Ha villannyal sokkolnának sem lennék képes ilyen fordulatra - máshogy vagyok összepakolva - ő meg nyilván darálásban lenne gyengébb. No meg a statikus túrázáshoz felesleges is lenne ez a pörgetési düh, de kétség kívül imponáló.AAttila írta: ↑2025.05.06., kedd 17:25Edzőbá' azt mondta,emeljük a pedálfordulatot![]()
https://www.instagram.com/reel/DHT92wts ... t3NTVrbnJ5
Minden szervezetnek megvan az optimális pedálfordulat-tartománya. Ez a keringés és az izomzat terhelése közt intuitív szinten kötött ideális kompromisszum. Ez fejleszthető egyébkent, de meg kell egyénileg vizsgálni, hogy mi a legoptimálisabb.AAttila írta: ↑2025.05.06., kedd 17:25Edzőbá' azt mondta,emeljük a pedálfordulatot![]()
https://www.instagram.com/reel/DHT92wts ... t3NTVrbnJ5
az elsőnél ez jelentsen is bármit, de jót nem sejtetst81 írta: ↑2025.05.05., hétf. 19:21Most, hogy mindenki kipihente magát a hétvégén, beszéljünk a Pilis meghódításáról![]()
A maketusz évente több Ring-eseményt is szervez, ebben találtam két - elvileg - jó útvonalat.
Egyet a kezdőknek (pl. nekem): https://ridewithgps.com/routes/49956161
Egyet Ákosnak: https://ridewithgps.com/routes/49956157
Aki többször megfordult már arrafelé, legyen szíves az útvonalat "megszakérteni", hogy országútival járható-e.
Ha igen, akkor ezeket el lehet tenni talonba ha szavazásra kerülne sor.
Igen, engem. Akkor maradtam le.
akkor ha ezt csökkentjük 5-el, 20-al kell menni
Még egy utolsó tőlem, aztán én is elengedem.pärt írta: ↑2025.05.04., vas. 11:55Még egy utolsó szempont, aztán tényleg elengedem.![]()
A 25-ös tempó nagyon közel van a családos tókerülők sebességéhez. Egy-egy csapat kikerülése eléggé elhúzódó lenne, ráadásul, a vezetőnek kell egy pillanat alatt kimatekozni, hogy a többiek beférnek-e mind, mielőtt egy vonalba érnénk egy szembe jövő csapattal (Ati, aki javarészt vezetett, végig nagyon profin megoldotta). Ha itt gyorsítgatunk- valamennyit így is kell mindig - hogy utána visszalassuljunk, az szerintem elég veszélyes tud lenni.
Vessetek a mókusok elé, én élveztem.
Véleményem szerint ennek a ride-nak inkább limonádé ride-nak kéne lennie, mint olyannak, ami most volt. Edzésnek semmilyen, ride-nak olyan amilyen. Valójában senkinek sem jó, szóval kocsmaride is jobb lett volna, mint ez.revox írta: ↑2025.05.03., szomb. 21:47Az meg már kocsmaRide, a túlsó végletst81 írta: ↑2025.05.03., szomb. 21:39Igen, de felfelé menetben levegőt sem kapok annyit,hogy beszélni tudjak![]()
A Kékes kerülőn sem álltunk meg beszélgetni, csak amikor a csúcsra értünk.
A tó sajátosságait figyelembe véve meg lehetett volna állni mondjuk 2 helyen (büfénél) egy kicsit lazulni (hasonlóan a végén lévő beszélgetős pihenéshez), mert ahogy láttam voltak szépen kiépített vendéglátóipari egységek. A biciklis "feltöltőpontok" kérdését felvetettem Part-nak az elején, de úgy vélte hogy üdítő vételezése miatt nem fog megállni a csapat (ezt magam is sejtettem).![]()
Ezeket az igényeket fel kell mérni előre legközelebb!st81 írta: ↑2025.05.03., szomb. 21:39Igen, de felfelé menetben levegőt sem kapok annyit,hogy beszélni tudjak![]()
A tó sajátosságait figyelembe véve meg lehetett volna állni mondjuk 2 helyen (büfénél) egy kicsit lazulni (hasonlóan a végén lévő beszélgetős pihenéshez), mert ahogy láttam voltak szépen kiépített vendéglátóipari egységek. A biciklis "feltöltőpontok" kérdését felvetettem Part-nak az elején, de úgy vélte hogy üdítő vételezése miatt nem fog megállni a csapat (ezt magam is sejtettem).
Az meg már kocsmaRide, a túlsó végletst81 írta: ↑2025.05.03., szomb. 21:39Igen, de felfelé menetben levegőt sem kapok annyit,hogy beszélni tudjak![]()
A tó sajátosságait figyelembe véve meg lehetett volna állni mondjuk 2 helyen (büfénél) egy kicsit lazulni (hasonlóan a végén lévő beszélgetős pihenéshez), mert ahogy láttam voltak szépen kiépített vendéglátóipari egységek. A biciklis "feltöltőpontok" kérdését felvetettem Part-nak az elején, de úgy vélte hogy üdítő vételezése miatt nem fog megállni a csapat (ezt magam is sejtettem).
Nem azzal volt a bajom, amikor nem lehetett, hanem azzal amikor lehetett volna, akkor sem volt.asebestyen írta: ↑2025.05.03., szomb. 20:08Szerintem a 2 sorban menés az még lehetetlenebb lett volna, mint bármilyen tempómenés. Egyszerűen 1 mondatot nem lehetett végig mondani, mert 1-es oszlopba kellett szakadozni :) Azon a napon a Tisza-tó alkalmatlan volt kb mindenre, se egy jót kerékpározni, se 2-es sorban beszélgetve gurulni, semmit nem lehetett. Ráadásul ami a sor elején egy viszonylag konstans menés volt, az hátul laza sétából fartlek futás volt, szerintem Te ezt érezted inkább.
Nincs is baj, míg a manók mást nem mondanakasebestyen írta: ↑2025.05.03., szomb. 20:18Attól, hogy felpörög a szíved, nem lesz bajod, nyugi.
Attól, hogy felpörög a szíved, nem lesz bajod, nyugi.