Lehet nem leszek népszerű ezzel a postommal, gondolkodtam is, hogy egyáltalán megírjam-e, de végül úgy döntöttem, hogy megírom.
Először is nagyon jó, hogy összehoztuk ezt a ride-ot, köszöntet mindenkinek, aki részt vett!
Viszont nekem nem tetszett.
A hangulat jó volt, a beszélgetések is, de a ride jellege nekem nem tetszett. Én azt szerettem volna, írtam is, ha egy bandázós beszélgetős funride-ot hozunk össze. 2 sorban megyünk, beszélgetve. Ez nagyon kevés kivételtől eltekintve egyáltalán nem jött össze. Ravivel nagyon keveset, pärt-tal picit többet, majd a darázs után attival egy jót beszélgetve sikerült azt, amit szerettem volna alapból.
Mi lett volna, ha 15 perccel lassabban érünk körbe? Cserébe lehetett volna jókat beszélgetni, informálódni.

A tömeg amúgy sem volt partner a tempómenésben és most ne gyertek azzal, hogy ez nem is az volt, mert De! Az volt. Ha nem is nagy, akkor is. A jellege a ridenak amúgy sem tette ezt lehetővé, mert állandóan meg kellett állni, lassítani, amikor meg lehetett, akkor meg viszonylag tempósan haladtunk.
Szóval ennyi. Én jobban szerettem volna egy konstans 25 km/h körüli, jó hangú beszélgetős ride-ot, amit remélek majd egyszer sikerül megvalósítani…
Ettől eltekintve nem bántam meg és örülök annak is, hogy az utolsó pillanatban csatlakozott hozzánk zsoci75 is! Remélem folyt köv, másképpen.
Ps. pärtnak köszönöm a Wet Lube-ot, most már tekerhetek esőben is…