Rotox írta: ↑2025.04.24., csüt. 10:35
asebestyen írta: ↑2025.04.23., szer. 22:31
st81 írta: ↑2025.04.23., szer. 20:54
Ki akartok facsarni a verseny előtt, kis gonoszok?

...
Én nem, csak Atti.
Apropó Atti (illetve Ati

).
Tegnapi gyöngyszem by magyar Eurosport; cca. 29 km-nél: "Ati előrébb van, mint Benot, lehet, hogy most végre magáért mehet." Kb. 7 km-nél: "Ati hátrasodródott, és pont előtte szakadt meg a sor". Kb. 3 km-nél: "Atit sajnos már a második üldöző sorban sem látom." Cél: Benot top 10, "Ati" 39..
Azt a két idiótát már tényleg nagyon nehezen tudom hallgatni...
és az a gáz, Ati egy roppant szimpatikus, kedves fiú és ezek csinálnak belőle bohócot.
nem láttam az etapot, szituációt, de mi van,ha az volt a feladata,hogy megszakítsa a sort? klasszik,alap taktika, az időzítésre kell figyelni csak, hogy jókor szakadjon a sor és az eleje menjen, esélyt nem adva a felérésnek.
azért volt már sok olyan eset,hogy teljesen félremagyarázták a szitut, gondolom, nem értették, mi is történik, de jóvanaz

bááár,igaz, az axxony is már jelezte, ha mégegyszer kimondják, hogy Ati, felaprítja a tévét

avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu