hogy milyen a hang? Hogy sajnáljuk őket?, nem hinném, hogy helyes lenne. Inkább fordítva... :(
Valamelyik nap ismét meglepődtem, a 'kütyü-gépeken'. Fiatalok, Balaton-part, strand, nincs tömeg még, fekszenek, hevernek, beszélgetnek, kártyáznak, képeket nézegetnek mobilon, nevetnek sokat, szóval élnek, mindegyik biciklivel jött, és hallgatnak zenét, szerintem nem is rosszat,
ami egy olyan nemtudom-hogyhívjákból jött, hengeres-hordozható cucc, kb 25-30cm az egész,a két végén 1-1 hangszóró, 5-6 cm átmérővel, és odanéztem, és komolyan, minimum 2cm-es membrán-kitérést láttam, és olyan basszust, és dinamikát, és szólamtisztaságot, és torzítatlanságot, hogy le a kalappal. Egyszerűen jól szólt.
Mindezt az 'energia-elnyelő' szabadtéren.
Ami volt nekünk annó, a szobánkban, drága pénzért, ehhez képest, az egy kalap ... volt.
Itt miért tudják ennyire tökéletesen megszólaltatni pl. ezt a hihetetlen hosszú löketű mini-izé-hangszórócskát?
Hol van ez a pazar innováció pl. a HighEnd világában?
A zene iránt érdeklődő fiatalabb ismerősök-barátok nem vesznek nagy és drága hifit. Praktikus és józan árazású cuccok mennek: JBL vagy aktív cuccok...