Teljesen jól elvoltam a Kóbor alakulattal... tetszett.DeLorean írta: ↑2025.04.28., hétf. 17:30Én ezzel nem értek egyet. Az LMBTQ siránkozással végképp nem.wittao írta: ↑2025.04.28., hétf. 12:27Akkor lesz vége, ha a jogtulajdonosok úgy döntenek, hogy vége, de az aranytojást tojó tyúkot nem szokás levágni. Minőségi brandet ők és az alkotók tud(ná)nak fenntartani, de látjuk, hogy már rég nem ez a cél, hanem a végtelen számú bőr lehúzása Chewbakkáról a lehető legkisebb költségek mellett. A rajongóknak ebbe nincs beleszólásuk, legtöbben ki is öregedtek már a SW univerzumból, ajándéktárgyakat, csecsebecséket sem vásárolnak, nem tagjai a célközönségnek. Talán volt köztük olyan, aki azt képzelte, hogy a ma már 5x, 6x éveikben járó egykori rajongók kedvéért a Disney majd cukiságból, karitatív alapon fenntart egy fél évszázados kultuszt, csak hát a részvényesek nem támogatják az ilyesmit.
Mostanában néztem meg a nem túl régi Kóbor alakulat Star Wars sorozatot.
Teljesen rendben van. Szórakoztató, izgalmas, nézhető minden korosztály számára. Akár 60 éves Star Wars rajongóknak is.
A színészek jók, a CGI és a többi is rendben van.
Talán inkább a gyerekeknek készült, akik megkérdezik közben, hogy mijazajedi? De ezzel sincs baj. Kinyitja a kapukat.
A Star Wars mindig is a jó és a rossz küzdelméről szólt és mindig is gyerek film volt. Annak is szánta Lucas.
Na itt lehetne és lehet is tovább lépni. Nagyon sok potenciál rejlik még a sorozatban szerintem.
Amennyiben már 17 év felettiek is szerepelnek benne, akkor jönni fog mindenképpen az LMBTQ cucc is. Azzal most nem lehet mit kezdeni.
![]()
Az utóbbi évtized StarWars produkciója, az egyetlen : Zsivány egyes
Olyan szinten kilóg a többi közül, hogy mindenhol a TOP3 produkcióként emlegetik az egész SW univerzumban játszódó mű közül. Szerintem jogosan!
A fősodor produkciói viszont olyan szintű silányságot és ötlettelenséget sugároztak, hogy kár volt belekezdeni legtöbbjükbe. Míg egy Zsivány egyest bármikor leülök és megnézek, addig egy VII-VIII-IX egyszerűen nem visz rá a lélek, hogy nézzem azt a szerencsétlen nőt ahogy kínlódik a fekete rohamosztagos megtért sráccal. A fénykard-párbajok olyan szinten siralmasak, az embernek az életkedve elmegy tőle, két tízéves gyerek fakarddal többet mutat. És akkor erre még húztak egy Acolyte-et, amikor már elkezdett lázadozni a rajongók legtöbbje... pocsék szereplők, pocsék megvalósítás, rémes történetvezetés.
Ráadásul! Olyan költségvetésből, amiből másnak sikerült egy Dűne II-t előhúznia, ami minden tekintetben 5db SW nagy mozival ér fel az utóbbi időből, sorozatokat hagyjuk is...
Pontosan a Dűne 1-2 mutatott rá arra, mennyire hanyatlik a SW. Az emberek most is szívesen néznek igényes sci-fit. de ezt a sok blődséget el kellene már felejteni és visszahívni a normális rendezőket, szereplőket a mozivilágba.