az elsőnél ez jelentsen is bármit, de jót nem sejtetst81 írta: ↑2025.05.05., hétf. 19:21Most, hogy mindenki kipihente magát a hétvégén, beszéljünk a Pilis meghódításáról![]()
A maketusz évente több Ring-eseményt is szervez, ebben találtam két - elvileg - jó útvonalat.
Egyet a kezdőknek (pl. nekem): https://ridewithgps.com/routes/49956161
Egyet Ákosnak: https://ridewithgps.com/routes/49956157
Aki többször megfordult már arrafelé, legyen szíves az útvonalat "megszakérteni", hogy országútival járható-e.
Ha igen, akkor ezeket el lehet tenni talonba ha szavazásra kerülne sor.
Igen, engem. Akkor maradtam le.
akkor ha ezt csökkentjük 5-el, 20-al kell menni
Még egy utolsó tőlem, aztán én is elengedem.pärt írta: ↑2025.05.04., vas. 11:55Még egy utolsó szempont, aztán tényleg elengedem.![]()
A 25-ös tempó nagyon közel van a családos tókerülők sebességéhez. Egy-egy csapat kikerülése eléggé elhúzódó lenne, ráadásul, a vezetőnek kell egy pillanat alatt kimatekozni, hogy a többiek beférnek-e mind, mielőtt egy vonalba érnénk egy szembe jövő csapattal (Ati, aki javarészt vezetett, végig nagyon profin megoldotta). Ha itt gyorsítgatunk- valamennyit így is kell mindig - hogy utána visszalassuljunk, az szerintem elég veszélyes tud lenni.
Vessetek a mókusok elé, én élveztem.
Véleményem szerint ennek a ride-nak inkább limonádé ride-nak kéne lennie, mint olyannak, ami most volt. Edzésnek semmilyen, ride-nak olyan amilyen. Valójában senkinek sem jó, szóval kocsmaride is jobb lett volna, mint ez.revox írta: ↑2025.05.03., szomb. 21:47Az meg már kocsmaRide, a túlsó végletst81 írta: ↑2025.05.03., szomb. 21:39Igen, de felfelé menetben levegőt sem kapok annyit,hogy beszélni tudjak![]()
A Kékes kerülőn sem álltunk meg beszélgetni, csak amikor a csúcsra értünk.
A tó sajátosságait figyelembe véve meg lehetett volna állni mondjuk 2 helyen (büfénél) egy kicsit lazulni (hasonlóan a végén lévő beszélgetős pihenéshez), mert ahogy láttam voltak szépen kiépített vendéglátóipari egységek. A biciklis "feltöltőpontok" kérdését felvetettem Part-nak az elején, de úgy vélte hogy üdítő vételezése miatt nem fog megállni a csapat (ezt magam is sejtettem).![]()
Ezeket az igényeket fel kell mérni előre legközelebb!st81 írta: ↑2025.05.03., szomb. 21:39Igen, de felfelé menetben levegőt sem kapok annyit,hogy beszélni tudjak![]()
A tó sajátosságait figyelembe véve meg lehetett volna állni mondjuk 2 helyen (büfénél) egy kicsit lazulni (hasonlóan a végén lévő beszélgetős pihenéshez), mert ahogy láttam voltak szépen kiépített vendéglátóipari egységek. A biciklis "feltöltőpontok" kérdését felvetettem Part-nak az elején, de úgy vélte hogy üdítő vételezése miatt nem fog megállni a csapat (ezt magam is sejtettem).
Az meg már kocsmaRide, a túlsó végletst81 írta: ↑2025.05.03., szomb. 21:39Igen, de felfelé menetben levegőt sem kapok annyit,hogy beszélni tudjak![]()
A tó sajátosságait figyelembe véve meg lehetett volna állni mondjuk 2 helyen (büfénél) egy kicsit lazulni (hasonlóan a végén lévő beszélgetős pihenéshez), mert ahogy láttam voltak szépen kiépített vendéglátóipari egységek. A biciklis "feltöltőpontok" kérdését felvetettem Part-nak az elején, de úgy vélte hogy üdítő vételezése miatt nem fog megállni a csapat (ezt magam is sejtettem).
