Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Kerékpározás

revox
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 4288
Kapcsolat:

Re: Kerékpározás

Hozzászólás Szerző: revox »

asebestyen írta:
2025.05.03., szomb. 20:18
revox írta:
2025.05.03., szomb. 18:14
pärt írta:
2025.05.03., szomb. 15:40
Nem sok időt hagysz asebinek regenerálódásra. Lelki szemeimmel látom, ahogy a szeme sarka rángani kezd a 190-es pulzust olvasva. 31_1_21.gif
Ez mindenkinél más :) régen nálam 205 volt a max. Edzésátlagok 170, verseny 180-185. De ezért is fogtam vissza magam. Nem akarok egyszer leesni a bicajról. Vín majmok ne heveskedjenek :D
Attól, hogy felpörög a szíved, nem lesz bajod, nyugi.
Nincs is baj, míg a manók mást nem mondanak :D
De köszi a megerősítést :smile53:
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu

asebestyen
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 7495

Hozzászólás Szerző: asebestyen »

revox írta:
2025.05.03., szomb. 18:14
pärt írta:
Nem sok időt hagysz asebinek regenerálódásra. Lelki szemeimmel látom, ahogy a szeme sarka rángani kezd a 190-es pulzust olvasva. 31_1_21.gif
Ez mindenkinél más :) régen nálam 205 volt a max. Edzésátlagok 170, verseny 180-185. De ezért is fogtam vissza magam. Nem akarok egyszer leesni a bicajról. Vín majmok ne heveskedjenek :D
Attól, hogy felpörög a szíved, nem lesz bajod, nyugi.
Alces 6 | Mac Mini M1 | Audio-gd Reference 10.32 | Genelec 1031APM aktív monitorok | DIY Oyaide kábelezés

asebestyen
V.I.P.
V.I.P.

Vinkler írta:
2025.05.03., szomb. 17:39
Lehet nem leszek népszerű ezzel a postommal, gondolkodtam is, hogy egyáltalán megírjam-e, de végül úgy döntöttem, hogy megírom.

Először is nagyon jó, hogy összehoztuk ezt a ride-ot, köszöntet mindenkinek, aki részt vett! :smile53:

Viszont nekem nem tetszett. jaj.gif

A hangulat jó volt, a beszélgetések is, de a ride jellege nekem nem tetszett. Én azt szerettem volna, írtam is, ha egy bandázós beszélgetős funride-ot hozunk össze. 2 sorban megyünk, beszélgetve. Ez nagyon kevés kivételtől eltekintve egyáltalán nem jött össze. Ravivel nagyon keveset, pärt-tal picit többet, majd a darázs után attival egy jót beszélgetve sikerült azt, amit szerettem volna alapból.
Mi lett volna, ha 15 perccel lassabban érünk körbe? Cserébe lehetett volna jókat beszélgetni, informálódni. gondolkodik.gif A tömeg amúgy sem volt partner a tempómenésben és most ne gyertek azzal, hogy ez nem is az volt, mert De! Az volt. Ha nem is nagy, akkor is. A jellege a ridenak amúgy sem tette ezt lehetővé, mert állandóan meg kellett állni, lassítani, amikor meg lehetett, akkor meg viszonylag tempósan haladtunk.
Szóval ennyi. Én jobban szerettem volna egy konstans 25 km/h körüli, jó hangú beszélgetős ride-ot, amit remélek majd egyszer sikerül megvalósítani…

Ettől eltekintve nem bántam meg és örülök annak is, hogy az utolsó pillanatban csatlakozott hozzánk zsoci75 is! Remélem folyt köv, másképpen. ;peace;

Ps. pärtnak köszönöm a Wet Lube-ot, most már tekerhetek esőben is… 36_1_5.gif
Szerintem a 2 sorban menés az még lehetetlenebb lett volna, mint bármilyen tempómenés. Egyszerűen 1 mondatot nem lehetett végig mondani, mert 1-es oszlopba kellett szakadozni :) Azon a napon a Tisza-tó alkalmatlan volt kb mindenre, se egy jót kerékpározni, se 2-es sorban beszélgetve gurulni, semmit nem lehetett. Ráadásul ami a sor elején egy viszonylag konstans menés volt, az hátul laza sétából fartlek futás volt, szerintem Te ezt érezted inkább.
Alces 6 | Mac Mini M1 | Audio-gd Reference 10.32 | Genelec 1031APM aktív monitorok | DIY Oyaide kábelezés

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

asebestyen írta:
2025.05.03., szomb. 15:55
Annyira nem vészes...
Lehet a karbonos tud festést is javítani. De autófényezők is eltűntetik szerintem pikk-pakk. De igen, ott beszéltük, fáj ez belül sad.gif
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

pärt írta:
halfnote.hu

AAttila
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3505

Hozzászólás Szerző: AAttila »

Mindenképpen jó,hogy leírtad,mert ebből tanulunk. Így derül ki,hogy kinek, milyen ride lenne a megfelelő, milyenre lenne igény.
Én amikor átértünk Poroszlóra és befordultunk a gátra, visszább maradtam és megkérdeztem,hogy jó lesz-e a 30? De igazad van, mert nem mindenkitől. Én onnantól ezt tartottam (nagyjából végig,csak az utolsó részen emeltem meg 35-re egy rövid ideig). Viszont abban is igazad van,hogy ez a tempó NEM mindenkinek beszélgetős tempó. :smile53:
Legközelebb máshogy megyünk ;)

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Értékelés: 8866

Hozzászólás Szerző: Vinkler »

Lehet nem leszek népszerű ezzel a postommal, gondolkodtam is, hogy egyáltalán megírjam-e, de végül úgy döntöttem, hogy megírom.

Először is nagyon jó, hogy összehoztuk ezt a ride-ot, köszöntet mindenkinek, aki részt vett! :smile53:

Viszont nekem nem tetszett. jaj.gif

A hangulat jó volt, a beszélgetések is, de a ride jellege nekem nem tetszett. Én azt szerettem volna, írtam is, ha egy bandázós beszélgetős funride-ot hozunk össze. 2 sorban megyünk, beszélgetve. Ez nagyon kevés kivételtől eltekintve egyáltalán nem jött össze. Ravivel nagyon keveset, pärt-tal picit többet, majd a darázs után attival egy jót beszélgetve sikerült azt, amit szerettem volna alapból.
Mi lett volna, ha 15 perccel lassabban érünk körbe? Cserébe lehetett volna jókat beszélgetni, informálódni. gondolkodik.gif A tömeg amúgy sem volt partner a tempómenésben és most ne gyertek azzal, hogy ez nem is az volt, mert De! Az volt. Ha nem is nagy, akkor is. A jellege a ridenak amúgy sem tette ezt lehetővé, mert állandóan meg kellett állni, lassítani, amikor meg lehetett, akkor meg viszonylag tempósan haladtunk.
Szóval ennyi. Én jobban szerettem volna egy konstans 25 km/h körüli, jó hangú beszélgetős ride-ot, amit remélek majd egyszer sikerül megvalósítani…

Ettől eltekintve nem bántam meg és örülök annak is, hogy az utolsó pillanatban csatlakozott hozzánk zsoci75 is! Remélem folyt köv, másképpen. ;peace;

Ps. pärtnak köszönöm a Wet Lube-ot, most már tekerhetek esőben is… 36_1_5.gif
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos

pärt
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 4947

Hozzászólás Szerző: pärt »

A nyomást még tartotta? Az S-Works TL hátsóm ugyan nem repedezett, de nagyon rövid időn belül kezdett egy latex belsőnél is gyorsabban ereszteni, pedig alig volt rajta kopás. Víz alá rakva viszont látszott, hogy a futófelületnél megszámlálhatatlan apró lyukon át pezsgett ki a levegő. Lehet, hogy új löttyel még működött volna tovább, de inkább ment bele a tömlő.
A Conti GP 4000/5000 volt ilyen repedezős, de érzésre stabil maradt végig (bár Szalon kolléga például mást tapasztalt).

asebestyen
V.I.P.
V.I.P.

Az első keréken meg a gumi elöregedett, pedig nem is olyan régi. 1 hátsót már cseréltem azóta, hogy együtt fölkerültek, ezen kopás nem sok van, de mindkét oldalon végig van repedezve. Kis kavicsok ragadtak bele már többször. Tufo TL meg nem ment fel erre a felnire, úgyhogy szégyen és gyalázat, belsővel fogok vele menni. sad.gif
Csatolmányok
20250503_114834.jpg
20250503_114901.jpg

asebestyen
V.I.P.
V.I.P.

Annyira nem vészes...
Csatolmányok
20250503_140424.jpg

pärt
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

AAttila írta:
2025.05.02., pén. 21:21
pärt írta:
2025.05.02., pén. 21:01

Az külön jó volt, hogy a tudománytörténeti esemény, az anyag-antianyag találkozása (Asebi-Revi) teljesen békés végkifejletű volt. :D
Persze,mert Asebi rutinosan felnyomta Revi pulzusát 191-ig, aki már így nem tudott "érvelni" :fekverohog:
Főleg, hogy egy közös rideon, már mindenki lexarja, mit kakaskodunk ráérős óráinkban a topicban :D

