na,most olyat írok,ami szokatlan. először megvettem az alap deacthlonost, na, ezt nem ajánlom. Csak próbának elfüstöltem két patront, mert nem sikerült értelmesen használni. Lehet van a decában is komolyabb, de az alap az elég kalap xar...Vinkler írta: ↑2025.04.29., kedd 08:42Ok, ezek szép eszmefuttatások, de engem a konkrét tapasztalatok érdekelnének, már amennyiben van. Rengeteg féle megoldást találtam az egészen gagyi betekerős szelepestől (amiről trane is rakott fel egy videót), a szinte minipumpára hajazó megoldásig. MA-holnap veszek egyet, csak gondoltam begyűjtök pár infót, mielőtt döntök.
Talán tacx-em van most. Az nagyon baba, de majd lefotózöm este. Könnyen lehet a patront "élesíteni", jól szabályozható a kijövő mennyiség és ha elzárod, nem engedi el a naftát. Egyszer felqrtam magam,mert túl puha volta a hátsó kerekem, előkaptam a patront, otthon mértem meg, fel tudta tolni 14 barra is
áá,meg is van... elég minimál kinézetre,de nem kell túlbonyolítani :) ja,most nézem ebben működési irányban van. alul a hasíték azért van,hogy a patront be tudod tenni fejjel lefele, hogy ne fogjon dupla helyet
https://www.bol.com/nl/nl/p/pomp-tacx-c ... 029868716/

); ma reggeli ES nyitó fő hír: "Pogacar és Evenepoel mellett Valter Attila is ott lesz a mezőnyben..."
: