Ezt írtam ide tavaly:
viewtopic.php?p=2854387#p2854387

Valószínűleg a kimeneti relé,de lehet még ezer más probléma is.darcrow9 írta: ↑2025.05.05., hétf. 22:17Sziasztok.
Advance acoustic map-105 erösitövel kapcsolatban érdeklödnék.
Jobb oldalon elhalkul idönként a hangja,kocogtatásra helyreugrik,szét lett választva elö-végfok,de csak végfokként is csinálja,mindkettö panel benne már át lett forrasztva teljesen.
valami ötlet hol lenne érdemes a hibát keresni?
üdv: Tibor

Javítok eleget,tudom miről beszélek! Ugyan ki tette bele hát a gyártó! Sok kínai szemét! Ne hasonlíts egy 40 éves erősítőt a mai vackokhoz. De ez a téma nem idevaló!!

Szerintem te egy másik bolygón élsz

A hozzászólás átkerült a helyére.GaryTs írta: ↑2025.04.27., vas. 10:25Sziasztok!
NAD C 356BEE erősítőm bekapcsolás után (Standby-ból) szinte azonnal - egy éles pattogó hang kíséretében - kikapcsol.
3-4 próbálkozás után kezd el csak működni. Fejhallgató állásban ez a hiba nem jelentkezik!
A kábeleket és a hangfalakat kimértem, úgy tűnik azokkal nincs gond.
Tudna valaki segíteni?
Üdv: Csaba
30/744 7893

Milyen erősítőd van?

Szia!Jobboldali.kapcsoló írta: ↑2025.02.20., csüt. 18:45Sziasztok.
Elvi segítséget szeretnék kérni.
Van egy Cambridge Audio Azur 650A erősítőm.
Mondhatom, hogy életem egyik legjobb, ha nem a legjobb hangú erősítője.
Mindig Direcben szólt, és kontaktos lett a direct gomb. Illetve gyanítom, hogy a csak a direct gomb.
A hibajelenség:
A hangfalpár kb egy percig képes szólni egyformán, utána fokozatosan az egyik oldal szól csak. a Direct gomb enyhe mozgatása eddig segített, már nem. Már directben is csak az egyik oldal szól.
A-B hangfalpár együtt, ugyanez a hiba. A gomb mozgatása, ill. kb. 1!!!! mm es benyomása már mindkét oldalt megszólaltatja. Már directben is csak a B hangfalpár szól egyforma hangerőn.
B hangfalpár kizárólag Direcben szól egyformán, kinyomva, tehát nem directben az egyik oldal szól, a gomb enyhe mozgatása megoldja a problémát.
Remélem nem volt bonyolult.
Találkozott már ilyennel valaki? Érdemes kontakt sprayt Használva megoldani, egyáltalán, megoldja –e ? vagy csak tűzoltás, a Direct gomb kapcsolójának cseréje a megoldás?

A kér(d)és átkerült a helyére.