Egyébként, most átnéztem a pulzusgörbét... induláskor 130 fólött vol, 2 km poroszkálástól már 156 körül. (Z2 felső határa 148 elvileg). Induláskor 100-110 nálam a normál. Nem tudom, mitől van,de néha (évente 2-3 alkalom) kb 20al a normál fölött dolgozik. Ilyenkor egy kávé helyre teszi sokszor (pocket coffee hoztam, az picit, mintha szépített volna), de ez lövésem sincs, mi.
154/191 (avg/max) nem indokolt egy csoportos rideon(edzetlenül sem), de nézem a jó oldalát, még tudok 190et és érzetre még volt egy pici a teljes sötétségig :D (na, nem 190en akarok bicózni, de,ha véletlenül beleszaladok 170be, nem tojok be, hogy szívrohamot kapok :D )

Azért összességében, bár ez az elején belémtett némi parát (nem áll tőlem távol a hipochondria), mégis jó buli volt és absz pozitív élmény, sok értelemben :napsut:
halfnote.hu

AAttila
V.I.P.
V.I.P.

pärt írta:
2025.05.02., pén. 21:01

Az külön jó volt, hogy a tudománytörténeti esemény, az anyag-antianyag találkozása (Asebi-Revi) teljesen békés végkifejletű volt. :D
Persze,mert Asebi rutinosan felnyomta Revi pulzusát 191-ig, aki már így nem tudott "érvelni" :fekverohog:

pärt
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek

asebestyen írta:
2025.05.02., pén. 19:47
Jó az semmiképp se voltam. Valahogy semmi se volt jó, utálok síkon menni, utálok kerékpárúton menni és utálom a tömeget. :D Megszoktam, hogy mindig egyedül megyek, saját tempót megyek és legalább kis hepehupa van.
De persze voltak pozitív dolgok nekem is :napsut: , mert megismertem személyesen is egy új Fórumtársat :smile53: (zsivány a Factor is nagyon), Ati nagyon szépen lefogyott és Vinkler is tök jól nyomta végig :smile32: .
Szóval minden tök jó volt, csak magammal volt bajom ma. :)
Garantálom, hogy mindannyiunknak esett már le a lánca, és dőltünk már el úgy dicstelenül, ahogy egyedül sem szeretünk, mások előtt meg még kevésbé.
Félek, nem vígasztal, de például én sem vagyok oda a síkért, szintén rühellem mind a tömeget, mind a kerékpárutat, 99,9%-ban kóbor remeteként egyedül megyek saját tempóban, szóval sok a közös pont. Ide viszont a bandázás öröméért érdemes jönni, remélem, valamennyire azért talán Te is élvezted. :smile53:

st81
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 272

Hozzászólás Szerző: st81 »

Én is köszönöm, hogy a csapattal tekerhettem és új arcokat ismerhettem meg :tutiok:
Ezúton is elnézést kérek Atitól, hogy a parkolóban estemben megpróbáltam könyökkel visszagyömöszölni biciklistül a kocsijába sad.gif
Japán vonal: Accuphase, Denon
Német vonal: Lindemann, Quadral
Magyar vonal: "Fapaci-féle" Luxor Gold

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

Mondjuk tömeg tényleg volt. Nem szoktak ennyien lenni,,de legaláb nem voltak gyökkettes száguldozó autósok.
Majd megyünk hullámosra is :napsut:
halfnote.hu

AAttila
V.I.P.
V.I.P.

revox írta:
2025.05.02., pén. 19:27
Én külön köszönöm, hogy megrántottad egy-kétszer. A sok hétvégi tötyögés után végre kibillentem kicsit a komfortzónából :tutiok:
Persze többieknek is,pl Ati dolgozott sokat, hogy mi csak tracsizva lobogjunk bravo.gif
Szerencsére ez nem volt sok/nagy meló. Egyszer felment a pulzusom 145-ig, de 114 lett az átlag. Már várom a következő tekerést. Így lefogyva 10 kilót,sokkal jobban megy minden. Simán be tudok könyökölni és nem szorítok a hasam, simán kapok úgy is levegőt, egyszerűen szuper. Újra élvezem a tekerést. A műtét után pedig megint tudok majd az orromon lélegezni,az majd még egy plusz lesz. ;peace;

asebestyen
V.I.P.
V.I.P.

revox írta:
2025.05.02., pén. 19:27
Ne viccelj már, tök jó voltál :rolleyes: azt senki nem fogja überelni, amikor elütöttem az asszonyt a gáton (ráadásul egy rendőr feleségét) majd az abádszalóki sprinten fogtam egy huppanót és a kormányom totál lefordult :D azon volt mit röhögni. Én külön köszönöm, hogy megrántottad egy-kétszer. A sok hétvégi tötyögés után végre kibillentem kicsit a komfortzónából :tutiok:
Persze többieknek is,pl Ati dolgozott sokat, hogy mi csak tracsizva lobogjunk bravo.gif
Jó az semmiképp se voltam. Valahogy semmi se volt jó, utálok síkon menni, utálok kerékpárúton menni és utálom a tömeget. :D Megszoktam, hogy mindig egyedül megyek, saját tempót megyek és legalább kis hepehupa van.
De persze voltak pozitív dolgok nekem is :napsut: , mert megismertem személyesen is egy új Fórumtársat :smile53: (zsivány a Factor is nagyon), Ati nagyon szépen lefogyott és Vinkler is tök jól nyomta végig :smile32: .
Szóval minden tök jó volt, csak magammal volt bajom ma. :)