Nem azzal volt a bajom, amikor nem lehetett, hanem azzal amikor lehetett volna, akkor sem volt.asebestyen írta: ↑2025.05.03., szomb. 20:08Szerintem a 2 sorban menés az még lehetetlenebb lett volna, mint bármilyen tempómenés. Egyszerűen 1 mondatot nem lehetett végig mondani, mert 1-es oszlopba kellett szakadozni :) Azon a napon a Tisza-tó alkalmatlan volt kb mindenre, se egy jót kerékpározni, se 2-es sorban beszélgetve gurulni, semmit nem lehetett. Ráadásul ami a sor elején egy viszonylag konstans menés volt, az hátul laza sétából fartlek futás volt, szerintem Te ezt érezted inkább.
Nincs is baj, míg a manók mást nem mondanakasebestyen írta: ↑2025.05.03., szomb. 20:18Attól, hogy felpörög a szíved, nem lesz bajod, nyugi.
Attól, hogy felpörög a szíved, nem lesz bajod, nyugi.
Szerintem a 2 sorban menés az még lehetetlenebb lett volna, mint bármilyen tempómenés. Egyszerűen 1 mondatot nem lehetett végig mondani, mert 1-es oszlopba kellett szakadozni :) Azon a napon a Tisza-tó alkalmatlan volt kb mindenre, se egy jót kerékpározni, se 2-es sorban beszélgetve gurulni, semmit nem lehetett. Ráadásul ami a sor elején egy viszonylag konstans menés volt, az hátul laza sétából fartlek futás volt, szerintem Te ezt érezted inkább.Vinkler írta: ↑2025.05.03., szomb. 17:39Lehet nem leszek népszerű ezzel a postommal, gondolkodtam is, hogy egyáltalán megírjam-e, de végül úgy döntöttem, hogy megírom.
Először is nagyon jó, hogy összehoztuk ezt a ride-ot, köszöntet mindenkinek, aki részt vett!![]()
Viszont nekem nem tetszett.![]()
A hangulat jó volt, a beszélgetések is, de a ride jellege nekem nem tetszett. Én azt szerettem volna, írtam is, ha egy bandázós beszélgetős funride-ot hozunk össze. 2 sorban megyünk, beszélgetve. Ez nagyon kevés kivételtől eltekintve egyáltalán nem jött össze. Ravivel nagyon keveset, pärt-tal picit többet, majd a darázs után attival egy jót beszélgetve sikerült azt, amit szerettem volna alapból.
Mi lett volna, ha 15 perccel lassabban érünk körbe? Cserébe lehetett volna jókat beszélgetni, informálódni.A tömeg amúgy sem volt partner a tempómenésben és most ne gyertek azzal, hogy ez nem is az volt, mert De! Az volt. Ha nem is nagy, akkor is. A jellege a ridenak amúgy sem tette ezt lehetővé, mert állandóan meg kellett állni, lassítani, amikor meg lehetett, akkor meg viszonylag tempósan haladtunk.
Szóval ennyi. Én jobban szerettem volna egy konstans 25 km/h körüli, jó hangú beszélgetős ride-ot, amit remélek majd egyszer sikerül megvalósítani…
Ettől eltekintve nem bántam meg és örülök annak is, hogy az utolsó pillanatban csatlakozott hozzánk zsoci75 is! Remélem folyt köv, másképpen.
Ps. pärtnak köszönöm a Wet Lube-ot, most már tekerhetek esőben is…![]()
Lehet a karbonos tud festést is javítani. De autófényezők is eltűntetik szerintem pikk-pakk. De igen, ott beszéltük, fáj ez belül
Ez mindenkinél más :) régen nálam 205 volt a max. Edzésátlagok 170, verseny 180-185. De ezért is fogtam vissza magam. Nem akarok egyszer leesni a bicajról. Vín majmok ne heveskedjenek