Teljesen érthető, karbon bicóra én sem tennék ilyet. Viszont egy szép, titán vázon, mint a mellékelt képen is látható, szerintem stílusos kiegészítő.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kerékpározás
Re: Kerékpározás
Lindemann Musicbook Source; Anthem P2; Elac FS 409, HiDiamond
- Vinkler
- Adminisztrátor
- Értékelés: 8806
Ezt a terméket kivezettem. Van annyi megoldás már. Ez a konzolos verzió, hogy ott lógjon, nekem már nem tetszetős. A nyeregtáskába nem fér be, így gondoltam keresek más alternatívát.pärt írta: ↑2025.04.28., hétf. 23:34Hová kell beférnie? Kulacstartó alatti konzolba bepattintva nem sok látszik egy minipumpából (bár tény, hogy vagy 1 Wattot megzabál a légellenállása).
Ez nálam kb. 20 éve állandó darab. Apró cnc-zett pumpa, 72g az egész, még sosem hagyott cserben, szerencsére ritkán kell használnom. Nyilván megvan az előnye a patronosnak is, de én mindig a botegyszerű dolgokat kedveltem.IMG20250428231210.jpg
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
- pärt
- Hazajáró lélek
- Értékelés: 4947
Hová kell beférnie? Kulacstartó alatti konzolba bepattintva nem sok látszik egy minipumpából (bár tény, hogy vagy 1 Wattot megzabál a légellenállása

Ez nálam kb. 20 éve állandó darab. Apró cnc-zett pumpa, 72g az egész, még sosem hagyott cserben, szerencsére ritkán kell használnom. Nyilván megvan az előnye a patronosnak is, de én mindig a botegyszerű dolgokat kedveltem.
Haza lehet vele gurulni. Olyan, mintha mankókerékkel mennél az autóval. Az is hazavisz, de óvatosabban kell menni.Vinkler írta: ↑2025.04.28., hétf. 21:22Hát ez az. Pumpa nem fér be, az akksis, meg 30-50k-ért overkill-nek tűnik. Így marad ez az opció. Annyi féle van, gondoltam begyűjtöm a tapasztalatokat.
- Vinkler
- Adminisztrátor
Hát ez az. Pumpa nem fér be, az akksis, meg 30-50k-ért overkill-nek tűnik. Így marad ez az opció. Annyi féle van, gondoltam begyűjtöm a tapasztalatokat.
Van,de nem használom. (szerencsére) Eddig talán 3x kellett 5 év alatt, abból 2x másnak segítettem. Nem csinál csodát, arra jó,hogy hazaevickéljen az ember. Egy kis pumpa többet ér szerintem,de én is patront viszek magammal.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=7urvglKTNgI[/youtube]
védd a fákat> egyél hódot! ;-)))
- Vinkler
- Adminisztrátor
Használ valaki patronos pumpát? Mik a tapasztalatok? Esetleg valami titkos tipp?
- Rotox
- Beköltözött
- Értékelés: 1235
Ígérem, utolsó (egy ideig...

Bármilyen hihetetlen, ettől függetlenül őszintén drukkolok. Tényleg!

A Visma-tól nemcsak bringások távoztak, hanem a stábból is mentek el fontos emberek.(edző,vezető,stb) Ez látszik meg nagyon. A versenyzők nem felejtenek el tekerni, de fel kell őket készíteni,FORMAIDŐZÍTÉS,stb. Nem elég felmenni magaslatra. De másnál is volt ilyen (pl Sky) Senki nem tud hosszú éveken keresztül elől maradni,mert hiába kommunikálják a Csapatot, évek múltával jönnek az Önös érdekek. Akkor bomlik minden.
- Rotox
- Beköltözött
Amúgy ezt a versenyt (Tour de Alps) az a Michael Storer (most Tudor) nyerte összetettben, aki az FDJ-ben anno nem volt jobb (sőt...) "Atinál".
Oké, hogy a Vismában segítő, de azért - csak így hirtelen, emlékezetből - pár évvel ezelőtt Katalán kör záró szakasz 3., 4., Strade 4?, 5., Giro szakasz? szökésből - benézett utolsó kanyarral, szakasz győzelemért hajtva - 4., stb. helyek jöttek, most meg általában kb. 20-40.. Valami azért félrement szvsz..

Mondjuk a Visma csapatként is elég halvány mostanában, a holnapi Liege sorukban is - ne legyen igazam - maximum egy top 10-et látok (Benot).
Vajon összefügghet ezzel?: https://www.eurosport.hu/kerekpar/merij ... tory.shtml
Ilyen Emberek sportolnak
:

Volt egy másik cikk is. A címben írták,hogy Takács Zsombor világraszóló eredményt ért el. A lényeg, hogy indult egy olasz UTÁNPÓTLÁS versenyen, ahol 5. lett. Rendben van,hogy ez egy komolyabb UP verseny, de na.... Ráadásul a csapattársa nyerte meg.