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

asebestyen írta:
2025.05.02., pén. 19:10
Ma (is) én voltam a gyenge láncszem. Valahogy semmi nem adta ki. Az idefele út is rossz volt, a szállás is szar, a ride vége előtt beesett a láncom a kis tányér és a váz közé, majd a végén beletettem az első kereket a mély homokba és eldőltem, mint egy zsák (sz.r). Elmentünk itt asszonnyal kajálni és leettem magam, mint egy kisgyerek. Ez egy ilyen nap volt ma. Alapból se vagyok egy szórakoztató figura, de ma különösen gagyi voltam. Elnézéseteket kérem!
Köszi a supportot mindenkinek! Nyugodtan kiröhöghettetek volna ott és akkor. ;peace;
Ne viccelj már, tök jó voltál :rolleyes: azt senki nem fogja überelni, amikor elütöttem az asszonyt a gáton (ráadásul egy rendőr feleségét) majd az abádszalóki sprinten fogtam egy huppanót és a kormányom totál lefordult :D azon volt mit röhögni. Én külön köszönöm, hogy megrántottad egy-kétszer. A sok hétvégi tötyögés után végre kibillentem kicsit a komfortzónából :tutiok:
halfnote.hu

AAttila
V.I.P.
V.I.P.

És én is köszi Mindenkinek, jól éreztem magam. Csütörtökön műtét, utána 1 hónap szünet. Aztán mehetünk a Pilisbe ;peace;

AAttila
V.I.P.
V.I.P.

pár életkép innen is:
20250502_123208.jpg
20250502_123204.jpg
20250502_123201.jpg
20250502_123144.jpg

AAttila
V.I.P.
V.I.P.

asebestyen írta:
2025.05.02., pén. 19:10
Ma (is) én voltam a gyenge láncszem. Valahogy semmi nem adta ki. Az idefele út is rossz volt, a szállás is szar, a ride vége előtt beesett a láncom a kis tányér és a váz közé, majd a végén beletettem az első kereket a mély homokba és eldőltem, mint egy zsák (sz.r). Elmentünk itt asszonnyal kajálni és leettem magam, mint egy kisgyerek. Ez egy ilyen nap volt ma. Alapból se vagyok egy szórakoztató figura, de ma különösen gagyi voltam. Elnézéseteket kérem!
Köszi a supportot mindenkinek! Nyugodtan kiröhöghettetek volna ott és akkor. ;peace;
Egy Csapat vagyunk,együtt nevetünk,együtt sírunk. ;) De ez akkor is egy jó nap volt :smile32:

AAttila
V.I.P.
V.I.P.

tonee73 írta:
2025.05.02., pén. 18:09
AAttila írta:
2025.05.01., csüt. 20:23

Köszi szépen :smile53: De remélem egyszer Te is el tudsz jönni egy ride-ra ;) Csak jársz még erre néha napján :rolleyes:
Látom jól sikerült. :smile32:
Nem tudom mikor megyünk haza legközelebb. Meg aztán úgy is kilógnék a sorból a tatás trekkingemmel. :P
Innen semmilyen bicóval nem lehet kilógni :ohnoohnoohno: maximum E-vel, de azzal úgysem mernél jönni 31_1_21.gif

asebestyen
V.I.P.
V.I.P.

tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 6158

Hozzászólás Szerző: tonee73 »

pärt írta:
2025.05.02., pén. 18:21
tonee73 írta:
2025.05.02., pén. 18:09
AAttila írta:
2025.05.01., csüt. 20:23

Köszi szépen :smile53: De remélem egyszer Te is el tudsz jönni egy ride-ra ;) Csak jársz még erre néha napján :rolleyes:
Látom jól sikerült. :smile32:
Nem tudom mikor megyünk haza legközelebb. Meg aztán úgy is kilógnék a sorból a tatás trekkingemmel. :P
Ha eljössz egyszer, én is a tatás trekkingemet hozom. Mi leszünk a két öreg a Muppet Show-ból, majd gúnyolódunk az ifjú titánokon. :D
leborulok.gif
Ki tudja mit hoz a jövő...
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.

Válasz küldése

Vissza: “Autó Sport és szórakozás”