Szóval ez egy nagyon szép eredmény, de nem világraszóló. Semmiképpen sem. De az újságírók, riporterek bohócot csinálnak egy normális emberből,sportolóból, aki(k) helyén tudják kezelni a eredményeket.
Pärt gyűjteményébe. Még találtam autentikus grefitis bódét is...
Letöröltem, felpumpáltam, màr gurultam is egyet... félóra felér egy konditermi edzéssel
comb, kar, mell, érzem, hogy fájni fog
Vázpörgetés összejött, vagy tizedjére, de sikerült egyszer a sípcsontot is jól odaverni a felém száguldó vázhoz
mára ennyi volt a tréning, el is fáradtam. Sípcsont csak most kezd sajogni... hogy bírtuk ezt kölyökként, heti 7 nap, 8tól este 9ig 
Letöröltem, felpumpáltam, màr gurultam is egyet... félóra felér egy konditermi edzéssel

Vázpörgetés összejött, vagy tizedjére, de sikerült egyszer a sípcsontot is jól odaverni a felém száguldó vázhoz

avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
Aki racionálisan gondolkodik, felesleges várni. Kb 5 versenyzö játéka most ez wt szinten, a többiek aszisztálnak. Ati csapaton belül is csak közkatona,nem feladata nyerni, erre kapja a fizut. De az ES-nek kell az előfizetés,nem átalkodnak illyen áron is népszerűsíteni magukat.
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
A csináljunk Valterból bohócot új epizóddal jeletkezett
halfnote.hu
halfnote.hu
A múlt héten volt hasonló szituban részem. Este 6 körül ritkásabb erdős részen, aszfaltozott úton tekertem és észrevettem, hogy 3 szarvas fut velem párhuzamosan a jobbomon. Lassítottam és csengettem, hátha kitérnek. Kettő így tett, azonban a harmadik keresztben átfutott előttem kb. 50 méternyire. A bónusz, hogy mögöttem egy autó is jött, ami ki akart előzni.Intettem hogy lassítson (utána hogy szabad a pálya). Előzés után megköszönte a jelzést.
Japán vonal: Accuphase, Denon
Német vonal: Lindemann, Quadral
Magyar vonal: "Fapaci-féle" Luxor Gold
Német vonal: Lindemann, Quadral
Magyar vonal: "Fapaci-féle" Luxor Gold
Anno az én Postásos csapattársam Nagy László Tatabányáról így százalékolódott le örökre. Futott mellette egy szarvas, de jó, mondta, versenyzek vele. Aztán a szarvas keresztbe ugrott az úton, telibetrafálta. Szarvas elszaladt, ő ott maradt, autósok találták meg, kóma, mentő... épp hogy életben maradt, többet nem tudott biciklire ülni. :(
Ilyen szitukkal nagyon vigyázni.
Audiomeca J1,Airtangent2b,SupexSD900SuperII,Krell KSP-7B(Kaisei recap), Philips cd304mkII fullBGrecap, Marantz CDA94 Vfet mod/BG recap), Philips CD100 Demo Vfet mod/BG recap, Townshend Allegri Reference mkII, Tunerman OTL twin servo, vFET srpp, Lowther Acousta (P6M square)
Én már letettem róla,nyilván szurkolok neki,de az évek alatt szupersztárként jellemezték a műsorvezetők…A Visma sincs sehol csapatszinten sem….Rotox írta: ↑2025.04.24., csüt. 10:35Apropó Atti (illetve Ati).
Tegnapi gyöngyszem by magyar Eurosport; cca. 29 km-nél: "Ati előrébb van, mint Benot, lehet, hogy most végre magáért mehet." Kb. 7 km-nél: "Ati hátrasodródott, és pont előtte szakadt meg a sor". Kb. 3 km-nél: "Atit sajnos már a második üldöző sorban sem látom." Cél: Benot top 10, "Ati" 39..
Azt a két idiótát már tényleg nagyon nehezen tudom hallgatni...![]()
Viszont Pogi is ha indul még pár versenyen ott is le fog főnni a kávé,tegnap is nagyon xarul nézett ki,aztán a 3 hetesen meg jön a forma hanyatlás.
és az a gáz, Ati egy roppant szimpatikus, kedves fiú és ezek csinálnak belőle bohócot.Rotox írta: ↑2025.04.24., csüt. 10:35Apropó Atti (illetve Ati).
Tegnapi gyöngyszem by magyar Eurosport; cca. 29 km-nél: "Ati előrébb van, mint Benot, lehet, hogy most végre magáért mehet." Kb. 7 km-nél: "Ati hátrasodródott, és pont előtte szakadt meg a sor". Kb. 3 km-nél: "Atit sajnos már a második üldöző sorban sem látom." Cél: Benot top 10, "Ati" 39..
Azt a két idiótát már tényleg nagyon nehezen tudom hallgatni...![]()
nem láttam az etapot, szituációt, de mi van,ha az volt a feladata,hogy megszakítsa a sort? klasszik,alap taktika, az időzítésre kell figyelni csak, hogy jókor szakadjon a sor és az eleje menjen, esélyt nem adva a felérésnek.
azért volt már sok olyan eset,hogy teljesen félremagyarázták a szitut, gondolom, nem értették, mi is történik, de jóvanaz

halfnote.hu
halfnote.hu
- Rotox
- Beköltözött
Apropó Atti (illetve Ati

Azt a két idiótát már tényleg nagyon nehezen tudom hallgatni...

Húúú, este nem csak vak vagyok, hülye is... a "szánkódombi kunszt" most esett le... mire vakon átpörgetem a telót, elvesznek a mondatokból "jelentések"pärt írta: ↑2025.04.23., szer. 23:36Újabb kortörténeti dokumentum bukkant fel a 80-as évekből!Revi, a kakaóbandita egy szánkódombi kunszt segítségével belőtt negatív rake-kel rövidíti a tengelytávot, így a telep legagilisabb kormányzású csopperjének büszke tulajdonosa lesz.
Screenshot_2025-04-23-18-27-17-64_a23b203fd3aafc6dcb84e438dda678b6.jpg

Na, Kisó pont egy ilyen kunsztal fejelte le a domb alját (kicsitt orrnehezen ugrott)
halfnote.hu
halfnote.hu